שאלונת..בעצם אולי 2 :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 1. לינוי אוכלת מטרנה...
    אני תמיד קונה לה מטרנה חלבי, רציתי לשאול את דעתכן על מטרנה למהדרין... מה דעתכן? קונות? מה זה נחשב: חלבי , פרווה? מהה הבדל? יש הבדל חוץ מהכשרות???
    מתלבטת כי בסופר ליד הבית יש מבצע על מטרנה למהדרין...ממש הבדל של כמעט עד 10 ש"ח אז רציתי להתעניין כי לעולם לא חשבתי על מהדרין.

2. בנות יש לי תופעה מוזרה: נימולים בקצותה אצבעות בידיים ורגליים... זה לא קורה הרבה אבל קורה... חלק אומרים שזה תוצאה של קיסרי, ניתוח, מזה שחתכו את העצבים ותאים ושרירים וזה החלמה ארוכה, וזו תופעה נורמטיבית, ובכל זאת קצת מדאיג... לבדוק או שזה נורמלי? מה דעתכן???
    [/url
20 תגובות
עמוד 1
  • לגבי שאלה 1 לא יודעת מאמי כי אנחנו עם סימילאק אולי מישהי יותר מבינה ממני תענה לך.
    לגבי שאלה 2 : מתי עשית בדיקת דם? לדעתי זה חוסר ברזל כל הדברים האלה כמו הרדמות ונמלים זה חוסר ברזל. במיוחד שאת אחרי קייסרי וברזל נופל אחרי לידה עוד יותר כדאי לך לעשות בדיקת דם ומקסימום יגידו לך לקחת ברזל עד שזה היתאזן לך. לי היה את זה בהיריון אחרי אני כבר לא שמה לב לשום כאב האמת כואב כואב יעבור
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • ורה
  • מאז הלידה אנחנו כבר לא חשובות לאצמנו ואין לנו זמן להתרכז בבעיות שלנו הכל נדחה לאחר כך וזה ממש לא נכון כי אם נהיה חולות ולא נרגיש טוב לא יהיה לנו כוחות לטפל בהם. אז יאלה מחר שלושתינו קובעות תור ועושות בדיקת דם לפחות?
  • חוסר ברזל יכול לגרום לכאבי ראש חזקים עד סחרחורת??
    כי גם זה הופיע לי במשך הריון ולאחר לידה, ממש מין לחץ בראש עד סחרחורת ושום כדור לא עוזר לי חוץ משינה, או שאולי זה מיגרנה בכלל???
    [/url
  • גם לי היה את זה הקפדתי לקחת ויטמנים והלכתי לעשות בדיקות דם לוודא שהכל תקין ממליצה לך גם תרגישי טוב

ניתאי החיים שלי!
  • כמה שאת צודקת!
  • VERA כן מאמי חוסר ברזל יכול לגרום להרבה שיבושים סכרכורות זה בטוח לגבי כאבי ראש יכול להיות לחץ דם או מיגרנות אם את סבלת בעבר." יאלה די להזנחה מחר את אצל רופא"
  • VERA אגב חוסר שינה גם גורם לכאבי ראש וחום הנוראי הזה שיש בחוץ.

מרווה מתוקה תודה לך על המחמאות :) גם אני הייתי ככה אחרי זה לקראת גיל 4 השיער הפך לחום בהיר אבל כבר לא בלונדיני כזה כמו אצל ליאליצקה שלי . העיניים שלו כבר נהיהו יותר כהות יותר אפורות פחות כחולות כמו בעבר. אבל הוא כח יום נהיה יותר חתיך והורס גבר גבר שלי
  • תודה....
    אשתדל לגשת לרופא בקרוב!

ולגבי מטרנה?
    [/url
  • מרווה אמרה שמותר להחליף
  • בס"ד

ורה- אנחנו אוכלים מטרנה מהדרין וזה אותו דבר רק הכשרות נחשבת לטובה יותר(מבחינתנו זה יתרון)- אז אל דאגה! את יכולה לקנות בשקט וגם לחסוך כסף

פיצפיצון יפה שלי...
  • ענו לך הבנות המקסימות...
    אנחנו עם סימילאק טופ וסימילאק נאושור
  • לדעתי זה קשור לעצבים. איזה חולייה לוחצת לך על העצבים ובגלל זה הכאבי ראש הסחרחורות והנימולים
    יש מצב שאת הולכת לא זקוף?? יושבת בתנוחה לא נוחה? הראש שלך מוטה לצד אחד?תרגישי טוב:)
  • VERA - כעקרון המטרנה מהדרין היא בעצם פרווה.
    גם אני בהתחלה נתתני בזמנו להילל את המהדרין כי דודה של בעלי (דתייה) המליצה לי ... אבל !!! אח"כ שמעתי שחסרים שם כמה ויטמינים או תוספים שהם חלביים , הם מורידים אותם ע"מ שיהיה "פרווה" לכן חזרתי למטרנה החלבי.
    אפילו פעם אחד שיבתי קופסא מול קופסא ובדקתי את הרכיבים אבל יש כ"כ הרבה והם לא לפי הסדר בשתי הקופסאות אז פשוט עזבתי את זה!!!
    שווה אולי לבדוק עם מטרנה מה ההבדל....

ולגביי המחיר כן הוא אכן זול יותר , אבל יש היום המון מבצעים על מטרנה!
    יש בחצי חינם 2 = 100 ש"ח (גם רגיל וגם מהדרין)...
    [url=http://www.glitterfly.com]

[url=http://www.glitterfly.com]

http://www.xn----miceskz.net/?refer=karmit

נסו את זה!! עוד לא קיבלתי צ'ק ...אך בנתיים צוברת סנטים :-)
  • לגבי המטרנה אני ממליצה להתקשר לחברת מטרנה ולשאול אותם אם כדי ומה ההבדל
    אני התקשרתי והם אמרו לי שמטרנה מהדרין זה בלי שלבים ולכן הכמויות של הויטמינים מתאימים יותר לגיל שנה חצי שנה זה עוד מוקדם אם היית מניקה אז אולי זה לא נורא
    אבל שווה לך להתקשר הכי טוב

[בחיבוקי גדול
    רינת אמא של מוריה ודביר
  • גם היום כאבי ראש
    [/url
  • 1. אין לי מושג
    2. תחשבי ככה - ברזל זה דבר חזק, כוח. מה שאומר שכל מה שמראה שינוי בחוזק ובכוח של הגוף יכול להיות מושפע מחוסר ברזל. אז אם זה הירדמות של האצבעות והגפיים ואם זה סחרחורות וכאבי ראש. עלייך ללכת להיבדק. בלי קשר אין לי מושג מי אמר לך שקריעת השרירים בבטן יכולה לגרום לנימלולים בגפיים זה נשמע לי שטות גדולה ולא הגיוני בשיט

• מימה שאני הבנתי, המטרנה מהדרין זה לא פרווה, אלא חלבי וחלב ישראל לא חלב נוכרי כמו המטרנה הרגילה.
    זה לא משנה במבחינת הויטמינים, תשאלי בשרות לקוחות שלהם.
    אם יש מבצע על זה שווה לקחת
  • בס"ד

המטרנה מהדרין זה חלבי חלב ישראל! ויש גם מטרנה מהדרין עם שלבים (זה מה שנתנאל אוכל) -זה בדיוק אותו דבר כמו המטרנה הרגילה עם השלבים. בלי קשר- יש גם מטרנה חלבית מהדרין בלי שלבים ויש גם מטרנה מהדרין צמחית!

פיצפיצון יפה שלי...
  • תודה, החלטתי לבסוף לקנות מרטנה רגילה, מטרנה חלבי...
    תודה...
    [/url
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה