כאבים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ביום שישי הלכתי לקניון ואחרי זה חזרתי הביתה לבשל ולהכין את הבית לשבת, בקיצור התחיל לי כאבים במפשעה וקצת על האיבר, לא ננתי חשיבות,
    ואז בלילה כשהלכתי לישון התעוררתי באמצע לפיפי וממש היה לי קשה ללכת מרוב כאב למחרת היה פחות כאב אבל עדיין היה , ניקיתי וארגנתי והלכנו לעשות כמה קניות לבית וחזרתי שוב עם כאבים נוראייים לא יכולתי לעמוד יותר, בקיצור הכאב לא עבר אפילו עכשיו מאוד כואב לי בלילה לא יכולתי להסתובב מצד לצד מרוב כאב
    השאלה עם זה טבעי הרופאה שלי עובדת רק יום שלישי כי מחר זה חג
    של האמריקאים אז אף אחד לא עובד, מה אתן אומרות זה טבעי או שאני צריכה
    לדאוג מזה, יש לי כאב כאלו משהו תקוע לי שם או שבעטו לי שם,
    מה אתן אומרת ללכת לבית חולים לדאוג מזה או שזה נשמע לכן בסדר

ניתאי החיים שלי!
19 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג, לא קרה לי אבל אני אומרת לא לחכות עד יום שלישי אלא גם אם זה כלום ללכת לבדוק,
    בהצלחה במה שתחליטי

• גם לי היה ככה כשהראש ירד ממש למטה של ליאלי שלי הרגשתי שתוקעים לי משהו בפנים כואב לשבת ללכת ממש מציק ובלתי נסבל אם זה אותו כאב שאת מתארת היתי איתו הרבה זמן אבל מה שכן היתה לי התקצרות ומחיקה אז זה היה בשבוע 32 אצלי ואז התחילו צירים לא יודעת אם זה קשור אבל אני במקומך היתי בודקת איך שאת מתארת זה בלתי אפשרי לסבול אז לכי מאמי ותבדקי תהיה רגוע יותר ושקטה וממש ממש לא ממליצה לנקות כשיש כאבי כאלה ואי וואוואי לך !
    יש לך כאבים במתן שטן? אולי זה דלקת בשטן ?
    לכי תבדקי ותעדכני . אני בטוחה שזה שום דבר אבל ליתר בטחון תלכי
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • כן זה הכאב שאת מתארת אין לי צירים ואין לי כאבי במתן השתן,
    מקווה שזה כלום אני יחכה לערב לראות איך אני ירגיש מקסימום אני יתקשר לרופאה שלי יש טלפון חרום פשוט לא נעים לי לשגע אותה על כל דבר קטן ועם זה כלום

ניתאי החיים שלי!
  • אני בעד לבדוק בובה בכל זאת זה כואב זה לא נעים את לא צריכה לסבול. וזה כואב אני עדיין זוכרת כאילו לום ביפנים תוקעים לך (בליחה על תיאור) תתקשרי עכשיו אם יש לך טלפון שלה אז תתקשרי היא תגיד לך מה זה
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • עדיף לשגע אותה ושזה יהיה כלום מאשר לסבול לשמור לעצמך ואולי זה משהו שצריך כן התייחסות לא צריך לסבול כלום

• באמת נשמע שהוא לוחץ לך על משהוא (עצב אולי ) לאה שזה מסוכן , אבל בטח לא נעים
    [
  • הכאבים שאת מתארת כ"כ מוכרים לי. פחדתי מאוד שזה קרה לי וכשהלכתי לרופאה שלי היא אמרה לי שזה מצב נורמלי כי יש לחץ מהרחם לכיוון למטה נוצרים כאבים.. היא אמרה שאין מה לדאוג..גם הבדיקות הראו שהכל תקין..כשאני קמה לשרותים אני פשוט קמה בשלבים אין ברירה אחרת..לטענת הרופאה אין מה לעשות..פשוט מסתדרים עם הכאבים..זה שווה עולם. בכל מקרה ממליצה גם לשאול את הרופאה שלך ליתר בטחון.בהצלחה.
  • אני גם לא הייתי מחכה, הייתי בודקת מאמי..תרגישי טוב בשורות טובות

• רינתוש, גם לי מאוד מוכר מה שאת מתארת, חוויתי את זה וזה לא כיף בכלל
  • מאמי, גם לי היה את זה, זה באמת לא נעים.....
    אני לא הלכתי לרופא, הרגשתי תנועות והבנתי שהכאב נובע מהתנוחה של העובר..... תנסי להזיז אותו עם היד....
  • איך את מרגישה הבוקר?
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • מאמי אולי הוא יושב לך על עצב באיזור המפשעה, גם לי היה עם זה,
    עם אליה בהריון בקושי הצלחתי לקום פעם אחת..
    בהצלחה נשאר עוד קצת..
  • בדיוק כמו שכולן ענו לך מאמי.....
  • עדיין מאוד מאוד כואב מאוד כואב ללכת מאשר לשבת, ויותר כואב להסתובב במיטה מאשר לשכב בלי לזוז אבל כל תזוזה הכי קטנה ממש כואב לא נראה לי שהוא יושב לי על משהו אני כבר אולי חושבת שאולי יש איזה שריר שם שנתפס או משהו
    כי התינוקי זז המון ומלא ועם הוא זז הכאב אמור גם לזוז לא,
    טוב אמרתי שיום שני בבוקר אני יתקשר אל הרופאה שלי נראה מה יהיה
    תודה לכולכן על הדאגה

ניתאי החיים שלי!
  • גם לי היו את הכאבים האלו כל הזמן..
    ממש לא נעים. כאילו יד אחת של התינוק יוצאת משם.

• ניתאי החיים שלי!

• תרגישי טוב מתוקה

• לי אישית לא היו תופעות כאלה כך שאני לא יכולה לענות לך.
    תרגישי טוב וקבלי הרבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה