עשיתי היום חיסון בטיפת חלב... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

11 תגובות
עמוד 1
  • מוזר
  • וואי.. אין לי מושג... מצטערת.. (:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איזה טוב ה'
  • מה? לי לא עשו כלום כזה...מה זה השטויות האלה?

• אין לי גם מושג
    אבל אני בעד סוג החיסונים הזה (אני נגד שפעת החזירים ושות') במיוחד אם אין לך מספיק נוגדנים
    כנראה שיש חשש להתפרצות של חצבת אז הם יוצרים מנע כי היתה לפני שנה או שנתיים התפרצות של המחלה (בירושלים אני חושבת)
  • איזה קטע מוזר
  • חיסונים של גיל שנה!:2 ברגליים ו1 ביד
    1.מחומש אחרון
    2. חצבת +חזרת + אדמת (ביד) יש תופעות לוואי מיום 4 עד יום 26 למשך יומיים חום גבוה עד 40 ופריחה כל הגוף , כמובן אחרי 38 נותנים אקמולי)
    3. פרבינר אחרון .

55555
  • סאנשיין הכל בסדר? את אולי אחת החסויות? הטמטמת לעולם נשארת? חחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי

נטלי אומרת שהיא עשתה את החיסון , לה אמרו שצריך לעשות, לא לילדים

• אופס.... מרוב אני מרוכזת בילדים לא שמתי לב
    55555

• לי עשו כשהתחלתי לעבוד בבית החולים, כעיקרון כולם צריכים להיות מחוסנים, או שיש לך נוגדנים של המחלה אם בעבר היה לך חצבת.
    מכיוון שלא היה לך חצבת אז צריך לעשות את החיסון.

כך גם לגביי חיסון להפטיטיס A ו B, כדאי לעשות חיסון נגד המחלה.
  • פעם ראשונה שאני שומעת.. נו טוב לפחות הזדהת עם ליאם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה