שאלה על מוצקים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ליאל שלי התחיל כבר מזמן לאכול מוצקים התחלנו גם גבינות שטוזים ודניאלה לתת לו לא מזמן אז הוא אוכל מרקים עם בשר וירקות , פירות וירקות מעבדים שאני מכינה לו הכל ויוגורטים גבינה . כל העוגיות ובמבה אני לא נותנת לו כי אין בהם שום יתרון לפי דעתי קונה לו רק בייבי ביס ועוגיות מטרנה לא אוהב. עד לפני איזה חודש הכל אצלי עבר דרך בלנדר לפני חודש התחלתי לרסק עם מזלג או מסננת הילד התחיל להקיא . זה יוצא כימעט אות7 מרקם ממש אבל הוא מקיא פעם כן פעם לא אז הפסקתי עם זה. כל הפירות וירקות שמדי פעם אני נותנת לו בחתיכות בהשגחה שלי כמובן הוא עם 2 שיניים שלו לרוב מצליח לקחת ביס קטן ובדרך כלל זה שוב מסתיים בהקאות ושתבינו הקאה זה כל מה שהוא אכל אבל הכל זה לא טיפפה או פליטה גדולה ממש לא זה הקאה בקשת או איך שלא קוראים לזה עד טיפה אחרונה שיש לו בקייבה הקטנה שלו.....אני לא יודעת מה לעשות אני דיי מודאגת מהעיניין כי בטיפשת חלב אמרה לי אחות שאין דבר כזה תמשיכי לתת לו הוא יתרגל יש לו כבר"2" שיניים ורופא אמרה שתפסיקי לתת כי הוא עדיין כנרא לא מוכן אז למי להקשיב לאזעזל??
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
4 תגובות
עמוד 1
  • תקשיבי לעצמך
  • לא מוכן :( פעם בסדר פעמיים מקיא . עשיתי לו כבר בבלנדר אבל יותר סמיח טיפה אז הוא אוכל אבל עם יש איזה גרגיר קטנטן מייד עיניים אדומות כאילו אין לו אויר ומקיא
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • היי
    תראי אני אף פעם לא טחנתי בבלנדר לא פירות ולא ירקות
    אבל לפי דעתי תנסי להביא לו 1/2 מהמנה במעיכה של מזלג ו1/2 של המנה כשהוא מרוסק בבלנדר כשזה מעורבב אולי ככה הוא יאהב את זה יותר
  • חמודה שלי תירגעי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה