-
תקשיבי אני קוראת את מה שאת רושמת וליבי נצבט בשבילך,
אני כמובן הייתי כועסת אם הילד שלי היה ננשך כמה פעמים בגן,
וכן גם אני הייתי מרימה צעקות...
אבל אם אני מסתכלת מהכיוון שלך כרגע, אז את צודקת ב100 אחוז...
אין לך שום סיבה להוציא אותו מהגן, וזו גם חוצפה מהגננת לבקש...
זה שלב בהתפתחות, ואולי הוא צריך יותר תשומת לב,
וראבק,
אם הילד הזה נושך יותר מאחרים, אז פשוט תפקחו את העניים יותר טוב !
חס וחלילה אני לא רוצה להאשים את המטפלות,
אבל כן, הם שם כדי שלא יהיו מריבות, נשיכות, הרבצות בין הילדים....
מה הבעיה לשים עליו יותר עין?
זו רק תקופה שחולפת, אל תתיאשי מהקטן שלך...
אני בטוחה שהוא ילד מקסים...
נסי בבית לתת לו יותר תשומת לב,
אולי גם לעשות לו את משחק המדבקות על המקרר...
שבכל יום שהוא לא נושך, תשימי לו מדבקה מחייכת בלוח שיהיה תלוי על המקרר
אני הייתי מנסה לבוא שעה קודם להוציא אותו (אם זה מתאפשר לך)
לבוא לקראת הגננת...אבל בטח ובטח לא להוציא מהגן,
את משלמת...
והם שיעשו את עבודתם...
שזה לפקוח עניים ולהעיר במידה והוא עושה משהו שאסור !!!
אי אפשר לכעוס עליך שאת לא שם כשהוא עושה את זה...
את יכולה להעיר בבית, והתפקיד שלהם זה להעיר בגן.
קבלי חיבוק גדול - זו רק תקופה מותק....זה יעבור
מיה שמחכה לחסידה.....
-

היי שמרית,
נשיכות זהו דבר טבעי שלב בהתפתחות הילד.תקופה לא קלה למ טפלות לאמהות ולילדים שננשכים-אין מה לעשות.
לרוב הנשיכות באות לומר-אני רוצה לדבר אני רוצה משהו אבל לא יודע להביע זאת.
בגלל זה המטפלת שהצמידו לילד עזרה לו לעבור יום קל יותר בגן.
לשלוח ילד מהגן בגלל בעיה שכזאת איננה חוקית,שלא לדבר על מוסרית.לדעתי זו ממש חוצפה מצד המנהלת לומר דבר נוראי שכזה,עליהם להתמודד עם הבעיה בין אם זה מטפלת צמודה ( אם הגן מוכן לאפשר זאת לתקופה-מצויין) ואם לא רוב הסיכויים שהילד ייענש בכל פעם שינשך.
תנסי לברר איתו האם הוא מרוצה מהגן.הוא הולך בשימחה לגן?..הוא מדבר על שמות של ילדים מהגן?..תנסי לחקור.בהחלט ייתכן שהתסכול שלו גורם לו לנשוך אף יותר.אישית אני מעדיפה מסגרות קטנות בגלל היחס האינטימי שנוצר העלויות בהתאם ועדיין שווה להתאמץ. אל ייאוש נשיכות זה לא בגלל הסתגלות לגן זה בגלל שלילד קשה לדבר אחרי הנשיכות נפתח אוצר המילים,נסי לעודד אותו לדבר יותר ולומר לו כי את מבינה שהוא מנסה לומר משהו,תעודדי אותו לדבר יותר..שיהיה הרבה בהצלחה ואל ייאוש.
יהיה טוב.
-
שמרית,
הילד שלך נ-ו-ר-מ-ל-י!!!!
לחלוטין.
שלא יכניסו לך לראש שהוא לא בסדר,
שוכחים שמדובר בילד בן שנתיים????
אני לא יודעת מה להמליץ לך, אבל ממש כואב לי שאת ככה מרגישה.
-
לצערי אין לי עצה אבל חיבוקים ואהבה בטונות כן.
-
?????? אני בשוק!!!!!!!!!!
שמרית, אין לי הרבה מה לייעץ, קודם כל שליבי איתך, זה באמת פוגע ולא נעים.
נשמע לי הזוי שרוצים להוציא אותו בגלל דבר כזה..!! וחוצפה עוד יותר ושלא תעזי לוותר..!
זה אולי לא נעים אבל בהחלט קורה. לפני שבוע הייתי באספת הורים בגן שלי אילה וההורים דברו שם על ה"מכות" שחלק מהילדים מקבלים.. ובאמת שיש ילדים שממש נפגעים מזה, אבל מכאן ועד לחשוב להוציא משהו..??
אז המטפלות יעבדו קצת יותר קשה מה קרה?
בעיני זה להרים ידיים ולעשות לעצמן חיים קלים יותר. זה חלק מהעבודה שלהן - אין מה לעשות.
תבדקי טוב טוב לפני שהם חורצים את גורלו - באמת לא נראה לי שמותר לעשות את זה. מה גם שאמרת שהמפקחת היתה וראתה..
-
בשביל מה היא גננת!!!?? אם כל יש שהיא לא תוכל להתמודד איתו אז היא "תעיף" אותו מהגן!!!?? חוצפנית! רק על זה אני הייתי מוציאה את הילד מהגן ולא מחזירה אותו!
-
אני בשוק טוטאלי!!!
יש לי כמה דברים לומר בנושא:
1. בתקופתי כסטודנטית עבדתי כגננת בגן בקבוצה של ילדים בגילאי 1.7- 2.3 ולי בכיתה היה ילד שהיה נושך המוןןןן, הייתה גם ילדה שהייתה מטיחה את עצמה בריצפה כל פעם שלא קיבלה משהוא או דופקת את הראש שלה בקיר ממש בעוצמה והיה עוד ילד שהיה מקיא כל פעם שקצת בכה - אלו לא ילדים בעייתיים! אלו ילדים רגילים! כל אחד עם האתגר שלו
-
אוייייייייי מאמי...
עצה אומנם אין לי כי עדיין לא התמודדתי עם המצבים האלה
אבל אני שולחת לך חיבוקים חמים..
אל תאפשרי בשום פנים שיציאו אותו משם.....
זה אכן תקופה חולפת וזה יעבור לו....
תעניקו לו המון תשומת
-
וואייי מתוקה,קודם כל קבלי הרבה
-
sorry אין לי עצה שיכולה לעזור.
תהיי חזקה ומקווה שהתקופה הזו תעבור מהר!
חשוב לי רק שתדעי שההתנהגות שלהם ואיך שהם רמזו לך להוציא את הילד מהגן - לא לעניין לדעתי!!!
במשפחתון של הבן שלי היה ילד אלים, כל הזמן דוחף, מציק ומרביץ, פשוט כל היום הקפידו לא להוריד ממנו את העיניים ואם ראו שמתקרבת סיטואציה של אלימות היו לוקחים אותו הצידה ומסבירים לו שאסור להכאיב לילדים אחרים ושזה לא התנהגות מקובלת, אחרי כמה חודשים הילד השתנה, עדיין לפעמים יש מצבים, אבל זה טבעי וזה קורה לכל לילדים, בשורה תחתונה זה לא קורה באותה תדירות כמו מקודם, נתנו לילד להבין איך צריך להתנהג!
זו בעצם לדעתי הגדולה של הגננת, ככה את מבינה שהיא אוהבת את עבודתה ולא מתיאשת מילדים עם קצת בעיות, מקפידה לטפל בחום ואהבה, חשוב שתהיי בטוחה שהבן שלך נמצא במסגרת תומכת ואוהבת ואם הגן שלו לא כזה... וככה זה נראה לפי זה שרוצים חיים קלים ולהוציא אותו, אז אולי כדאי לשכול להחליף גן!
כמובן שאת אמא - ואמא מרגישה הכי טוב מה נכון לילד שלה! מקווה שתגיעי להחלטות הנכונות, בעיקר בשביל שהבן שלך ילך כל יום בחיוך וכיף לגן!!!
המון הצלחה
-
טוב. אז קבלי
-
לא קראתי כול מה שכתבת, אבל....
לנו גם בגן יש ילד בן שנתיים וקצת שגם נושך!!! והרבה!!!! ילד שלי סובל ממנו, כול יום מספר לי שנשכו אותו ויום אחד זה הגיע לדמעות וסימנים!!!! וזה כבר ממש לא מצחיק!!!!
אז נכון שזה שלב התפתחותי וכו', אבל בכול מקרה אני מאמינה, כי ככה שני ילדים שלי גודלים-אם מדברים עם ילד יום יום ומסבירים לו שלא נושכים -אז זה כן עובד!!! כמו כן, שמעתי שיש ספר לילדים בנושא הזה, נדמה לי קוראים לו"נשיכה-נשיכה" או משהו בסגנון. תקראי לו את ספר יום יום, אמור לעזור.
ומצד שני, אני לא מסכימה עם מנהלת הגן, להוציא את ילד משם בגלל שלב התפתחותי.
בהצלחה

-
קודם כל לפני הכל אני רוצה
-
מאמי היא ממש חוצפנית,
באמת שהם צריכים להתמודד ולתת לך הנחיות וכלים להתמודדות ולא לומר לך שהוא יוצא מהגן.
אני בטוחה שיש גנים שיש בהם ילדים שובבים ולא נראה לי שהבן שלך הוא מהמופרעים והבלתי ניתנים לשליטה,
מאמי אני שולחת לך חיבוקים וכוחות, זה לא קל, במיוחד שיש לך התמודדויות רבות אחרות להתמודד..
אליה בשנה שעברה ננשך הרבה והשנה הוא התחיל את השני כ"נשכן" והגננת העירה לי ואמרה לי לדבר איתו על זה,
אל תקחי ללב והאמיני בעצמך בכך שאת אמא נהדרת שעושה הכל בשביל ילדייך
אוהבת
-
אאאאחחחח...חיממתן לי את הלב...
תודה, תודה, תודה על התמיכה...אתן מקסימות...
היום הוצאתי אותו מהגן ב-12, לפני זה שמתי את הילדה אצל חמותי...
הוא קיבל מדבקה כי הוא הצליח להתאפק ולא לנשוך ילד, וכמובן בדרך הביתה עצרנו במכולת שהוא יבחר לו הפתעה...(סוכריה..)
הלכנו לישון יחד צהריים (הוא עדיין ישן... ואני כבר מצטרפת להתכרבל איתו ולנשום אותו...)
הנחתי למנהלת טופס שהיא צריכה למלא כדי שאני אוכל לגשת לייעוץ...
שירנוש, תודה על הדאגה והאיכפתיות...
אלנה - נשיקות לפיצפון...ליאב לא מגיע לרמות האלה, הוא נושך ביד, וכמובן שהייתי רועמת על דבר כזה, ושום אבא לא צריך להיעלב, זה לא נעים אבל צריך לפתור את זה...
מיה רוצה תינוקי - אנחנו התחלנו את עניין המדבקות על החולצה, והשבוע אני אכין לו טבלה לגן, שמחולקת לפי פעילויות עיקריות וכל פעילות שהוא נמנע מאלימות המטפלת תשים מדבקה...ננסה...
לגבי טיב הגן, אני מאוד מרוצה מהגן בכללי, המקום חם ואוהב, הצוות מסור ונעים, הילד חוזר הביתה שמח, נקי ורגוע...
אני יכולה להבין אותם עם הקושי אבל גם קצת מאוכזבת דווקא במקרה כזה שצריך התגייסות...
אני מקווה שהעניין הזה יסתדר...
שוב, תודה רבה לכולכן...אתן מדהימות...
לכול הננשכים...נשיקות חמות ומתוקות...
-
-
-
וואוו אני כ"כ בשוק !!!!!!!!!!
את לא מבינה איך אני מבינה איתך
[ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif