שאלת ניגובים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב.. מאיפה אתחיל
    איילי כבר כמה חודשים אוכל עם ידיים. אוהב לאכול בעצמו וכמובן הידיים, הפנים (במינימום) מתלכלכות.... זה עוד לפני שפתאום הוא חייב לשפשף עיניים, מגרד לו בראש ובשאר חלקי הגוף ואז כולו מתמלא באוכלללללללל
    55555
14 תגובות
עמוד 1

• אני יש לי בעייה הפוכה לגמרי
    הבן שלי אם נגע באוכל בטעות הוא לא מוכן להשלים את האוכל אלה אחרי שמנקה לו את הידים
    אבל כן ראיתי ילדים שלא רוצים לנקות ידיים ופנים אחרי אוכל
  • גם עידן פעם היה מסרב לתת לי לנקות אותו...
    היום הוא כבר אומר לי לבד "אמא תנקי לי..."
  • גם אצלנו זה היה ככה, עיינה לא סבלה את זה, אפילו שהייתי מאוד עדינה איתה, אבל בכל מצב אני שוטפת במים ואם צריך סבון, בכיור בחדר אמבטיה, מול המראה.. ככה מסיימים כל ארוחה, היום היא כבר רגילה ואין לה בעיה,(שנה ו10) כשהיא שבעה היא אומרת לרדת, ידיים, טוף לננה, (לשטוף לעיינה..)
  • כן..הוא נורמצלי לגמרי
  • מדברים על כפיות ומזלגות....
    איילי אוכל עם אצבעות.
    באיזה גיל מתחילים לאכול כם כפיות/מזלגות?
    55555
  • אצלי ?...מוקדם..סביב גיל שנה הם ממוזלגים כבר
  • היי מאמי
    גם אליה ככה,
    אני רודפת אחריו בכל הבית...
    עכשיו הוא גם התחיל לסרב לשים שינר לפני האוכל..סרט בפני עצמו
  • הוא בסדר גמור ,
    לגבי המגבון ,לדעתי פשוט זה לא נעים לו ,שלי ממש שונא מגבונים ואני מבינה אותו כי יש להם טעם מגעיל ותחושה דביקה...
    אני תמיד שטפתי במים .
    לגבי מזלג ,כל ילד בקצב שלו ...,
    איתמר מגיל קטן לא הסכים שאני אאכיל אותו ולכן לפני גיל שנה כבר השתמש וכפית ומזלג

מאיה.
  • סינר? חחחחחחחח אנחנו כבר כמה חודשים בלי, הוא תולש אותו !
    55555
  • גם אצלנו סינר זה זכרון רחוק מאוד...
    עידן מגיל 9 חודשים בערך מחזיק כפית ביד אבל זה ביס מהכפית חמישה ביד...
    עד היום, הוא מתחיל יפה עם הכפית/ מזלג ובאיזשהו שלב מתייאש ואוכל עם הידיים
  • אני פשוט מורידה לה את החולצה, סינר זה לא באופנה פה וגם איתו כל הבגדים היו מלוכלכים...
    -את יכולה לשים לו כפית ומזלג מפלסטיק,על המגש , והוא יתעסק בהם וילמד עם הזמן לאכול בהם..
  • חחחחחח איזה חמוד גבר גבר עושה לאמא שלו בית ספר
  • אני ישר שוטפת לה פנים וידיים. לא מתעסקת בכלל במגבונים.

באנרגיות חיוביות!
    אלינור
  • רק הקטנה שלי עדיין כמו תינוקת
    איפפה כפיייייייייית ואיפה מזלגגגגגגגגגגגגגגגגג
    אני מאכילה אותה והיא עם סינר...
    תגידו בלי עין הרע ושתקו
    כל הכבוד לכן ולילדים המקסימים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה