יש לי בעיה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אשמח לקבל עצות, אני לא ממש יודעת מה לעשות.
    אני לוקחת את אליה כל יום לגן ובחזרה ב4 מהגן, בעלי לא יכול לקחת אותו כי אנחנו גרים בחיפה והוא עובד במרכז הארץ, (בין שעה וחצי לשעתיים נסיעה) והוא חייב לצאת לפני 7:00.

השאלה מה אני עושה עם אמיתי?

עכשיו זה עוד סביר אבל בחורף? ויש לי עד האוטו עליה רצינית כי אין חניה לרכב בקרבת הבניין בו אנו גרים, ויש רוחות ממש חזקות.

תליתי מודעה שאשלם למישהי בבניין אם תשמור לחצי שעה על אמיתי בבקרים, בינתיים אין היענות (כנראה לא אטרקטיבי..)

מה אתן מציעות שאעשה?
    אני ממש בלחץ מזה, לא רוצה שיתקרר ויחלה לי בגלל יציאה מהבית כל פעם בבוקר לעשרים דקות
13 תגובות
עמוד 1
  • יקירתי...בזמנו שגרנו בחדרע לקחתי את ליאור לגן פעמים רבות ברגל...
    טל היה בעגלה או במנשא (שהיה הכי קל ופשוט...גם בחורף ! חמים ונעים בפנים צמווד לאמא
  • מאמי עד שיהיה ממש קר הוא כבר יהי לפחות בן 3 חודשים , ובכל מקרה את חייבת להוציא אותו לנשום אויר לפחות חצי שעה ביום , אז זה יהיה הטיול שלו
    [
  • הגן במרחק נסיעה או הליכה? בכל אופן אני ממליצה על מנשא, בחורף עוטפים טוב טוב ומשתדלים לצאת לא בדיוק שיורד בחוץ גשם, אבל עד לימים האלה, יש קצת זמן..ועד אז כבר תהיה מתורגלת...
  • אמא יהודיה אמיתית את
    בהחלט טיול יומי לתינוקי הקטן לא יזיק
    ובחורף יקרו ימים בודדים של גשמים חזקים
    תבקשי משכנה יום לפני אם אפשר להשאיר אצלה ל20 דקות
    ועדיף שהוא ישן כי להתנדב ליום יום זה קשה
  • מקווה שלא יהיה קר מדי,
    אנחנו שנה בחיפה אז אני לא מתורגלת...
    מקווה שיהיה בסדר, אני באמת חוששת בגלל הקטן...
  • חכי חכי... עד שיגיע החורף אמיתי כבר יהיה גדול- גם אני בעד לבוש חם וטיול קצר!
  • גם לי הייתה את הבעיה הזאת.
    אחר הצהריים כשהייתי מוציאה את גאיה מהגן , הייתי מבקשת מהשכנה
    שתבוא לשמור לי על קורן בדיוק 10 דקות.
    ובפעמים אחרות ההורים שלי היו מביאים לי את גאיה.

• בס"ד

היי
    גם אני איתך באותה הסירה- אז פשוט למדתי למרות שזה מסורבל, לקחת את נתנאל בעגלה עד האוטו לשים בסלקל, לקפל את העגלה, לנסוע לגן וכל הבלאגן....
    אין מה לעשות- מבינה אותך, אבל בינתיים באמת עוד לא קר. רק תלבישי אותו בהתאם למזג האויר. ואגב- אני לא משתמשת במנשא כי ניסיתי את זה יום אחד (באמצע יולי) והתחרטתי על כל רגע....איזה חום! אבל בחורף זה דווקא טוב!

פיצפיצון יפה שלי...
  • לדעתי את יכולה להוציא אותו חופשי!
    אני למשל נולדתי בפברואר בטמפ'-20 -
    55555
  • יקירתי-תלבישי אותם ואת עצמך טוב. וזהו. ואם הגן במרחק הליכה של גג חצי שעה מהבית-אז עדיף ללכת ברגל.
    זה מה שעשיתי עם דניאלי שנולד באמצע החורף!!!-כשהשתחררנו מהבית חולים היה גשם זלעפווווווווות!!! אבל זה היה רק יום אחד-החורף היה קליל ביותר

יש מלא מעילים לתינוקות כאלה מניילון מבחוץ וחמים מבפנים. וכמו שמיכלי אמרה-מטרייה
    אין ספק שזה לא נוח וקצת קשה אפילו-אבל מי אמר שזה יהיה קל??
  • אני השתמשתי במנשא.
    גשם, רוח, שמש....
    במנשא חמים ונעים
  • תעברו למרכז !!!
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
  • מאמי עד שיהיה ממש קר וירדו גשמים הוא יהיה בן 3 חודשים... אם יהיה ממש ממש סוער תבקשי משכנהנלשמור עליו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה