היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היום הייתי בקבוצה הרגילה שלי להרזייה, של חלי ממן... השבוע ירדתי 900 גרם האמת שזה מעט :( למרות שזה כמעט ק"ג אבל ציפיתי לקצת יותר... בסך הכל ירדתי 12 ק"ג ו-700 גרם קיבלתי תפריט לראש השנה לערב חג וליום הכיפורים... בהמשך אוסיף כאן...
אגב איך מצרפים פה קובץ?
מאושרת להמשיך בדרכי אל עבר המטרה שלי... בהצלחה השבוע.................... [/url
10 תגובות
עמוד 1
מאמי 900 גרם זה מכובד מאוד בשבוע ! כל הכבוד תמשיכי ככה עדיף להרזות בהדרגה ולא בבום . אני גאה בך Baby, tell me how can I tell you That I love you more than life Show me how can I show you That I'm blinded by your light When you touch me I can touch you To find out the dream is true I love to be loved by you
ורה!!!! אני חותמת על 900 גרם כל שבוע! זה מעולה!!
כל הכבוד, אחות
900 גרם זה המון , כל אחת מעובריות שלי לא שוקלת עדיין 900 גרם זה כמעט חבילת סוכר
תודה רבה, איזה כיף לשמוע עידודים!!! אשתדל לעדכן כל שבוע, וגם מחכה לעידכונים שלכם.. יש לי תפריטים חדשים, איך מוסיפים פה קובץץ? [/url
אני קונה 900 גרם כל שבוע!!!!!
גאה בךךךךךךך!!!!!
כל הכבוד מותק גאה בך.. תמשיכי כך
גם אני קונה עכשיו 900 גרם כל שבוע!!!!!!!!!!!!!!!!! [url=http://www.glitterfly.com]