אחרי ביקור בטיפת חלב - מלחיצים סתם!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום היינו בפעם השנייה בטיפת חלב כדי לראות כמה אריאל עלתה במשקל

משבוע שעבר היא עלתה רק 90 גרם כשעלייה ממוצעת על פי האחות בטיפת חלב היא 200 גרם בשבוע..

בעלי עין רעה אריאל אוכל רק הנקה כל שעתיים והיא אוכלת כל הנקה בין 50-80 CC שזה המון!! האחות בטיפת חלב אמרה לי שזה ממש עלייה קטנה במשקל ושאני חייבת לשלב סימילאק
11 תגובות
עמוד 1
  • כל הכבוד לך על הנחישות!!!
    גם אותי הן היו מלחיצות חבל לך על הזמן
    אז בהתחלה הוא היה קצת רזה... אז מה
    בגיל חמישה חודשים שהוא כבר היה ממש שמנמן אמרו לי שסוף סוף הוא "בסדר"
    זה השלב שהבנתי שהן דפוקות... אין לך עיניים???? רק טבלאות????
  • אני חייבת לומר שהבת שלי אוכלת תחליפי מזון כל שלוש שעות ועדיין עלתה רק 100 גרם בשבוע אז לא נראה לי שאצלך משהו לא בסדר.. תמשיכי לפי מה שמתאים לך
  • איזה חצופה..מה זאת אומרת את חייבת לשלב סימילאק..מי שואל אותה בכלל.
    את האמת עם נועם לא היו לי בעיות איתן, אף פעם לא התערבו לי..חוץ מכשהפסקתי להניק אבל הבהרתי להן חד משמעית את העניין

• חופשי יש להם לחץ
  • את שואבת?
    לדעתי אין שום סיבה לשלב סימילאק אם היציאות תקינות ויש עליה גם אם זה רק 100 גרם בשבוע ,יכול להיות שבעוד שבוע היא תעלה 300 גרם ,לא הכל אצל תינוקות זה טבלאות וגרפים
  • אצלי היהי אותו סיפור חלב שלי לא הספיק לו 10 ימים אחרי לידה הוא היה 100 גרם פחות ממשקל הלידה שלו נולד 2960 השתחררנו אחרי 3 ימים 2840 וכמרא הוא המשיך לרדת אומרים שתוך שבוע הוא צריך לחזור למשקל בו הוא נולד. עשו ממני אמא מרעיבה אז אני וויתרתי כי הוא גם לא היה רגוע אצלי הוא היה רעב כל הזמן על הציצי הוא היה נירדם אחרי 3 שלוקים והיה לי המון חלב המווון יכולתי להאכיל כל תינוקיה וכשהתחלתי לשלב ולשאוב אז לעט לעט כמות ירדה וירדה אחרי חודשיים בכלל כבר לא היה לי חלב ואני מאוווד מצטערת כי נהנתי מאוד מי זה אבל בישבילו הפסקתי ועם תינוק הבא אני בחיים לא יקשיב לתיפשוט חלב האלה.
    אל תוותרי על תקשיבי חכי עוד שבוע תלכי תשקלי שוב זה לא שהיא לא עולה אצלך .
    בהצלחה מאמי ועל תתרגשי מהם
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • היא בסדר גמור
  • כל פעם מעצבן מחדש.
    אם בנות מקשיבות להן, זה פשוט דופק להן את ההנקה!
    כל הכבוד שעמדת על שלך
    www.YaaraKatz.com

• מעצבנת
  • מאמי ,, באמת אל תיתייחסי !
    [
  • בס"ד

למרות שאני לא מאלו שהכי "חסידות של הנקה" (לא שאני נגד חס וחלילה- לטיפת חלב יש המון מה ולומר והרבה פעמים זה שטויות!
    אני אומרת את זה כי לי אמרו להמשיך להניק למרות שנתנאל היה יונק שעה וחצי ואחרי חצי שעה רוצה שוב לינוק! לא עמדתי בזה פיזית ונפשית... הייתי מרוטת עצבים (ובסוף גם אובחנתי כסובלת מדכאון אחרי לידה ).
    אני אומרת לך שאם היא רגועה בין הנקה להנקה זה המדד הכי טוב! תינוק רעב זה תינוק לא נינוח! תהיי במעקב אחרי זה, אל תזניחי אבל גם אל תקשיבי יותר מידי מהר לטיפשת חלב האלה!
    שיהיה המון בהצלחה! ואם את מצליחה להניק- כל הכבוד! תמשיכי כל עוד זה טוב לך ולתינוקת שלך!

פיצפיצון יפה שלי...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה