היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
13 תגובות
עמוד 1
איזה יופי! שנה טובה ומתוקה!
שנה טובה בריאות, אושר , פרנסה טובה הצלחות, לידות קלות וידיים מלאות. מאחלת לכולנו את כל הטוב בעולם ושתיהיה שנה זו מוצלחת יותר מקודמיה !!!! [/url
שנה טובה שתיהיה לכולם! שנה של אושר ובריאות, שנה של פרנסה ואהבה. שנה טובה מקודמתה! שיהיו עוד אלפי הריונות ולידות, ותמשיכו להיות מקסימות...אוהבת אתכן!
שנה טובה יפיופה
בס"ד
ברכה מקסימה! כל הכבוד! שנה טובה ומתוקה גם לך!
פיצפיצון יפה שלי...
שנת בריאות, אחווה, הבנה, נחת, שלום (!), הצלחה ,אהבה , זוגיות, שמחת חיים, משפחתיות. אמן ואמן! [/url
אמן ואמן בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב! שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
לכולנו ! שתהיה שנה בריאה מאושרת מתוקה ונהדרת
שנה טובה וחג שמח לכולם
איזה-מקסימה את! להתחיל שנה עם אנרגיות-חיוביות זו עוצמה!!! אהבתי את המשפט: חיוכים וסליחות.. צריך כל-הזמן לראות בעינ -רוחנו ופיזית את החיוך של ילדינו ולהיטען ממנו.
שנה טובה מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!שיהיו לך בקרוב בשורות טובות אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
איזה ברכה יפה! תודה ליאתו'ש! חג שמח ושנה טובה גם לך ולנסיכה המהממת שלך! [url=http://www.glitterfly.com]
נסו את זה!! עוד לא קיבלתי צ'ק ...אך בנתיים צוברת סנטים :-)
גם אני לא הספקתי לברך כאן
שתהיה לכולנו שנה טובה ומתוקה, שנת הצלחות בכל התחומים פרנסה טובה, אושר , שלום בית וזוגיות טובה , נחת מהילדים הריונות קלים ולידות קלות, אהבה , כיף ושמחה ושכל משאלות ליבנו יתגשמו השנה אמן!