עזרה בקשר לרופא מעקב הריון - דחוף!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן, אני בדרך כלל רק קוראת פסיבית פה בפורום אבל היום יש לי שאלה דחופה ואשמח מאוד לקבל תשובות במהרה.
    אז ככה זה ההריון השני שלי, בהריון הראשון ביצעתי מעקב הריון בלין (אני חיפאית) אצל רופא מדהים בשם רונן ניר, בהריון הזה כמובן שחזרתי אליו כי הוא מדהים, הייתי אצלו בבדיקת הדופק ולאחריה עשיתי שקיפות עורפית וסקירת מערכות אצל רופאים מתמחים. היה לי תור אליו ל - 20 לחודש ו....החליטו שסוגרים את מחלקת מעקב הריון בלין!!!! הרופא עוזב, כל הרופאים עוזבים שם איזה עצבים!!!!! ביטלו לי את התור ועכשיו אני צריכה למצוא לי רופא או רופאה טובה חדשים למעקב. ובקיצור אני חייבת המלצות, דחוף!!!! אודה לכל מי שתענה לי
    תודה רבה ויום נעים
4 תגובות
עמוד 1
  • אינני מחיפה ולא יכולה לעזור לך
    בהצלחה
  • ד"ר אמנון עמית
    מעולה
    מקצועי
    אדיב
    סבלני
    עם חוש הומור
    55555