שאלה דחופה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות,

סליחה שנעלמתי קצת, לא היתה לי גישה למחשב כמה שבועות ומאז שהמחשב חזר לרשותי הייתי נורא עסוקה עם עבודה חדשה.... טוב, בקיצור, חזרתי!

יש לי שאלה דחופה:

אני בשבוע 9 ו-4 ימים, וכבר יומיים שאני מרגישה כמו כאבי מחזור בבטן תחתונה וגב תחתון. בשני הלילות האחרונים היה לי טיפת דם ורדרד.

לפני 3 ימים היה לי אולטרה סאונד ואגינלי שהיה תקין לגמרי.

נראה לכן שיש סיבה לדאגה? יכול להיות שהכאב קשור לבדיקה?

בבקשה תענו לי דחוף אני בלחץ!
    באהבה,

קרן
5 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהרחם גדל.
    תעקבי אחרי הדימום.
    אם הוא מתחזק תפני לרופא.
    שיהיה בהצלחה
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • הכאבים זה נורמלי לחלוטין במיוחד בהריון ראשון, כי הרחם הוא שריר והוא גדל . לי בהריון הראשון עם פלג היו כאבים ממש חזקים, שהיה לי קשה ללכת זקוף. לגבי דימום, קודם כל אחרי בדיקה וגינאלית כמעט תמיד יש דימום קל, אני מתפלאת שהרופא שלך לא אמר לך. בלי קשר בשליש הראשון להרבה יש דימומים קלים בייחוד בתאריכים של המחזור כביכול. לי היה גם עם פלג וגם עכשיו. אם את רואה שזה ממשיך לך, ,אז כמובן תלכי לבדיקה.
  • בהתחלה תמיד יש דימומים קלים..והכאבים שאת מתארת זה כאבים של גדילה של הרחם..
    בכל אופן אם הדימום מתחזק מציעה לך לפנות לרופא..אבל זה נשמע תקין לגמרי בנתיים...

• תודה רבה על התגובות, הרגעתן אותי.... הדימום פסק וגם יש הקלה בכאב! תודה רבה ושנה טובה לכולן!

באהבה,

קרן
  • הבנות כבר ענו!
    לי נשאר לאחל רק שתרגישי טוב!
    ה' שמור על יקירי!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה