היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עשיתי על הבוקר בדיקת המסת סוכר , בהתחלה הכל היה סבבה ואפילו לא כזה מגעיל, אבל עכשו הכל עולה ויש לי הרגשה מגעילה כזו. תחזיקו לי אצבעות שהבדיקה תצא תקינה ושאני לא אצטרך לעבור מחר בדיקה חוזרת.
מה שקצת מעצבן, היתה מישהי בתור שעשתה גם את הבדיקה וכל 5-10 דקות יצאה לעשן, תשמרי על הילד שלך!!!!!! אם לא על עצמך.
6 תגובות
עמוד 1
מחזיקה אצבעות שהכל תקין... בהחלט מגעיל שכל 10 דקות מעשנת...
העישון הוא נושא בפני עצמו.. אבל עד כמה שהבנתי בבדיקה הזו אסור גם לעשן.
סליחה שרית...בעיה שלה לא? היא והילד שלה יחיו עם זה . לא נאה לך? אל תסתכלי. אני עישנתי 3 סיגריות ליום בכל הריון. אבל בחיים לא מחוץ לבית !
זה עניין של בחירה שלה ואכן זו בעיה שלה אני לא אשתה או אעשן כל עוד אני בהריון עישון גורם לעובר להיות קטן יותר. כל אחת עושה את הבחירות שלה, לה ולעובר שלה.
מישהי יודעת מתי אמורות להיות תשובות לבדיקה???
יכול להיות עוד היום בערב או יום למחרת אם יש לך סיסמא לאתר שלהם
לגבי עישון זה בעיה שלה ולצערי של עובר אבל החלטה היא שלה ולא של אף אחד אחר Baby, tell me how can I tell you That I love you more than life Show me how can I show you That I'm blinded by your light When you touch me I can touch you To find out the dream is true I love to be loved by you