מה אתן חושבות על זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות בוקר טוב,
    מה אתן חושבות על זה?
    הייתי עכשיו בסופר ורכשתי מספר מצרכי מכולת ונעמדתי, כנדרש, בקופה.
    עכשיו שפנינו לקראת החג אז המקום שורץ, ממש ככה, שורץ נוער שמתרים ומגייס
    וכו וכו למען משפחות נזקקות וזאת במסגרת פעילותו של ארגון לתת. עד עכשיו הכל
    נפלא. בשלב מסויים ניגשה אליי נערה ובלי להכנס לפרטים, תרמתי את חלקי .
    הנערה, כשסיימה איתי, פנתה לאישה שעמדה מאחוריי עם אותה בקשה והאישה
    ענתה בנימוס שהיא כרגע קצת ממהרת אבל היא בהחלט תתרום בהמשך. אז הנערה מציעה שהיא בעצמה תלך ותיקח מצרכים לשיקולה ושהאישה רק תשלם על זה. האישה הייתה נבוכה מאוד, הסמיקה ונראה היה על פניה שאינה יודעת איך
    לצאת מן המצב המביך. היה ברור שאינה מסוגלת לתרום, כנראה מסיבות של קושי כלכלי שהיא עצמה נתונה בו. וגם אם לא...
    מה אתן חושבות על זה? זה לא נראה לכן התרמה אגרסיבית למדי? האם לא כדאי להסתפק בקמפיין הרחב של אמצעי התקשורת ולא להגרר לסיטואציות מעין אלה?
    אני הרגשתי בנבוכתה של האישה והצטערתי על חוסר הרגישות
    של הנערה
17 תגובות
עמוד 1
  • באמת לא נעים....
    זה כבר עובר את גבול הטעם הטוב עם כל הנכונות של אותה נערה לבצע את המשימה שלה
    צריך להתחשב בעובדה שלא כולם יכולים...
    וגם מי שיכול, זה צריך לבוא מרצונו החופשי ולא בכפייה...
  • זה ממש לא נעים
  • חוצפנית! זה מה שיש לי להגיד! תרומה אמורה להגיע מכל הלב ולא באילוץ!
    אני תורמת בכל הזדמנות אפשרית ( לא רק בחגים), אבל מרצון ולא בגלל במאלצים ומעמידים אותי במצב לא נוח!
    55555
  • סאנשיין הגדרת את זה הגדרה מדוייקת מאוד. זה אשכרה הרגיש לי תרגיל,
    מכניסים אותך למצב שאתה, גם אם הייתה רוצה, לא יכול להגיד לא כי זה לא נעים.
    ועומדים סביבך המון אנשים שעדים לתגובות שלך...
    היה משהו מאוד פולשני באיך שהנערה התנהלה
  • חשוב לתרום ולתת במידת היכולות, יש לנו הוראת קבע לחשבון ל2 עמותות- "משפחה אחת"-נפגעי טרור, "וארגון פעמונים"- שעוזר למשפחות לצאת ממעגל העוני ולא רק לתת להם צדקה.
    ,אני לא אוהבת מתרימים שמציקים..לפעמים זה נוער שמתנדב ולא הכי רגיש ומודע להתנהגות שלו, ולפעמים זה אנשים שמקבלים על זה כסף, ואז הם רוצים להרוויח את שלהם ומציקים...
    פעם אחת התקשרו אלינו להתרים בכרטיס אשראי, ואמרתי להם שאני לא תורמת בכרטיס אשראי בטלפוון , הנציגה ממש הציקה לי, ובסוף תרמתי, לא שזה היה איזה מיליון דולר, אבל אחרי כמה חודשים אני מגלה שהיא עשתה לי הוראת קבע לכרטיס לתרומה אצלם...וזה ממש הרגיז אותי!!
  • סליחה כן..אולי לגברת אין כסף בעצמה?
    זו כפייה וחוצפה לדעתי.
  • אני חושבת שלא תדרכו את הנערה כמו שצריך, זה ממש לא לעניין

יש כמה סוגים של אמירת לא והתחמקות, בנאדם לא אמור להגיע למצב שהוא אומר אני לא תורם אלא לסרב בנימוס. היו צריכים להסביר להם לא ללחוץ.

מספיק שהם מחלקים את הדף בכניסה לסופר (לדעתי אסור לתת להם להיכנס לתוך הסופר בכלל) ומי שרוצה שייתן מוצרים ביציאה.

• חצופה אחת

• איזה לא נעים!! איזה חצופה

• ילדים ( המתרימים ) לא יודעים עוד מה זה לעבוד בשביל לחם , ואין להם כ"כ ערך לכסף וחלקם (אולי רובם ) לא יודעים באמת מה זה עוני
    [
  • הבחורה עוד לא פיתחה את הרגישות לדעת ולזהות את מה שאומרים בין השורות.
    גם אלי ניגשים או מתקשרות בטלפון טלפניות של המון עמותות, ואני יודעת שאנחנו לא יכולים כרגע לתת מעבר למה שאנחנו כבר נותנים (וזה המון ביחס ליכולת הכלכלית שלנו), ולמדתי לענות בנימוס:" אני מאוד מעריכה את הפעילות של העמותה שלכם, ומאוד הייתי רוצה לתרום לכם, רק שאין לנו אפשרות כרגע." ובדרך כלל לא מנסים לשכנע אותי יותר.

מירי, אמא לשתיים וחצי
  • אני במקום האישה הזאת היתי מעמידה את החוצפנית הזאת במקום זאת לא תרומה זה חוצפה שאין מלה גבול
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • אני תוהה, ואני חייבת לציין שהמאורע שבה את תשומת לבי מעבר למה שחשבתי
    בדקות הראשונות, אם לא מדובר פה בשיטה. כלומר, האם חוסר הרגש של הנערה הוא אכן תוצר של תמימות, חוסר בשלות וכשל בהדרכה של הממונים עליה או להיפך, זאת ההדרכה שהיא קיבלה. של התרמה אגרסיבית
  • אני בספק רב שהממונה עליה אמר לה לעשות זאת בצורה פוגענית ומטרידה כזו
    הרי לא מדובר במכירות אלא בהתנדבות להתרמה ולא עמלות פר תרומה (נשמע הזוי משו
  • טוב אם כך...
    מכל מקום בנות, שתהייה זאת עבורנו שנה טובה ושתהייה כזו
    גם עבור אלה שלמענם אנו תורמות
    happy new year
  • פעם תמחד הייתי תורמת לדעתי הכל חארטה אני מתנדבת באופן קבוע במספר ארגונים ומעדיפה לתרום ישירות לנזקקים ולא בכל ההתרמות חארטה האלה ולכן בלי להתבייש אני תמיד אומרת לא רוצה לתרום!!! אין מה להתבייש גם עם ההתרמה אגרסיבית החיים לא קלים היום לאף אחד
  • אני אומרת את האמת - אין לי אפשרות לתת
    מייל:[email protected]
    מסנג'ר: [email protected]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה