שירשור הטיפים הגדול!!! - הוכנס לשימושון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות!
    אני מאוד מופתעת שבעצם לא היה לנו משהו כזה עד היום.
    אני מאוד הייתי רוצה ללמוד מאחרות, אני בטוחה שיש כאן לא מעט בנות שיש להן טיפים מעולים לגידול הילדים והן אף פעם לא שיתפו
32 תגובות
עמוד 1
  • מאמי - זה נראה לי "קצת" ענק מדי, אולי כדאי להיות קצת יותר ספציפיים...
    ומה שלומך היום בכלל?

• למה פסימיות??????????
  • אחלה-רעיון! כבר פתחתי פינה כזאת אצלנו בתמיכה והיא נכנסה לשימושון

• וואווו רעיון מעולה החכמתי
    אינבוקס הפייסבוק שלי : [email protected]

האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה?
    בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים,
    הוסיף לה כוח לוותר לאחרים.
    הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע,
    הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה,
    הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה,
    הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה,
    הוסיף לה אהבה ויהי מה,
    וכשסיים מלאכתו

קרא לה - אמא !!!

**
    **
    **
    www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• אחלה רעיון
    אהוד
    עידן
    אני :)
    יום נישואים
  • אפשר גם לתת טיפ?

• איזה כיף של שירשור

• לגבי יעול הקניות:
    שימי על המקרר פנקס עם דפים.
    כל דבר שעומד להגמר או שעולה על דעתך שיהיה בו צורך רשמי על הדלת.
    פעם בשבוע לוקחים את הרשימה וקונים את מה שכתוב בה ולא יותר!!!
    כך תחסכו זמן, כאב ראש, וגם הנזק בכיס יצא סביר...
    לגבי כתמים על בגדים:
    אני משתמשת באבקת רן להלבנה גם לבגדים כהים, אך משתמשת בצורה שונה מהוראות השימוש שרשומות על הקופסא:
    אני מרטיבה את אזור הכתם, שופכת עליו כמות נדיבה של אבקה, מגלגלת ומשרה את הבגד כך למשך שעתיים לפחות, פותחת ושמה את הכל עם האבקה במכונה.
    נקיון:
    אני מצפה את הכיריים בנייר כסף, ופעם בשבוע מורידה מעבירה ניגוב ומחליפה את הנייר, כך הכיריים נקיות ולא צריך לשפשף כתמי שומן וכדו'.
    סדר:
    סלסילות, סלסילות וסלסילות.
    סלסילות לצעצועים ומשחקים, סלסילות לגרביים, סלסילות לתחתונים, סלסילות לכלים חד פעמיים, סלסילות למוצרי התינוקות, סלסילות לבגדי חורף/קיץ ממוין לפי מידות, סלסילות למדבקות, צבעים, דבק דפים וכל מה שהילדים צריכים כדי להעסיק אותם אחה"צ שלם.
    כך זה שומר לי על הסדר בארונות ולכל דבר יש מקום.
    תחזוק הבית באופן כללי:
    לכל יום יש את הדברים שצריך לעשות ולא הולכים לישון בלילה בלי שזה נעשה כך העבודה מתפרסת על כל השבוע ולא מצטבר לנו פתאום בסוף שבוע הר של דברים לעשות. אצלי למשל, יום שני עושים מכונת הרתחה לבנה, יום שלישי גיהוצים, יום רביעי מכונה עדינה, יום חמישי שטיפה של כל הבית גם אם אני אלך לישון בשתיים לפנות בוקר בגלל זה.
    ע"מ שהצבע של הבגד לא ירד בכביסות הראשונות אני טובלת בגד חדש בחומץ או שאני מוסיפה מלח לאבקת הכביסה והצבע נשאר ולא יורד.
    זה בינתיים מה שעולה לי בראש, אם אני אזכר בעוד משהו אני אעדכן אתכן.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • נחמד מאוד כל הטיפים פה
  • שרשור מעולה הוספתי למועדפים
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • גרביים:
    בגלל שמכונת הכביסה מאוד אוהבת להעלים גרביים
  • אחלה אהבתי!!!!!!!!!!!

• אני אשמח לקצת טיפים לייעול הבוקר
  • בוקר...
    מערב קודם, אחרי המקלחת לובשים את בגדי הגן
    בבוקר דורה
  • טיפים קרירים לימים חמים:
    קרם הגנה תמיד נמצא בתיק
    ארטיק ביתי - אפשר להכין אותו מג'לי, וככה הוא לא נוזל
  • אחלה שירשור

• אחלה שרשור!!!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
  • אני אתן את הטיפ שיהפוך לכן את החיים לקלים טובים נקיים וריחניים יותר - בחיים אל תקנו מכונת כביסה של קריסטל!!!

• אני אתן את הטיפ שיהפוך לכן את החיים לקלים טובים נקיים וריחניים יותר - בחיים אל תקנו מכונת כביסה של קריסטל!!!

• אחלה שרשור!!

לטיפול ומניעה של דלקות אזניים (יש לנו שנתיים של ניסיון ) לכתוש שן שום ולטגן עם שמן זית כמה דקות. לקרר ולטפטף טיפה או שתיים לאוזן הסובלת.

כשרום היתה בת 8 חודשים היא התחילה לסבול מדלקות ואחרי כמה מנות אנטיביוטיקה הרופא רצה שניתן לה כל יום מנה מוקטנת למניעה . לא הסכמנו וממש באותו זמן שמעתי ממישהי את הטיפ על השום עם השמן.

מאז כל פעם שכואב לה או רואים שיש הפרשה אנחנו שמים בבוקר ובערב טיפה ואחרי יום וחצי אין כלום . הפסקנו לקחת לרופא בגלל דלקות אוזניים.

עניין השום הכתוש תופס גם לגבי תולעים שלצערנו אוהבות את אופק מאוד מאוד. הוא אוכל כפית חומוס עם שן כתושה כל פעם שמתחיל לגרד. גיבור שלי.
    טעים ובריא (וחריף)

ועם הגענו לקיץ והתחלנו לנעול סנדלים וכפכפים, אני אוהבת לרסס דאורדורנט על הרגל לפני נעילת הנעליים ואף פעם אין ריח. אפשר גם דאורדורנט סטיק שלא אוהבים ואין לו שימוש

אם אני אחשוב על עוד דברים, אני אכתוב

תמר

כנסו ותראו תמונות עדכניות
    http://picasaweb.google.com/lioryb

הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
  • ניקוי כיורים למי שלא בא לה טוב אקנומיקה, אבקת כביסה עושה עבודה מעולה
    להסיר שומן, ספוגית הפלא מעולה, וכן גם לקירות וכו.
    שמירה על המקרר, לשים תחתיות פלסטיק של האוכל.
    לשמירה על פרחים, קצת אקנומיקה מאריכה את החיים של הפרח. אני ספציפית לא אוהבת פרחים בבית.
  • טיפ למניעת דלקות אוזניים לקטנים ולגדולים - פעם בשבוע להזליף טיפת אחת של שמן שקדים לכל אוזן.
    טיפ של הרמב"ם. אני סומכת עליו
  • טוב הרי אין מצב שאני לא אשתתף בשירשור הזה ...
    כי אני מתה על אודטה והיא המלכה, אני מאמצת כל מילה
    שיוצאת לה מהפה

אז קבלו כמה טיפים אבל לא של מלכת הטיפים ממקום אחר.

כדי לקבל קרח "צלול", תרתיחו קודם את המים לפני ההקפאה.
    כדי לנקות את המראה כך שתראה חדשה ונוצצת, נקו קודם כל עם חומר ניקוי רגיל שיוריד את הלכלוך העבה ואת האבק, אח"כ ערבבו כוס חומץ עם רבע כוס מים ותשתמשו בנייר עיתון כדי לנקת את המראה בעדינות, אחרי זה תעברו על האיזור הרטוב עם נייר עיתונים יבש, המראה תראה כמו חדשה.
    איך להימנע מדמעות כשחותכים בצל כמה דרכים: אפשר ללעוס מסטיק מנטה בזמן החיתוך, אפשר להדליק נר, האש שורפת את הגזים שגורמים לדמעות או שאפשר פשוט לקנות מכונה שתעשה את זה
    כדי למנוע מריחות הטיגון להתפשט בכל הבית אפשר לשים קערית קטנה עם חומץ ליד המחבת.

טוב זהו בינתים יש לי עוד מלא אבל אוסיף אח"כ
  • כמה טיפים (או יותר נכון מוצרים חדשים )שעושים את החיים קלים יותר:
    1 כפית הפלא של בון - כפית אוכל לתינוק, הכפית נפתחת ואפשר להכניס את האוכל ומשחררים אותו בלחיצות קטנות בלי לכלוך ובלגאן
    2. סיר לכת - מקפל לטיולים בחוץ כשהקטנים בגמילה נוח מאוד ושימוש
    שווה ומומלץ

להשיג באתר
    www.nemashim-baby.com

נמשים - בגדים ועיצובים לאמהות תינוקות וילדים
  • אחלה שרשור
  • יש לי מלא אבל כרגע אני בטח אזכר רק בבודדים.

קניות- תמיד יש לי בבגאז' ארגז גדול מפלסטיק (כאלה שישי בתוכם בירוןת בסופר, פשוט ביקשתי אחד מהסופר) ואני תמיד מכניסה את הקניות ישירות לשם, כך לא קשה לי להעלות אותם הביתה. אה, אני גם משתמשת בסלים הירוקים וכך כשאני מגיעה לאוטו אני מסדרת את הכל הארגז.

לקבל ריח טוב בבית-
    קניתי בקבוק תרסיס קטן, אני שמה שם מרכך כביסה בניחוח שאני אוהבת, במקרה שלי זה מקסימה הכחול, ואני מרססת בבית, אין כמו ריח של כביסה

• טיפ נגד כוויות- למרוח מייד מס שכבות של חלבון ביצה(כל פעם לאחר שמתייבש)
    למניעת צלקות
  • לקחתי את זה מהפייסבוק אתן חייבות להיכנס יש להן טיפים מעוליםםםםםםםםםם
    קוראים להם מסודרות

הלוואי ויכולתי להרשות לעצמי אותן

תיוקים - חלק א'!
    הבטחנו והנה אנחנו מקיימות – הגיע הזמן לנקות את השולחן (ואת כל מה שמסביבו, מעליו ומתחתיו) מניירות. ברגע שתסגלו לעצמכם רוטינה שוטפת בכל הקשור בתיוק, שוב לא תצטרכו להתמודד עם "מפלצת" בעלת מימדים בלתי נתפסים...
    תיוק מהווה אחד מהמוקדים הבעייתיים בכל בית. איכשהו, גם הגברים הקשוחים והמסוקסים ביותר מקבלים פיק ברכיים... כשמגיעה העת להתעמת עם הניירת.
    מניסיוננו, כאשר אין שיטה מתאימה לתיוק, המשימה נדחית ובסופו של דבר לא מתבצעת, ודאי לא בתדירות הרצויה.
    מספר השיטות לתיוק מסמכים רבות, לכן חשוב שתאמצו שיטה שמתאימה לכם. אל תתפתו לפתרונות קסם המבטיחים סדר מוחלט בניירת בהינף מחורר.
    אם אתם שואלים אותנו, ואם הגעתם עד כאן, כנראה שאתם שואלים, אנחנו משתמשות בקלסרים אחידים, ברוחב "גב-8", כאלה המצופים בפלסטיק. בתוך הקלסרים הכניסו מבעוד מועד שמרדפים מהסוג העבה. דאגו למלאי קבוע של שמרדפים ריקים כך, לא יקרה שנתקפתם דחף עז לתייק ואין לכם את האפשרות לעשות זאת.

חלק ב'
    רשמו על כל קלסר את תוכנו באופן ברור ובולט. במידה וקלסר אחד משמש לתיוק מסמכים במספר נושאים הצמידו לדופן הפנימית שלו מדבקה או דף ועליהם פירוט תוכנו.
    רכזו יחד מסמכים מאותו סוג – קלסר רכב, קלסר מסמכים רפואיים, קלסר ביטוחים, קלסר בנקים וכרטיסי אשראי, קלסר תלושי שכר, קלסר תעודות אחריות וכו'. מסמכים באותו נושא מומלץ לתייק על פי סדר כרונולוגי יורד.
    הכינו קלסר רחב לכל ילד במשפחה. הקלסר יכלול את כל המסמכים הרלבנטיים לאותו הילד – מסמכים רפואיים, פנקס חיסונים, קבלות שצריך לשמור, אישורי רישום למוסדות חינוך וכו'.
    אל תתפתו להשתמש במגשיות. הן מכילות בנינוחות מטרידה כמות רבה מידי של ניירת. כשהמגשיות יתמלאו יהיה צורך לטפל בניירת בכמות גדולה ומעיקה. תכננו והקצו מקום יידועי לא גדול לדואר נכנס. זה יהיה "התקציב" שלכם. ברגע שהמקום מתמלא בניירת זה סימן מצויין לכך שהגיעה העת לתייק!

תיוקים - חלק ג' ואחרון!
    שלא תגידו שאנחנו לא מקיימות הבטחות...
    הגענו להרמוניקה! מדובר בפתרון שנראה אולי יפה על המדף בחנות, אך במהרה ההרמוניקה מתמלאת, לא ניתן לראות את תכולתה, או לדפדף במסמכים, היא מתעוותת, לא ניתן לסגור אותה עוד ובסכומו של דבר, היא אינה ממלאת ייעודה. הרמוניקה יכולה, בצוק העיתים, לשמש לשמירה של חומר שאין לו המ...שכיות ולא תזדקקו לו בתדירות גבוהה – תעודות למיניהן, צוואות, ירושות וכו'. השתכנעתם?
    אם כך, אתם מוכנים להתחיל במלאכת התיוק.
    רשימת הקניות שלכם לסיבוב הקרוב – 8-10 קלסרים עם ציפוי פלסטי ברוחב גב-8 ושתי חבילות שמרדפים עבים ואיכותיים. בנוסף, ודאו שיש לכם טוש עבה וברור בעזרתו תוכלו לרשום את תכולתו של כל קלסר.
    לאחר שהתשתית מוכנה עברו על סוגי המסמכים והדואר שאתם מקבלים בד"כ. ודאו, כי אתם יודעים אילו מסמכים עליכם לשמור ומאילו תוכלו להיפרד (רמז – מהרוב אפשר להיפרד, ויפה שעה אחת קודם).
  • עוד המלצה, בכל רכב בדלתות מאחור יש כפתור קטן שמונע מהילד לפתוח את הדלת מבפנים (בזמן הנסיעה כמו שקרה לנו לדוגמא..) והכוונה לא לצ'ופצ'יק הרגיל
  • טיפ בזמן ניקוי כינים

מכינים קערה עם מים חמים מעורבבים עם כוס חומץ.
    החומץ ממיס את הדבק של הכינים ויותר קל להוציא אותן מהשיער

טיפ לגבי ערבוב תפו"א או ירקות בכלל עם תבלינים - שמים בשקית סופר את תפו"א והתיבול, קושרים ומנערים ומסובבים את השקית, תפו"א מתערבבים מעולההההה בתבלינים ולא נשארים תפו"א שלא תובלו

• מוסיפה:
    אבקת מרק אורגנית שאני קונה בניצת הדובדבן זה מוסיף טעם טוב למרק.
    לגזים השתמשתי בגרפווטר שזה גם כן טבעי ועוזר מאוד להקל על הכאבים.
    יש את הדבר הזה שנראה כמו מוצץ עם רשת ששמים בפנים פרי ואז התינוק יכול לאכול בלי סכנת חנק שזה מעולה. אפשר לשים אבטיח, אפרסק, שזיף.. הכל בעצם! זה גם מאוד מרגיע להם את הכאב בחניכיים כשצומחות שיניים (אני שמה קר במקרר).
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה