help - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות ! חג שמח לכולם ושנה טובה
    [
3 תגובות
עמוד 1
  • היי, חג שמח!
    אני לא השתמשתי בפדים האלה אבל שמעתי עלהם... הם יחסית אמינים: אומרים שלפעמים הם אומרים שזה מי שפיר וזה לא... אבל להפך הם לא טועים... כלומר אם יוצא תשובה שלילית (לא מי שפיר) אז זה לא מי שפיר. ואם תוצאה חיובית (מי שפיר), לא בהכרח שזה נכון... אבל עוד הפעם, זה מה ששמעתי....
    אלה מפורום (elaf) אם אני לא טועה השתמשה בהם... תשאלי אותה...
    מקווה שהכל בסדר!
  • אני השתמשתי בהם,
    רק אל תשכחי לשים אותם לייבוש אחרי שאת שמה אותם בתחתונים,
    לי הם הפכו לצבע כחול ורצתי למיון ואמרו לי שאם הייתי נותנת לזה להתייבש זה היה הופך חזרה לצהוב ומראה שלא היתה דליפת מי שפיר..
  • אני השתמשתי בהן...
    יכול להיות שמהלחץ של ההרמה יצא קצת פיפי..
    האחות אמרה לי שהן לא אמינות ולא מקצועי להסתמך אליהן.
    אם קיימת יחסים ב12 שעות לפני השימוש אז יכול להיות גם שאריות זרע שהתגובה עליהם גם שינוי צבע.
    וכמו שמאיה אמרה..שימי ליבוש אחרי השימוש..רק אם נשאר צבע ירוק או כחול לכי למיון..
    זה מה שאמרה לי האחות.
    עדיף לשבת במיון מאשר שיקרה משהו גרוע..
    בהצלחה..ואני חושבת שזה פשוט קצת פיפי..
    תעדכני.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה