שנה טובה ועדכונים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נתחיל בסליחה! סליחה שלא נכנסתי הרבה זמן ולא התעדכנתי
    לצערי שירה הייתה מאושפזת שלושה ימים עם התקף נשימתי חמור, שלושה ימים היא ישנה בתוך "אוהל" חמצן וקיבלה סטרואידים, היא ואני היינו ממש אומללות... מצד אחד הסטרואידים גורמים לגוף היפריות ומצד שני היא חייבת להיות מרותקת למיטה. זה היה ממש קשה
    מה שיותר קשה היה זה הצוות של מחלקת הילדים בבית חולים פוריה לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי ויש לי ניסיון (לצערי) עם בתי חולים. היחס נוראי!!! אין חיוכים והאחיות לא מדברות עם הילדה פשוט באות עושות והולכות כאילו הילדים הם חפצים. לא אכפת להם אם הילדים ישנים או לא הם עושות את שלהן. באחד הלילות לא הסכמתי להעיר את שירה לאנלציה אז הן כתבו בתיק האם מסרבת לקבל טיפול....

14 תגובות
עמוד 1
  • שנה טובה ומלאת בריאות שתהיה לכם.
    שמחה לשמוע ששירה מרגישה טוב יותר
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • קודם כל שנה טובה ממי

• אלוהים איזה חיות...!
    טוב שאתם כבר בבית
    שנה טובה
  • זה חרא של בי"ח!!! פשוט איום ונורא.
  • שתרגיש טוב 1 רק בריאות!
    ה' שמור על יקירי!
  • רק בריאות והחלמה מהירה!
  • חולרות ,שתרגיש טוב העיקר הבריאות.........

• [
  • שנה טובה עם הרבה בריאות
  • מזעזעים, כאילו שמישהו בא לשם להנות.איך מעסיקים את כל הממורמרים האלה??????????איכס.
    שתרגיש טוב הקטנטונת.כל הכבוד לה שהסכימה להיות בתוך האוהל. ממש גיבורה קטנה.
    שיהיה רק טוב
    אוצר שלי!!!!!!!!!!!!!
  • איזה גועליות.... מה זה הדבר הזה?!?!?!?
    שתהיה לכם שנה טובה והמון בריאות
  • טוב שיצאתן משם ואתן בבית .
    שנת אושר ובריאות
    [url=http://www.glitterfly.com]

• רק בריאות שהילדה תתאושש מהר
  • אני היתי מאושפזת במחלקת נשים ושם הם יותר חמודות ממה שאת מתארת לי... במחלקת ילדים הן צריכות סבלנות ואכפתיות.. גם אני היתי מתלוננת..תחשבי כמה ילדים יסבלו את מה שאתן סבלתן..
    שמחה לשמוע שהילדה יותר טוב.. שלא תחזרו לשם!!

שנה טובה..
    [

חיים של אמא סופרת את השניות עד שניפגש....
    [url=http://www.glitterfly.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה