סיפור הלידה שלי - ליבי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הכל התחיל בלילה מרביעי לחמישי. כל הלילה צירים לא סדירים של בערך כל 10 דקות. ולקראת הבוקר היה דימום קל בניגוב - אז בבוקר הלכתי לרופא לבדיקה. בבדיקה היתה פתיחה של 2 והתחלה של מחיקה. בינתיים הצירים פסקו ובמהלך כל יום חמישי היו אבל מאד מאד לא סדירים.
    לילה מחמישי לשישי עוד פעם צירים, לא סדירים של 10 דקות. במהלך היום הצירים פסקו והפכו להיות ממש ממש לא סדירים. ובבוקר פגשתי את הפקק הרירי שלי.. YAY
    בלילה משישי לשבת הצירים החלו להופיע כל 7 דקות וגם הכאבים התגברו. בבוקר החלטתי להתקשר להורים שלי שיבואו, בינתיים הצירים מתגברים.
    חצי שעה לפני שההורים שלי הגיעו - כן כן נכון, פסקו הצירים והחלו להופיע במרווחים של רבע שעה אבל החוזק שלהם התגבר.
    ככה החזתי מעמד עד 6 בערב - צירים כואבים אבל לא סדירים.
    אמא שלי כבר נכנסה להיסטריה וביקשה שנרד למיון רק לעשות מוניטור ולבדוק שהכל בסדר.
    הגענו למיון ב 6 וחצי, איך שנכנסתי אמרו לי בגלל שאת אחרי קיסרי ויש לך כאבים את אוטומאטית מאושפז - כולי שביזות שנבלא שם המון המון זמן. א ב ל אחרי בדיקה היתי עם פתיחה של 5 ומחיקה 80 - מגניב!
    נכנסו לחדר לידה בשעה 7 בערב, כל הזמן הזה צירים במרווחים של 7 דקות, אבל עדיין כואבים.
    בשעה 10 בלילה לא היתה שום התקדמות, בינתיים יכלתי לסבול את כאבי הצירים אז לא לקחתי שום משכך כאבים.
    בשעה 23:45, כבר היתי עייפה אחרי שלושה ימים שלא ישנתי אז ביקשתי מבעלי שיקרא למיילדת ונקבל אפידורל, המיילדת בדקה אותי ואמרה לי "מאמי אפידורל את לא מקבלת, את בפתיחה מלאה ומחיקה מלאה, אני מורידה לך את המים ויאללה נוציא אותה החוצה".
    וככה, בשעה 00:10, אחרי שימוש בכל רפרטואר הקללות שלי, הרבה קללות, וללא שימוש בשום תרופה יצאה לאוויר העולם גברת עוברינה.
    חוויה מאלפת, אין על זה.
    אני ברקיע העשירי..
    שיהיה בהצלחה לכל ההריוניות, וכל אלה שמנסות שיהיה המון בהצלחה ואני מפזרת אבקת הריון לכל מי שצריכה אותה.
24 תגובות
עמוד 1
  • איזו לידה חלומית
  • איזה מלכההההההההההההה

בלי אפידורל!

אני גאה בך!

בשמת
  • וואו בלי אפידורל באמת גדולה
  • וואוו!!!!
    סחטיין, כל הכבוד לך
    לאמא שלי יש בבטן גור
    וכשיגדל נשחק בכדור
    גם אם יצא מקומט וקירח,
    אנו נאהב אותו עד הירח!!!!!
  • ליביייייייי!!!!!!!!!!!!
    את גיבורה!!!!!!!!!!!!!! את הגיבורה שלי מעכשיו!!!!!!!!!!
    שומעים את השמחה בכתיבה שלך!!!
    גדלו אותה בנחת עם המון אהבה....
  • ליבי יקירה
  • מהמממת שכמוך!!! אני בשוק

• ו-א-ו מורידה לך את הכובע!
    אני ילדתי ביום חמישי ..אחרי שעה של זירוז וצירים ביקשתי אפידורל כמעט רצחתי שם את האנשים שהיו לידי.
    ואו איך עשית את זה ? כל הכבוד!!!!!!!!!!!!!!!!!
    .baby-gaga.com/]
  • אוי, נשממי, איזה סיפור...... מעלף!!!!!!!!!!!!!!!!

תחפרי עוד ואל תשכחי אותנו - לא לעבור לפורום הורים בלבד! להישאר גם כאן
  • מהמם מהמם מהמם
    סיפור לידה מהמם
    תגדלי את הנסיכה בנחת
    איך קראת לה?
    וצריך לעשות לך חתימה

• אוף, כתבתי ברכות ואיחולים והודעה נמחקה
  • מזל טוב
  • איזה יופי של סיפור, המון המון מזל טוב!

תגדלו בנחת את הנסיכה

[url=http://imikimi00.com/link/link_through/1pvXf-101]
  • איזה מרגש זה נשמע...

המון המון מזל טוב!!!
  • מאמי ריגשת אותי מאודד

• ליבי, הכי חשוב לא סיפרת.. מה השם שלה?

• סיפור מדהים!!!!!
    מזל טוב
  • המון מזל טוב[
  • ואוו וואוו אווואו
    בלי אפידורל
    לא מצליחה לסגור את הפה שלי...