היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז כמו שהבנתן ילדתי לפני 3 ימים (היום בדיוק התל"מ שלי).
אז ככה: ב3:00 קמתי מציר כואב אבל לא בלחץ, הסתובבתי לצד השני ואחרי 5 דקות שוב ציר והרגשתי שיש לי קצת דימום. הלכתי לשירותים לוודא את זה והיתה לי הפרשה ורודה - לא משהו רציני, אבל עדיין היתה לי תחושה שצריך ללכת לבדוק את זה. בקיצור, הערתי את בעלי שהזעיק את אח שלו שיבוא לשמור על יונתן.בערך ב4:00 הגענו לתל השומר עד שהגענו ובדקו אותי (הם היו ממש באיזי) ראיתי שהצירים די תכופים (כל איזה 3 דקות) ולא ממש נעימים. בקיצור, בדקו אותי וראו שיש פתיחה 8(!!!) - ישר לחדר לידה. נכנסתי שם למקלחת והיה מאוד נעים ואיך שיצאתי והאחות בדקה אותי היא ראתה שיש לי פתיחה מלאה. היה קצת קשה ללחוץ את הבוביקי החוצה, אבל אחרי בערך שעה של לחיצות הוא יצא. ילדתי בלי אפידורל, והאמת שלא היה כל כך נורא (בדיעבד
42 תגובות
עמוד 1
איזה כיף לשמוע שאת אחרי איך המקלחת עוזרת לפני הלידה שומרני אל מיצר רע הגן עלי מכל צרה שמור אהוביי ובני עמי, ושמור עלי גם מעצמי
איזה יופי של לידה ואיזה יופי של שם! גם הוא אפרוח מהזן המוזהב? בימים שהיית מאושפזת הוא היה על ידך ורק לאחר השחרור הוחזרתם לאשפוז נוסף?
איזה סיפור לידה [ttp://s10.rimg.info/f5a369fee945e2b3f6fb7b085ac8aadb.gif
איזה סיפור לידה
סיפור לידה כלבבי - הלוואי על כולנו
איזה יופי של לידה!
איזה כיף מזל טוב הלוואי עלי לידה כזו
היי יעל המון מזל טוב הייתה לך אחלה של לידה איזה כייף המון נחת משניהם שהברית יעבור בשלום
וואו אחלה של לידה שם מקסים אני נורא אוהבת גדלי אותם בהמון נחת
המון המון מזל טוב... איזה סיפור לידה... מקווה שגם לי תיהיה לידה קלה כזו
מזל טוב להולדת הנסיך!! אחלה של לידה
גאיה וקורן שלנו
איזה כייף
איזה שם יפה!
[[[
לידה מהאגדות הלוואי על כל אחת
המון המון מזל טוב יעל!!!! איזה לידה,טפו טפו הלוואי על כולן
הילדים האהובים שלי, שחר נולדה ב-6.2.2007 אורי נולד ב-31.5.2009
מזל טוב !!! נשמע שהייתה לך לידה יחסית קלה !! נהדר להגיע עם פתיחה של 8 שיהיה לכם הרבה אושר ונחת מהנסיך החדש שהצטרף למשפחה והשם איתמר מהמם!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ אמא גאה ל 2 אוצרות :
יובל נולדה בתאריך 4.1.07
דניאל נולד בתאריך 1.8.09
מזל טוב [ אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא
מזל טוב
מזל טוב מותק. שם מקסים. מחכה לתמונות בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
התרגשתי לקרוא... שיהיה המון מזל טוב! גדלי אותו בנחת "..מישהו צחק עלי ושלח אותך אלי, איך זה הפכת על פיו את עולמי.
לא יודעת את נפשי כי ליבי כבר לא חופשי, ככה נשביתי למה לא להודות..."
מזל טוב
מזל טוב!!! להולדת הנסיך
מזל טוב להולדת הנסיך הקטן הרבה אושר ונחת משני הנסיכים