היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קשה לי להאמין שכבר עבר שבוע.... אז ככה- שבוע שעבר, הגעתי לביקורת מעקב של הריון בסיכון גבוה, אחרי שבחודש האחרון הייתי עם יתר לחץ דם. יצאתי מהרופא עם הפנייה לחדר מיון לקבלת זירוז....
הגענו לבי"ח בשעות הצהריים והתחלנו טיפול. כדור חמוד שלוקחים כל 4 שעות ואמור לגרום לצירים.. אז זהו שלא. עבד עליי כמו מים.
בשעות הבוקר שלמחרת, התחילו עם תוכנית ב', מין ג'ל מגעול שמורחים בצוואר הרחם. כואב וממש לא נעים. לקראת הצהריים התחילו צירים כואבים מאוד, בתדירות תכופה.
כשהרופאה נכנסה אליי לתת טיפול נוסף היא עוד לא הספיקה אפילו להגיד לי- פתיחה של 3 ס"מ והופה-ירדו המים!
עוברים לחדר לידה. המרדים הגיע תוך כמה דקות, קיבלתי אפידורל ונעלמו הצירים. אבל ממש נעלמו. לא הרגשתי כלום. התחילו עירוי של פיטוצין, מה שממש לא מצא חן בעיניי פיצי. החלו האטות בדופק שלה, עם התאוששות כל פעם, אבל החליטו לשריין חדר ניתוח. 3 חדרי ניתוח היו תפוסים באותו רגע (למזלי) זה היה בשעה 14:40. אני כבר בראש מכינה את עצמי לניתוח קיסרי, העיקר שהבובה שלי תהיה בסדר.
כמה דקות אח"כ אני מרגישה לחץ נוראי, כאילו השלפוחית שלי מתפוצצת, אני אומרת למיילדת, שבודקת ומודיעה-פתיחה של 9 ס"מ!!! קדימה, ללחוץ. לחיצה אחת ו-רוני פצפוני הייתה בחוץ. מרב כל ההתרגשת אף אחד לא בדק בדיוק את השעה
28 תגובות
עמוד 1
המון המון מזל טוב....... מחכה לראות תמונה של רוני הקטנה! אם לילד/ה הבאים שלך תקראי ליעד יהיו לנו בדיוק אותם שמות לילדים...
מזל טוב!!!!!!!!! טוב שלא הצטרכת בסוף ניתוח,כנראה שהקטנטונת יודעת מה טוב לאמא שלה כבר מעכשיו
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מה, זהו?... איזה סיפור קצר... התאכזבתי (סליחה מאמי... לא באמת)
ווואאאווו!!!!!!!!!!!! שפע של מזלטובים, אושר, נחת, הנאה וכיף!!!!!!!!!
ו... ברור, כאילו שלבת אחרי בן זה הזוי להביא בגדים בירוק וכחול... לא נורא. סומכת עלייך שמילאת החדר בכל מיני אקססוריז ורדרדים ונשיים. בעצם, את בכלל לא צריכה כל מיני מתנות הזויות של אנשים הזויים...
מזל טוב
מזל טוב ושפע ברכות שם מקסים והמשבר יעבור לנועם בקלות תיתני לו יותר צומי שרוני יושן בהצלחה!