בדיכי נוראי. מיואשת מכל החיים האלו. כואבת עצובה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ובוכה המון. לא עומדת בזה יותר מיואשתתתתתתתתתתת

16 תגובות
עמוד 1
  • למה מאמי מה קרה ??

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי

• כנרא שהיא לא זקוקה לתגובות שלנו

• בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• שיהיו ימים טובים ושפע של בשורות טובות!

גל, מאי, טל, שי ומתן
    שה' ישמור עליכם מכל משמר

• למה בדיכי ? השתבש משהו בעניין הקורס?? מקווה שלא...
    אם בא לך לשתף אני במייל -אין לי מסנג'ר

• תודה רבה על התגובות. ואני כן זקוקה לתגובות קריסטינה. לא עניתי עד עכשיו כי לא היה לי אינטרנט נותק וסודר.
    מלא בלאגנים מלא מלא הראש ממש מפוצץ ומבולגן.
    מרגישה שכולם שונאים אותי.
    אפילו בחג רבתי עם אבא של גרושי שבאו לראות את הילדים ודיברו אלי ממש לא יפה. באתי להורים שלי היום והיו שם כל האחים והאחיות והיה בלאגן שלם בסוף הלכתי הביתה כדי לא להפריע להם ולא לתפוס מקום שינה כי כל הבית בלאגן של ילדים. אחי הגדול עושה לי פרצופים ואני לא מבינה למה.
    ידיד טוב שלי שהיה לי איתו קשר שנים הקשר נגמר היום אחרי שכתב לי שאני שפלה וסחטנית את זה הוא כתב לפני כמה ימים אבל אמרתי שאחכה עם ההפסקה של הקשר נשלים ואז ארד מהקשר לאט לאט אבל היום הוא כתב לי שהוא רוצה הפסקה ואז ירדתי עליו לגמרי עם כל מה שהיה לי בלב וזה אדם שאני אוהבת אבל ברור לי שהקשר מאוד חולני איתו. היום היו מילים שכבר לא אוכל להחזיר את הקשר חזרה. אני מתה לנקום בו ואני אנקום אבל בינתיים אני צריכה לעבוד על הפרידה ולהרגע ממנו קודם. אני עייפה מהכל. הכל מבולבל לי בראש. אני רוצה להיות רק בשביל הילדים שלי אבל זה קשה שיש כלכך הרבה טרדות מסביב.

סליחה שעניתי רק עכשיו.

עיפה מאוד.תודה על התגובות
  • מאמי קבלי

• אים את צריכה אוזן קשבת אשמח מאוד
    המסנגר שלי [email protected]
    המייל [email protected]
    שתיהיה לך שנה טובה ומתוקה
  • מי זאת "חלי 1"

[[[

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה