הגיעו תוצאות בדיקת דם - אני בדיכאון :-( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר בנות,

קיוויתי שיהיה גם בוקר טוב אבל , לצערי, הדבר אינו כך...
39 תגובות
עמוד 1

• מתוקה...
    מה התוצאות? מה השקלול? אולי המצב לא רע כפי שאת מדמיינת....
    גם אני מטפסת על קירות בימים אילו אחרי שנתנו לי יחס של 1:180 לת.ד. ואני צריכה לחכות שבועיים עד המי שפיר והחלטתי לשלם 1700 ש"ח שזה המון המון בשביל בדיקת הפיש שתתן לי תוצאה במהירות. אולי תשקלי? ואני עוד קיבלתי את התוצאות האלה בסקר ביוכימי הראשון ולא דיברו איתי בכלל על לחכות לחלבון עוברי

סתיו
  • ג'ני מתוקה. אל תתבאסי. היו כאלו שהיו להן תוצאות בדיקות דם לא משהו (זה רק סקר) ומי שפיר תקינים לחלוטין. זה , שוב, רק סקר!!!!!

אם אפשר לשאול - מה היו התוצאות?

• היי ג'ני בוקר טוב...אני יודעת שזה קשה אבל תנסי לחשוב שהכל יהיה בסדר..ובעזרת ה' באמת הכל יסתדר..ולמה לוקח לתוצאות כל כך הרבה זמן להגיע..??
  • תודה בנות,

התוצאה הסופית היא 1:390 וזה כפי שאתן יודעות גבולי ביותר.

יש סיכוי שאחרי כל התוצאות שלא טובות מי שפיר יהיו תקינים?
  • מתוקה קבלי
    בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.
  • אל תהיי בדיכאון. עוד שבוע את יכולה לעשות מי שפיר ועוד חודש כבר יהיו לך תוצאות שלו (גם בלי החלבון העוברי).
  • ג'ני! מהר מהר לחייך!!!!
    הכל יהיה בסדר! אני מכירה בנות שקיבלו תוצאה של 1:78 והכל תקין! אל תשכחי שהכל זה בדיקות סקר!
    תחכי לשקלול...תראי מה קורה ... ואז תחליטי....
    ושתדעי שכל מי שעשתה מי שפיר אומרת שזה אפילו פחות מבדיקת דם! רק צריך לנוח אחרי!!!
    אז הכי הכי הכי גרוע תעשי מי שפיר....
    התוצאות יהיו טובות!!!!
  • הי
    אני מציעה לך להעלות את ההודעה בפורום הורים חדשים ולראות כ-מ-ה בנות קיבלו תוצאה כזאת ואפילו יותר נמוכה והיום יש להם ברוך השם ילדים מתוקים ובריאים.

תתעודדי!!! הכל יהיה בסדר!!
    "..ילדיכם אינם ילדיכם
    כי פרי געגועי החיים אל עצמם.
    באים הנה דרככם, אך לא מכם.
    חיים עמכם אך אינם שייכים לכם.
    תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם.
    כי לא לכם הגיגיהם..."

מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
  • ממאמממיייי צאי מיזה ומהר זה רק סטטיסטיקה אין לך מה להכנס ללחץ מיותר...גם לאימא שלי היו תוצאות כאלה אחי הקטן וטפו טפו טפו הוא בסדר גמורררררר...

ואני עשיתי דיקור וזה ממש לא כואב קצת מציק וזהו... מעצבן רק שצריך לחכות..אבל יש בדיקת פיש שזה יותר יקר אבל יותר מהיר...
    צאי מהבאסה זה לא בריא לא לך ובטח לא לאוצר שבבטן שלך אז דייייי
  • הייתי במצב שלך....הי לי 1:115
    הייתי בסרטים לא עשיתי בכלל חלבון עוברי
    ישר עשיתי מי שפיר. והייתי כמעט שבוע 20.
    את לא מבינה איזה סרטים אכלתי
    כבר חשבתי על הנורא מכל.
    תאמת יותר פחדתי מהדקירה עצמה שחס וחלילה
    הרופא לא יפגע בעובר.

אחרי 4 שבועות אכזריים ביותר
    קיבלתי תשובה שהכל בסדר.
    ו-רני כבר בת חצי שנה
    לנו י' אותך נתן
    "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
  • אוי מתוקה, נכון שקשה לא להיות מודאגת אבל באמת שאלה רק בדיקות סקר וברוב הפעמים פשוט לא אומר כלום...

גם לאחי הקטן וגם לאחיין שלי יצאו תוצאות לא תקינות ואחרי מי שפיר הכל הוכח כבסדר... אני מאחלת לך שזה המצב גם אצלך!
  • אני מחזיקה לך אצבעות
  • מאמוש זו לא תוצאה כזו גרועה... כאילו יש הרבה יותר נמוך וגם שם זה רק סטטיסטיקה.. לגיסתי היתה תוצאה כזו והיא אפילו לא עשתה מי שפיר.. ואריאל שלה מהממם כבר בן שנתיים.

אבל רק כדי להמחיש לך כמה זה לא אומר כלום

לאחותי היתה תוצאה מפחידה 1:11 היא עשתה מי ש]יר והכךלללל היה תקין ונגה שלה היא אחת הילדות ההורסותתתת

• יאו נשמה אולי עדיף שלא תעשי את כל הבדיקות האלה? זה סתם מלחיץ והיו מקרים, והמון!! שהסטטיסטיקה הראתה משהו אחר לחלוטין והכל יצא תקין בסופו של דבר!

בכל אופן אל תדאגי, תחשבי חיובי, בע"ה תלדי את הילד בריא ושלם!
    לשכוח מההפלה, זה קשה אבל בשבילך..!
  • מותק
  • תודה יקרות שלי,

אני מבינה שזה בסך הכל בדיקות סקר אבל זה מדאיג כי אף אחת לא רוצה להיכנס לאותה סטטיסטיקה!!!

ויותר קל להגיד בדיעבד, אחרי שנולד ילד בריא (הכוונה לאלה שלא עשו מי שפיר), אבל מה שעובר על הנשים האלה עד שנולד הילד אני אפילו לא רוצה לתאר לעצמי
  • מקווה שהכל יהיה אצלך תקין תהיי רגועה זה הכי חשוב לך ולעובר שלך יהיה בסדר תהיי אופטימית
  • חייייים שלי

• לא להילחץ ולא לחשוב מחשבות שליליות!!!

• יפה שלי מתוקההההההה

• מאמי תעשי מי שפיר ואל תשכחי שזה בסה"כ סקר! אני הכי מבינה את הדאגה ואני במצבך לא הייתי ישנה בלילה גם אבל חכי למי שפיר, שרוב הסיכויים שיראו על תוצאה תקינה!
    מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך מלא
  • מאמי, גם אני עושה מי שפיר ויום לפני רק חלבון עוברי כי עדיף ממה שהבנתי לא לעשות את החלבון עוברי אחרי המי שפיר, כי קראתי שזה יכול להשפיע על התוצאות. אני כמובן לא בטוחה אלא רק מספרת לך מה קראתי. אתמול גם דיברתי עם הרופא שלי והוא אמר לעשות לפניי.
    אני עושה את זה בכלל בלי קשר למי שפיר שברור לי שאני עושה אחרי תוצאה של 1:180 !! שזה הרבה יותר גבוה הרי מהתוצאה שלך ודוקא ככל שהזמן עובר אני ממש מנסה להרגע ולחשוב חיובי...
    אני מחזיקה לי ולך אצבעות ונוכל להפגש אח"כ עם הילדים היפים שייצאו לנו
    נראה לי שאנחנו באותו שבוע ממש...אני ב-15+3 היום.

סתיו
  • תודה שוב בנות,

קצת נרגעתי מאתמול למרות שזה היה קשה.

יותר מכל הרגיע אותי הנושא שאני לא חייבת להמתין הרבה זמן, אלא יכולה לעשות מי שפיר כבר בשבוע 18 וללא חלבון עוברי. נראה גם מה יגיד הרופא שלי היום בערב.

סתיו, מתוקה אני מצטרפת לאיחולים לשתינו לעבור את הבדיקה בשלום ולקבל תוצאה תקינה!!!
  • לידיעתך מי שפיר אפשר לעשות כבר משבוע 16 ומומלץ מ-17, כך שאין לך מה לחכות ל-18 לדעתי...

סתיו
  • כן מותק, אני יודעת שאפשר משבוע 16, אבל הרופא שלי שעשה לי אולטרא סאונד (לא הרופא המטפל שלי) אמר לי בבדיקת סקירת מערכות שאם אני רוצה לעשות מי שפיר, הכי טוב זה שבוע 18 ואולי טיפונת לפני.

האמת גם עשיתי קצת סקר באינטרנט וראיתי שכמעט כל הרופאים בעד לעשות בשבוע 17-18.

מתי את מתכוונת לעשות?
  • אני לא מאמינה שזה פרח לי ככה מהזיכרון... אבל גם אני עשיתי מי שפיר וגם חלבון עוברי וגם תרחיש משולש וגם כוסאומומומו אני לא יודעת כבר מה עוד

• שירן, תודה נשמה!

מהפה שלך לאלוהים
  • מאמי
    רק עכשיו ראיתי את ההודעה....

שולחת לך מלא חיבוקים

• לשאלתך אני עושה ב-17+1 וזה בסדר גמור...בדקתי מכל הכיוונים
    ואם כבר במי שפיר עסקינן....רק שתדעי שיש אופציה לשמור דנא מהבדיקה וזה עולה 390 ש"ח לכל מקרה
    טפו טפו טפו
    נראה לי פשוט שחשוב שתדעי את כל האפשרויות ותקבלי את ההחלטות שלך
    סתיו
  • סתיו תודה,

לא הבנתי מה זה אומר לשמור דנא? את מתכוונת ל-DNA של התינוק?
  • כן בדיוק. אני לא אוהבת לדבר על תרחישים "לא כיפיים" לכן רק אסביר בקצרה שהרעיון הוא שאם בהמשך ההריון יצטרכו עוד בדיקות יוכלו לבדוק מהדנ"א המוקפא.
    כך הסבירה לי גנטיקאית של קופ"ח מכבי כשהייתי בייעוץ גנטי בעקבות התוצאה המהממת שלי....

עברו שבועיים מאז שהרופא הודיע לי שאני צריכה מי שפיר אז עברתי כבר לציניות

סתיו
  • ג'ני יקרה ערב טוב.
    האינטרנט שלי לא עבד אז רק עכשיו קראתי את ההודעה שלך.
    אצלי כפי שאת יודעת השקיפות היתה גבולית 2,4 מ"מ והחלבון גם על הפנים 1:310 ומיד החלטתי לעשות מי שפיר.
    אני ממליצה בחום ולו בשביל השקט הנפשי שלך!!
    נכון הבדיקה לא נעימה וצריך לחכות זמן רב עד לתוצאות (אני חיכיתי 5 שבועות) אבל היא נותנת תוצאה מהימנה של 100% וחסל סדר פחדים!
    אני מודה לאלוהים שהחלטתי לעשות את המי שפיר כי קיבלתי שקט נפשי שאין שווה לו !
    מחזיקה לך אצבעות ומבקשת שתשמרי על אופטימיות

• גניצקה רגע ראיתי.

קודם כל להירגע!!!

לי בשקיפות יצא עובי של 2.4 וסיכוי של 1:124!!!!
    אחרי שיקלול עם בדיקת דם 1:388!!!

לא עשיתי מי שפיר!

הייתי ביעוץ גנטי
    אחרי שעשיתי חלבון עוברי והוא יצא 1:9999
    והוא אמר לי שמצד אחד יש הצדקה לביצוע אבל מצד שני לא.
    ויתרתי.
    כל הבדיקות יצאו תקינות!

ו5555 יש לי ילד מושלם!

• שירלי,
    אם אפשר לשאול איפה עשית מי שפיר שלקח להם חמישה שבועות??? זה מללללללא

סתיו
  • שירלי,

תודה מתוקה!

אני זוכרת את ההודעות שלך והלחץ בו היית נתונה, לכן אין ספק שאת מבינה אותי וזה כיף שיש מישהו שעבר את זה לא מזמן ומבין את התחושה.
  • נכון שזה מלחיץ אבל לגיסתי היה 1:32 ולחברה טובה 1:120 ולשתיהן יצא ילד בריא לחלוטין
    זאת בדיקת סקר
    תשתדלי להיות חיובית.... למרות שזה באמת קשה....

• ממש לא תוצאה גרועה לי היה 1:147 והאמת גם לא עשיתי מי שפיר, וב"ה יש לי תינוק מקסים ומדהים.
    תינוקי בן שנתיים וחצי אבל התינוק שלי הוא תמיד ישאר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה