אולי קרה אצל מישהי או מישהי יכולה ליעץ? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • דנדוש ילדה מדהימה ומתוקה וחלומית אבל...............
    ברגע שמכניסה משהו מתוק לפה ישר מתחרפנת לי משתגעת מתהפכת הכל ניהיה הפוך איתה היא פתאום מתחילה ממש להשתולל אם צריך לאכול הופכת את הצלחת של האוכל מעיפה את השתיה עושה מלא בלאגנים (כמובן ההורים שלי מתרגזים מזה שהיא שופכת את האוכל וזורקת הכל) ואחרי עשים דקות חצי שעה היא פשוט מתהפכת לכיוון השני וגם בוכה שרוצה אוכל (את זה ששפכה על הריצפה והעיפה)
    כמובן אנחנו די משתדלים בגלל זה לתת לה כמה שפחות מתוק אמא שלי בכלל טוענת שיש לה כנראה בעיה של סוכר ומתוק בגלל זה וצריך לבדוק
    מישהי התנסתה בדברים כאילו?

ושיהיה לכן חג שמח

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

9 תגובות
עמוד 1
  • מקפיצה

• ידועה ששוקולד מעורר לפרק זמן של 15- 30 דקות , אולי אצל פעוטות לפרק זמן ארוך יותר.
    נועה גם חוגגת אם היא אוכלת שוקולד , אבל היא חוגגת גם בלי שוקולד, היום למשל החליטה לא לישון צהריים והיא ממש ערנית עכשיו בלי שוקולד
    אנחנו משתדלים לא לתת לה מתוקים או אוכל בכלל כשעה לפני הארוחה שלה וגם זה לא תמיד עוזר , שוב היום יום הפוך , בצהריים לא אכלה כלום רק חתיכת לכם עם חומוס, עכשיו מסתובבת ומבלגנת את כל הבית וכל זה בלי שוקולד.
    [url=http://www.glitterfly.com]

• נשמע כמו תגובות די קיצוניות לאכילה מועטת של סוכר.
    לכו עם זה לרופא שלה.

• תודה ביום א' אקח אותה לרופאה שלה כי גם עכשיו ה יא קצת עם שיעול חזק מקווה שלא יתפתח התחלתי אינהלציה וביינתיים ההתקף נחלש קצת

• לא יודעת אם זה קשור למתוק אולי זה התקפי זעם של גיל שנתיים...
  • ךא קרה לנו אבל היתה תקופה שעידן היה מקבל "סוטול" משוקולד ממש כאילו עישן משהו

• תודה סיוון ועדידושי
    דנדוש אכלה היום פעם ראשונה סוכרית טופי אחת קטנה בבית כנסת והיא פשוט התחרפנה והשתוללה ושיחקה עם הילדים האחרים ואטחת מהן הביאה לה עוד אחת
    אחר כך דנדוש רצתה עוד אחת ואמרתי לה לא אז היא חטפה התקף זעם והרביצה לי אז כעסתי עליה אחרי דקה שתיים פתאום באה אלי אומרת לי טומה אמא טומה (טובה טובה) יפופה שיקה חיבוק
  • הי שלי
    אולי ההתנהגות שלה נובעת מהתרופות באינהלציה? מה היא לוקחת?
    אני חושבת שסטרואידים ו/או מרחיבי סימפונות גורמים להתנהגות כזו כפי שתיארת,
    אני לא בטוחה, תבררי את זה.
  • אני שמה לה באינהלציה אירוונט חצי סיסי וזה לא קשור לאינהלציה כי גם בלי אינהלציה כאשר אוכלת ממש מעט מתוק היא מתנהגת ככה
    בדרך כלל אני משתדלת לא לתת שום מתוק אבל בבית כנסת בשבת חתן שיש או אירועים נותנים לה בלי לשאול אותי כי היא רואה ומושיטה יד לקבל גם ואז אורמים לי לא להתערב וגם לה מותר כמו לאחרים ואז אורמים לי שפעם ב.......... מותר לה גם לבקש ולקבל
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה