לילה פעיל!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות

9 תגובות
עמוד 1
  • ניסית את המוצץ לסרבנים?
    אולי אותו הוא יסכים
    עידן עד לא מזמן לקח רק סוג אחד מאוד ספציפי של מוצץ...

שיהיה לכם לילה טוב ובקרוב... אמן
  • מאמי
  • לי נירא שזאת בעיה שלך מאמי ולא מטרוריסט הוא לא יכול לישון גם ביום וגם בלילה כי הוא לא עייף את לא צריכה לתת לו לישון ביום לעשות לו מקלחת חמה לשני השינה בקבוק או ציצי ולישון בטו אם הוא יושן כל היום איך את רוצה שישן גם בלילה? :)
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • חחח זה ברור, אבל לא נראה לי שאפשר למנוע את זה עדיין..
    כי הוא פשוט נרדם לי, אם זה אחרי בקבוק או סתם ככה..ואם אני מקימה אותו בכוח הוא פשוט מתעצבן עליי

• כמה שזה מוכר אצלנו מהתחלה היה ככה הוא ישן יום מלא ולילה לא ישן לעט לעט ניביתי להפעיל אותו עד כמה שהיה אפשר כי אני היתי על 0 כוחות ביום ובלילה לא ישנתי נורמלי חודש שלם אפילו שבעלי היה עוזר המון . כמה ימים ברצף הוא היהי על הידיים שלי וישן גג כמה שעות במפוזר ביום כי יותר מי זה לא נתתי לו וככה לעט מלעט ארוחה ארוחה בליהל ירדו ל 0 והוא התחיל לישון מלא בלי להתעורר בכלל . תנסי זה מאוד שווה אם ילך לכם לך זה יהיה הקלה ענקית כי את זאת שסובלת כי הוא יושן את השעות שלו כמו גדול
  • אסור
  • גם שלי סרבנית מוצץ ואם היא כבר לוקחת אז מישהו חייב להחזיק לה אותו

אולי תנסי לקלי אותו ולהאכיל אותו ממש לפני השינה זה יעייף אותו כבר
  • SHULIKO כנרא לא הסברתי את אצמי נכון או שאת לא הבנת אותי. התכוונתי למה שאת אמרת ולא לזה שלא לתת להם לישון אבל לנסות להפחית אותם מין הסתם לא להעיר אותו משינה ולא לתת לישון

אני איתך באותה דעה חיתול בד ביד מאוד מרגיעה אותם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה