צירים פתיחה מחיקה מישהו מבין בזה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול הייתי בבית חולים
    צואר פעור ל2 ס"מ מחוק 50%
    הריון 4

מה זה אומר?
7 תגובות
עמוד 1
  • יש פתיחה של 2 ס"מ...את צריכה 10 ס"מ.
    מחיקה של 50 אחוז, את צריכה מחיקה של 100 אחוז.
    את קרובה

• מחיקה משתנה בהתאם למצג העובר ...
    פתיחה בד"כ אחרי שמגיעה ל 2 כבר לא תקטן אלא
    תגדל.

לא הבנתי אותך...כואב לך?
  • הסתובבתי עם פתיחה של 2 ומחיקה של 80 במשך 3 שבועות.. את קרובה ללידה הגוף מכין את עצמו

בהצלחה
  • הריון רביעי ואת שואלת? את רצינית?
  • חח ליהי ממי..אני בהריון שני למשל לא כל כך ידעתי מתי ואם לגשת למיון
    נשים..בהריון שלישי עם שחר היו לי צירים כל 20 דקות...אם לא היו אומרים לי לגשת...גם אני הייתי מחכה עוד ועוד.. לא כל דבר הוא מובן מאליו, כל לידה היא אחרת ,מתחילה אחרת..וכן..עם הזמן בהפרשים גדולים בעיקר (לא שנה אחרי שנה זה נראה לי מוזר...לא לדעת מתי עושים בדיקה זו או אחרת או מה זה תל"מ..) לא זוכרים מה באמת מרגישים עד הרגע האחרון...
  • אני בשבוע 35 אני יולדת מוקדם הכי מאוחר ילדתי ב36 שבועות
    התחילו לי צירים בשבוע 30 ואז עצרו לי אותם
    משבוע 34 לא עוצרים יותר צירים ולא נותנים זירוז
    אני מסתובבת שבועיים עם צירים חזקים כאבי תופת
    ניגשתי 3 פעמים למיון
    התשובה שלהם שאין מה לעשות ואיך הרופא אמר
    "תסבלי"
  • מסכנה !! אני גם היתי משבוע 31+עם צירים סדירים כל 2 דקות כבר ומחיקה 80 אחוז אבל בלי פתיחה. עצרו לי אותם כל 3 ימים היתי חייבת לגשת למוניטור ולראות שאין צירים והם היו ואז היו שולחים אותנו שוב למיון ושם היו עוצרים אותם עם טרבוטלין וזה בכלל לא היה עוזר הצירים נישארו אומנם לא כאלה סדירים אבל תוך 3 ימים שוב היה חוזר המצב וגם בשבוע 34 רצו לעצור אבל אני לא נתתי והשתחררנו על דעת אצמנו מבית חולים עם צירים וסחבתי ככה עד לקייסרי מתוכנן שלי בשבוע 38+3. אין מה לעשות עם זה . רופא טמבל שאמר לך בפתוח תסבלי אבל זה באמת ככה כי זירוז לא יתנו לך רק עם זה יתפתח הכל לבד ותיכנסי ללידה ולעצור צירים הם כבר לא יעצרו כי לך יש פתיחה ולי חוץ ממחיקה וצירים של לידה בגרף הגיעו עד 12 כל 2 דקות וכל ציר 40 ומשהו שניות, מצוקה עוברית תודה לאל אין אז לא יעשו לך זיקוז מה שכן נירא לי שאם זה הביא אותך לפתיחה כבר אז את ממש ממש קרובה . למרות שאני לא בעד ללדת מוקדם ולצאת לבד ללא תינוק מבית חולים כי לרוב הם נישארים בפגיה לזמן מה . אבל אני מאוד מבינה אותך שאת כבר רוצה שכל הכאב והסבל הזה יעבור
    אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתיים כמה שיותר מהר ותהיה לך לידה קלה ומדהימה בשורה תחתונה הכל שווה את זה. בישבילהם נוכל לסבול כל כאב
    Baby, tell me how can I tell you
    That I love you more than life
    Show me how can I show you
    That I'm blinded by your light
    When you touch me I can touch you
    To find out the dream is true
    I love to be loved by you
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה