סיכום שנה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כיאה לכל יום ד' (לפחות כך היה בעבר) צריך לפתוח שרשור שיתופים.
    אבל היום שרשור השיתופים יהיה מיוחד במינו.
    היום אשתף על השנה שעברה, על החוויות, השינויים, הפרידות, ההתחלות ההצלחות - כל מה שעבר עלי בשנה האחרונה.
    *חוויתי את אחת הפרידות הכי קשות בחיי - נפרדתי מסבי האהוב. זה היה לא קל בכלל וממשיך להיות קשה אף יותר. בימים האחרונים אני חולמת אותך הרבה סבא ויודעת שבאת לאחל לנו שנה טובה ולתזכר אותנו שגם אם אתה לא פיזית איתנו ברוחך אתה תמיד בליבנו וממשיך לשמור ולהשגיח על כולנו מלמעלה. היית אדם מושלם, לימדת אותנו איך לאהוב, איך לכבד, איך להעניק, מהי אופטימיות וכמה חיוך הוא דבר משמעותי וחשוב - לימדת אותנו את דרכך ואנחנו נמשיך אותה עד יומינו האחרון. אוהבת אותך עד עמקי נשמתי!!!
    *חוויתי שינוי עבודה. סוף סוף עברתי לעבודה שיודעים לכבד בה, להעניק בה, להודות לך, להוקיר אותך, ולהעריך אותך על מי שאתה ומה שאתה. גיליתי שהמשפט "העבודה היא חיינו אך לא בשבילנו" הוא לא תמיד נכון ושאפשר למצוא גם עבודה שטוב לך בה (במרבית הזמן

12 תגובות
עמוד 1
  • נשמע שלמדת המון בשנה האחרונה,
    זה הסיפוק הכי גדול,
    מאחלת לך שנה נפלאה מלאה בחוויות וסיפוקים חדשים,
    ואיך אומרים בפייסבוק:
    לייק לייק לייק
    כתבת מאוד יפה
    מיה שמחכה לחסידה.....
  • אהבתי את הרעיון של סיכום שנה!
    נראה שהייתה לך שנה מלאה בדברים טובים וגם לוותה בכאב.
    מאחלת לך וכמובן לכל הבנות שנה טובה בכיוון עליה (חוץ מבמשקל, כמובן!)

לגביי השנה שלי
    זאת היתה השנה הכי הכי הכי משמעותית בחיי עד כה.
    בשנה הזאת התחתנתי וילדתי את בני בכורי.
    בשנה האחרונה העמקתי את הקשר החד פעמי והמיוחד עם החצי שלי.
    אני מגלה בכל יום מחדש שבחרתי את הכי טוב לעצמי.
    בשנה הזאת גם התקרבתי מאוד מאוד לעומר, הבן של בעלי (בן 4.5) - אני אוהבת את הילד הזה לא פחות ממה שאני אוהבת את דור. נשבעת.
    הלידה של דור היתה בהחלט חוויה בלתי נשכחת (מי אמר ששוכחים את הלידה, אה?..) היה קשה, כאב, סבלתי - אבל החוייה היתה מאוד עוצמתית וכמובן שלא הייתי מוותרת עליה!
    השנה אחותי תביא לדור בת דודה לשחק איתה (ב"ה) - אמורה ללדת בנובמבר - אני כל כך מתרגשת!!!
    וכמה הבטחות לשנה החדשה הבאה עלינו לטובה:
    מבטיחה להיות האמא ובת זוג הכי טובה שאני יכולה להיות, ולהיות סבלנית וסובלנית
    מבטיחה לפרגן לעצמי ולהמשיך בתהליך ההרזיה והחזרה לכושר - אני חייבת את זה לעצמי.
    מבטיחה לגלות יותר סובלנות לאמא שלי - היא כל כך עוזרת לי ואני קצת חסרת סבלנות אליה.
    שנה טובה בנות יקרות
  • ואוו בנות אחלה של שנה שחלפה לה מהר מהר!!! מאחלת לכן את כל הטוב בעולם שהשנים רק ישתפרו ויישפרו אותנו!!

סיכום השנה שלי;
    שנה שהתחילה בחודש פרוע בפריז עם בעלי וזוג חברים המשיכה בחזרה לארץ וגילוי דבר ההריון :) המשיכה בעבודה חדשה ומדהימה ברדיו, לימודי עיתונאות קשים שעברתי מליון מבחנים כדי להתקבל אליהם, ציפייה וחוסר סבלנות בהריון, לידה מדהימה חוויתית שאני מאחלת לכל אחת והסתיימה באפרוחול קטן שאני כל כך אוהבת שמעולם לא חשבתי שניתן לאהוב כך!!

מאחלת לעצמי;
    המשך חברות מדהיצה עם בעלי גם אם עכשיו אנחנו מתייחסים יותר לקטנה ולא אחד לשנייה, הלוואי שאני אמשיך להיות מוקפת באנשים המדהימים שמקיפים אותי, הצלחה בתואר השני שבא עליי לטובה והמון הגשמנ עצמית... שאדע רק נחת ובריאות מאריאל שלי ושאדע לסלוח לעצמי ולשפר מידי יום את עצמי כאימא... ואוו רק עכשיו אני מבינה אני אימא!!

שנה מדהימה שתהיה לנו, שנה של אהבה עצמית חוסן ואושר
  • שנה טובה בנות!! שתיהיה שנה של אושר עושר בריאות, שגשוג והצלחה!

השנה שלי הייתה ממש סוערת ומרובה.
    חתונה, הריון ועבודה והתחזקות היחסים עם אחותי היקרה..ולידה של הגוזל שלישהוא הדבר שאני הכי אוהבת בעולם!
    הבנתי שאני מסוגלת להרבה דברים שלא חשבתי לעצמי בחיים...
    השנה הזאת באמת הייתה סוערת בשבילי

מאחלת לעצמי לשנה הבאה
    שאני אזכה לנחת מהגוזל שלי, ואגדל אותו בהמון אהבה.
    שהיחסים עם אישי, בעלי היקר ימשיכו ויפרחו...
    שנסתדר, נתחזק קצת יותר ויהיה לנו את הפינה שלנו..
    שאני אתחיל ללמוד ואשיג מקצוע.

בקיצור שתהא זאת שנה טובה מקודמתה!

• סיוונוש, הרעיון שלך מדליק, ממש אהבתי ומאוד ריגשת אותי ושימחת אותי במה שעבר עליך...
    הנה הסיכום ה"קצר" שלי וכמה איחולים תוך כדי:
    שנה שעברה הייתה מלאת התרגשויות, חוויות, חלק קשות וחלק מדהימות...החוויה הקשה ביותר הייתה לגלות את הקושי הרב והחוסר אונים שלנו בלהכנס להריון, וזה התחיל לפני עוד, עוד בשנה הקודמת, עברו עלינו חודשים לא מעטים בניסיונות להכנס להריון המיוחל, (תוך כדי תקווה, אכזבה, כאפה מהחיים ושוב תקווה וכו'..), הרגשות שהיו מעורבים בתהליך מאוד עוצמתיים, היתה הרגשה מאוד קשה וחוויה די טראומתית לעבור כל הבדיקות וטיפולים ואכזבות, אבל.... החיים האירו לנו פנים, וקרה נססססס, עברתיאתה טיפול המנצח שבזכותו הוענקה לי הזכות הגדולה מכולן לחוות את חווית האמהות... לאחר שנה וחצי של ניסיונות כושלים נכנסנו להריון
    [/url

• רעיון-גדול
  • אלינור, בתמונות בפייסבוק רואים שאת באמת אוהבת את עומר, זה מרגש אותי כל פעם מחדש!!!!
  • סיון - איזה חמודה! תודה
  • שנה מעניינת ומרגשת לכולנו.
    ואמן שכל השנים הבאות יהיו מאושרות ומרגשות ומלאות בבריאות

• ווווווואוואוואואואוואוא סיוסי !!! הרגת אותי !!!
    את צריכה להיות כותבת ראשית באיזה עיתון.... את מבוזבזת! בחיי !
    ממש רגישת אותי!!!!!!!
    בהחלט אפשר לראות את השינוי שלך! רואים שהפכת להיות אדם יותר אופטימי , חיובי , ומקבלת דברים באהבה ! לטוב ולרע !
    שמחה על השינויי שעשית!
    כל הכבוד לך !!!!
    שתהייה לך ולמשפחתך שנה מדהימה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    [url=http://www.glitterfly.com]

[url=http://www.glitterfly.com]

http://www.xn----miceskz.net/?refer=karmit

נסו את זה!! עוד לא קיבלתי צ'ק ...אך בנתיים צוברת סנטים :-)
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה