רעיון למשלוח מנות מקורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתחיל ברעיונות ואשמח אם תתנו לי גם רעיון-
    במשפחה של בעלי ממש משקיעים גם בתחפושות וגם במשלוחים.
    גיסתי למשל עושה משלוחים לפי צבעים, כל שנה צבע אחר.
    גיסי פעם עשה משלוח מהסרטים- פופקורן, DVD ולא זוכרת מה עוד היה שם.
    המשלוחים המקוריים שאנחנו עשינו:
    *אפיתי בייגלס ובאמצע שמתי תבנית קטנטונת בצורת עיגול, אח"כ לקחתי את התבניות הקטנות והכנתי מאפינס,יצא בייגל שבתוכו מאפין וסביב לבייגל שמנו ממרחים בקופסאות קטנות עגולות. יצא מהמם.
    *שנה שעברה עשינו משלוח סיני- אטריות אורז, מקלונים, בעלי הכין ירקות מוחמצים ואני הכנתי אגרולים.
    * משלוח ישראלי- 2 פיתות, פלאפלים,צ'יפס וחומוס.
    - לעבודה בשנים האחרונות יש לי שיטה- אני הולכת לששת קונה שם איזה כלי קטן ויפה (הכלים שלהם ממש יפים ומאוד זולים) וממלאה אותו קליק או שוקולדים ארוזים והם אורזים את זה ממש מרשים. כולם תמיד מתלהבים וזו השקעה כספית מאוד קטנה.
    השנה חשבתי לעשות משלוח "מהודו ועד כוש"- כוש אני אעשה עוגה כושית והודו איזשהו אוכל הודי. יש למשהי רעיון. אשמח גם לקבל רעיונות למשלוחים מקוריים.

]
9 תגובות
עמוד 1
  • שנה שעברה הכנתי מבצק אוזן המן ענקית שאחרי שאפיתי אותה וקיררתי, מלאתי אותה בשוקולדים ובסוכריות גומי

לפני שנתיים הכנתי ארוחת בוקר - קניתי קופסאות חד פעמיות עם מכסה כמו של ארומה, הכנתי סלט קצוץ דק דק (זו המומחיות שלי) אפיתי לחמניות וקוראסונים, הכנתי בצלחת חד פעמית זהובה פלטת ירקות ומסביב גבינות ובמרכז כוסית קטנה עם רוטב אלף האיים

שנה אחת הכנתי פירמידת מאפינס

שנה אחת עשיתי משלוח מנות בדגש שבעת המינים חיטה = לחמניות, שעורה - בירה שחורה, גפן - צימוקים, תאנה - ליקר תאנים, רימון - רימונים טריים, זית - בקבוק שמן זית קטן, תמר - שקית תמרים יבשים

כשפורים יצא עם תחזית של גשמים וקור, הכנתי משלוח מרקים - קניתי בחנות חד פעמי כוסות קרטון כמו של פופקורן שיש להן מכסה, הכנתי ארבעה סוגי מרקים, שמנו בקרטון כשבאמצע שקית קטנה של שקדי מרק

• חמותי עשתה פעם ארוחת בוקר מפנקת-
    פנקייקים, תותים וקצפת וסירופים בצד.
    מיכל

• טלטול- אהבתי את הרעיון של אוזן המן- תוכלי להסביר איך מכינים?
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • מתכון לבצק פריך של אוזני המן יש לך?
    את צריכה לעשות אותו עם טיפה יותר קמח מהרגיל, כדי שהבצק לא יהיה רך מדי

אם את צריכה תבקשי ממני, אני אכתוב לך

אחרי שאת מכינה את הבצק, את מרדדת לעובי של בערך ס"מ - יותר עבה מאוזני המן רגילות, כדי שלא יישבר
    עדיף להכין בתבנית חד פעמית שאפשר לחתוך אחר כך

את חותכת את הבצק בעזרת קערה ענקית (הכי גדולה שיש לך) או קערה בינונית ואז תעשי למשל שני אוזני המן כאלו לכל אחד
    ואז את מקפלת את השוליים לצורת אוזן המן עם פתח רחב, לא עד הסוף לקפל
    אופה ונותנת לזה להתקרר

• תודה
  • מילנוש
    תמונות אין לי כי לצערי המחשב שלי קרס לפני חודש ואני לא מוצאת את דיסק הגיבוי של כלללללללללללל התמונות שלי, לשמחתי יש כמה תמונות בודדות של הבנות בפייסבוק, אבל רוב התמונות אבדו לי

• אהבתי את הרעיון עם 7 המינים, נראה הכי פשוט להכנה.

]
  • שמחה שעזרתי
    כמובן צריך לציין שזה משלוח מנות בדגש שבעת המינים, אחרת לא כולם מקשרים...

• תודה מאמי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה