לילכי !!!!!!!!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה קורה מותק ?
    נו היה כבר ביוץ החודש ???
5 תגובות
עמוד 1
  • היי ממי ,מה נשמע? בדיוק היום הייתי במעקב זקיקים ויש זקיק בגודל 16 מחר אני אלך שוב
    זה אומר שאוטוטו ביוץ ואני הייתי בטוחה שלא יהיה החודש.....
    מה איתך? מה חדש?

• אני הייתי יום שישי אצל הרופאה היא אמרה שהיא רואה זקיק בצד ימין אוטוטו יומיים שלושה ביוץ , כרגיל צץ החצ'קון הקבוע והרגישות בחזה בצד אחד (הזוי...ככה זה אצלי לפני ביץ , אני חסכונית בבדיקות)
    בדקתי ממש עכשיו ראיתי פס חלש בדיקת ביוץ אז מחר בלילה כשהבעלול יחזור מהעבודה "נעבוד" היום גם סחבתי ממנו עבודה בבוקר לפני שהלך לעבודה...מסכן....מה אני מעבירה אותו...אבל הוא מבסוט . . .
  • מחכה לשמוע ממך..............
  • ממי היום 17 ואני מרגישה כאבים בצד, הטכנאית אמרה לי לא לעשות היום כי היא צופה מחר לזקיק גדול יותר.
    אני בכל זאת יעשה היום כי חודש שעבר היה לי 17 ויום למחרת נעלם אז אני לא אקח סיכון.....

• את ברור שתעשי !!!!
    אני גם יום יום סביב כל הימים האלה !!!!
    גם אתמול בדקתי ביוץ המקלון מראה שכן אז אנחנו משיכים .
    אני אגיד לך יותר מזה אני נשארת 10 דקות עם רגליים למעלה שלא ייצא כלום .... חחחחחחחחחחחחחחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה