חלום מוזר ... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בין אתמול להיום בלילה חלמתי חלום מפחיד ומוזר. חלמתי שאני בהיריון גילינו את זה עם בעלי הינו מאוד מאושרים ואז הלכנו לבדיקה וכח פעם כל הרואפים בלי להסביר סיבה אמרו לנו לסיים בדחיפות את ההיריון הזה בבהלה גדולה וסירבו להגיד למה. אני בשום פנים ואופן לא הסכמתי לסיים היריון הזה הרגשתי תנועות של העובר התאהבתי בו עוד מהבטן והכל ממש הכל כאילו הרגשתי בעיטות האלה שוב במציאות אבל מצבי כל יום היה יותר ויותר גרועה הרגשתי רע כל הגוף כאב לי והגענו לאיזה רופא שאמר שיש לי עובר חולה בתוך הרחם והוא אוכל אותי מבפנים ואם אני לא יעשה הפלה מאוחרת שזה לידה בעצם אז אני ימות . אני לא הסכמתי . התעוררתי בבהלה גדולה וכל יום אני הולכת בהלם מהחלום הזה .... לא עובר לי הפחד הזה. כמה שזה היה אמיתי תנועות האלה והכל .
    מה זה אומר?
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
3 תגובות
עמוד 1
  • אל תכניסי לעצמך לראש שזה אומר משהו...
    קורה לפעמים שאנחנו חולמים חלומות על כל מני פחדים או חששות או סיפורים מפחידים ששמענו והם יושבים לנו בתת מודע ומתלבשים לנו בחלומות...
    אל תדאגי, זה לא אומר שום דבר, חלום טוב חלום שלום, תחשבי רק מחשבות חיוביות
  • אני מפחדת להירדם שוב רק לא לראות המשך של חלום הזה שזהקורה לי הרבה שאני רואה המשכים של חלומות במשך כמה לילות
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • כמו שאמרו לך כיך להתעורר מחלום סיוטי ולראות שזה רק חלום
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה