גמילה ממוצץ.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל גמלתם ממוצץ ?

איך עושים את זה בהדרגה ?
    לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
14 תגובות
עמוד 1
  • עוד לא הגענו לשם
    בלי רע לא היינו מעריכים את הטוב!
    שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אני עוד לא התחלתי.. אבל לא נראה לי שעושים את זה בהדרגה... עדיף בפעם אחת וזהו........
    אני מחכה עוד קצת שיתאקלם בגן החדש ואז נעשה את זה... בינתיים הוא גם ככה מתנגד...

• מורן.... הוא בן 4 עוד כמה ימים.........
    לזיכרו של יניב ירפאל ז"ל
    http://www.youtube.com/watch?v=R-7H_cCxXeM
  • את אופק גמלנו בגיל שנתיים וחצי כי היה קשה להבין אותו בדיבור עם מוצץ - בגן כבר כמה חודשים ביו נותנים להם את המוצץ רק לשינה אז כשהעלמנו אותו היה לו קשה בשנת לילה כמה ימים וזהו.

את רום גמלנו בבת אחת בגיל שנה וחצי כי הוא היה לועס אותם ובולע חתיכות.....

אחות מחלקת ילודים
    מדריכת הנקה
  • עוד לא הגענו לזה אך אצלי גם ככה רק בלילה דנדוש עם מוצצים עכשיו ע"פ רוב .
    במעון כבר משנה שעברה היתה בלי. בשנה הראשונה גם היתה רוב הזמן בלי ורק בשינה בצהריים במעון היתה עם .נראה לי חודש הבא אחרי אילת אגמול אותה או אחכה עוד קצת שתיהיה קודם גמולה לגמרי בלילה מטיטולים ואז אעבור למוצץ

את המתנות הכי שוות בחיים מעניקים לנו הורינו - את חיינו
    וילדינו - את חייהם והזכות לגדלם

• אני גמלתי את פלג בגיל שנתיים ו 8 חודשים. היה לי חשוב שיהיה גמול לפני שהוא מתחיל גן עירייה ולפני שמגיעות האחיות שלו.
    אמרתי לו שיש פיה של מוצצים ובערב אנחנו נשים בסלסלה קטנה את המוצצים שלו והיא תגיע בלילה ותיקח אותם ובמקום זה תשים לו פרסים והפתעות. הוא מאד התלהב. כשהוא הלך לישון שמנו יחד את כל המוצצים שלו בסלסלה והוא הלך לישון בלעדיהם בפה. היה לו קצת קשה אבל הייתי לידו עד שנרדם. בבוקר חיכו לו מתנה וסוכריות והוא מאד התלהב. לילה אחרי הוא שאל אם הם אצל הפיה ואמרנו שכן . .וזהו. .זה עבר יותר מהר וקל ממה שחשבנו
  • גם אני רציתי לשאול את השאלה הזאת
    עמית בן 3 אבל אנחנו עדיין בתהליך גמילה מטיטולים פיפי הולך אחלה אבל קקי לא
    ולא מזמן גמלנו אותו מהבקבוק ואני לקראת לידה אז אני לא רוצה לעשות הכל בבת אחת
    נראה לי שנחכה קצת
    גם ככה מוצץ אצל עמית מאז ומתמיד היה רק בלילה ובשנ"צ
  • שאלת השאלות..... בינתיים אני מנסה למנוע ממנו במהלך היום
    הוא בעמצו מדקלם כל הזמן " רק שהולכים לישון מקבלים מוצצי"
    אבל דקלומים לחוד ומעשים לחוד...
    כל מכה הכי קטנה שהוא מקבל או סתם לא הרשתי לו משהו,
    ישר מתחילה הסרנדה
    מוצ.......ציייייי, מוצ......צייייי

• אני גמלתי ממוצץ ביום בלילה עדיין הוא עם מוצץ

הגמילה ביום עשיתי את זה חד וחלק
    לקחתי לו את המוצץ ואמרתי לו שהוא יקבל אותו רק שהוא נכנס למיטה לישון

היום הראשון היה קשה מאוד מאוד הוא היה היסטרי ועצבני
    יום למחרת הוא גם חיפש את המצוץ אבל פחות
    ואחר כך התחיל לבקש אותו אמרתי לו רק בשינה תקבל והמשיך בעיסוקים שלו
    עכשיו הוא כמעט ולא מבקש אותו רק שמגיע השעה שהוא באמת עייף

שומרני אל מיצר רע
    הגן עלי מכל צרה
    שמור אהוביי ובני עמי,
    ושמור עלי גם מעצמי
  • הוא איתו כל הזמן? יש לו חפץ מעבר?
    אצלנו מעולם המוצץ לא היה איתה כל היום, אלא רק לפני השינה. לפני כמה חודשים היא נרדמה ב'טעות' בלעדיו ואני תפסתי על זה טרמפ (למרות שממש לא הפריע לי שתהיה איתו), הכנו יחד בית למוצץ- במשך שבוע-שבועיים כל ערב היא הייתה מוצצת אותו קצת ונפרדת ממנו (שמה אותו לישון בבית ובמיטה שלו), אחרי השבועיים האלה היא כבר לא הייתה צריכה למצוץ אותו בכלל. מה שכן הייתה תקופה (בערך חודש או פחות) שלקח לה יותר זמן להרדם, ובשנ"צ לפעמים היא בכלל לא הצליחה להרדם.
    לאמילי תמיד היה דובי שהיא הייתה ישנה איתו, אז גם הוא כנראה החליק את הגמילה בסה"כ. גם היום לגן היא לוקחת את הדובי לאיזה חצי שעה בבוקר ואז נפרדת ממנו. לכן חפץ מעבר לדעתי כן חשוב במידה ואין מוצץ (וליהפך).
    יש כאלה שגומלים בבת אחת, מכינים את הילד לפרידה וזהו. אפשר לשלוח אותו בדואר למדינת המוצצים

• טוב, אצלי מההתחלה המוצץ היה רק לשינה... אז עם זה אין לי בעיה.....
    על נועם לא עובד כל ה"בית למוצץ", "פיית המוצצים" וכו'.... אני אחכה עוד חודש-חודשיים שירגיש בטוח בגן, גם ככה קשה לו עכשיו...

• לשמחתי ליאור בגיל שנה ויום פשוט זרק את המוצץ וזהו
  • ואווווווווווו שאלת השאלות........ אני כל כך רוצה לגמול אותה לפני הלידה אבל כשאני אומרת לה להוציא את המוצץ היא צורחת............
    בלילה בכלל אין עם מי לדבר היא לא תרדם בלי המוצץ והחיתול
  • גמילה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה