עדכון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי, אז לצערי ההריון לא תקין, הבטא ירדה והשק לא היה נראה טוב. אתמול הייתי בבית חולים ולקחתי ציטוטק שגורם לי להרגיש זוועה, כדי שההריון יפול.אני מקווה שהכל יצא החוצה ושאני לא אצטרך גרידה.
    מחקתי את סרגל ההריון, עצוב לי נורא
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
21 תגובות
עמוד 1

• [
  • אוי חמודה, קבלי
    בעזרת ה', הריון תקין ובריא בקרוב!

• מתוקה אני כל כך מבינה אותך.
    עברתי את זה בשבוע שעבר
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• תודה בנות, קשה לעבור את זה בפעם השלישית. מזל שבאמצע היה לי הריון תקין וילדתי אוצר מדהים שמחזק אותי.
    מלאכית שלי, באיזה שבוע הפלת?גם עם ציטוטק?
    מקסימות מאחלת לכולכן שנה טובה ומדהימה, מלאה בהמון בריאות, אושר, אהבה ונחת מהקטנטנים הקיימים ואלו שיוולדו ב"ה.מאחלת לכל ההריונות לידה קלה וחווייתית. שיהיו לכולנו רק בשורות טובות.
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
  • מאמי הכל יהיה בסדר אני מקווה שתעברי את זה מהר ולא תסבלי . וגג עוד כמה חודשים יהיה לך היריון בריא
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • מאמי יהיה בסדר ..
    אנחנו בפתחה של שנה חדשה שתהיה לך שנה של התחלות חדשות ..
    ובע"ה תיקלטי במהרה והכל יהיה תקין .
    שיקות וחג שמח שיהיה .

• לא תלתן אני לא לקחתי כלום. הגוף התנקה לבד.
    שבוע 7 הייתה ההפלה
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• שולחת לך
    [url=httphttp://tickers.baby-]

• מצער לשמוע, אני מקווה בשבילך שהציטוטק יעזור ולא תגיעי לגרידה, ושתהיה לך שנה מדהימה ופוריה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה