יכול להיות שזה הריון ?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היה לי ביוץ השבוע וכל השבוע אני עם כאבים בחזה אם זה ממשיך כביכול עד שיש איחור במחזור זה יכול להיות שככה הכאבים מראים שזה הריון ?
9 תגובות
עמוד 1
  • נשמה...לבדוק...אף אחת כאן לא יכולה לדעת מה קורה אצלך בבטן...
    ולא תמיד מיחושים בחזה מעידים על הריון..בטח שלא שבוע אחרי הפרייה..
  • אי אפשר לדעת על פי תחושות תעשי בדיקה

• יקירתי לפי ידיעתי עדיין מוקדם אפילו לעשות בדיקה חכי עוד קצת.... וכמו שאמרה מיכל אל תסתמכי על תחושות הכי בטוח לבדוק.... ו

Nancy & Nour you are the proof that angles really exist....
  • יש פה בנות שעל סמך מה שהן הרגישו הן ידעו שהן בהריון ובאמת בבדיקה הן ראו שהן בריון ?
  • אני
    55555
  • איך ידעת ? לפי מה ?
  • אני יודעת בדיוק מתי אני בהריון גם בלי בדיקות דם למשל..
    אני עצבנית,עייפה,רעבה בעיקר בלילות...מסתובבת חושה בלילות..
    ציפור לילה ממש..
  • גם אני ידעתי שאני בהריון לפי הרגשה פיזית.

אצלי זה התבטא בחולשה כללית ועייפות מצד אחד אבל גם נדודי שינה נוראיים, רגישות לריחות וכאבים כמו ביומיים הראשונים של המחזור... אבל כמובן שהדרך הטובה ביותר לדעת היא לעשות בדיקת דם.

בהצלחה
  • אצלי הסימן הראשון היה בחילה מריח של הקפה
    ולפני היתי שותה המון קפה אבל זה ממש
    בימים ראשונים של האיחור לפני האיחור - ממש לא הרגשתי משהו מיוחד
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה