היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בחיי שאני לא מנסה להחיות את מלחמת ההנקה שוב אבל יש לי טיפ מכל הלב לחלוק עם היולדות הטריות שרוצות להניק. מאחר וזה קרה גם לי וגם לחברה טובה שלי שילדה לפני שבוע ושמעתי על עוד מקרים כאלו...
יש תופעה שהיא לא כל כך נפוצה אבל עשויה לקרות - תינוק שנולד עם הלשון "קשורה" - כלומר הוא לא יכול להוציא את הלשון מתוך הפה והדבר מסב לו קשיים ביניקה ובהמשך (כמובן שגם בלשון קשורה יש דרגות חומרה) זה עשוי להשפיע גם על הדיבור. אני לא מתיימרת להיות רופאה (ואם יש כאן בפורום אשמח לקבל מידע מקצועי בנושא) ולכן כמובן שאין לי את היכולת להסביר יותר מכך.
זהו קושי שניתן לפתירה בשניה וחצי בערך, בהליך כירורגי פשוט מאוד (אך צריך להיות מבוצע על ידי רופא) ואז התינוק יכול לינוק כמו שצריך. אין צורך לתת טיפול מיוחד - חלב האם הוא התרופה הטובה ביותר לכך
6 תגובות
עמוד 1
נכוו! טוב מאוד שהעלית את זה
תודה על המידע החשוב
אצלי מישהי בעבודה גילתה שלבת שלה יש לשון קשורה וגם רק בטופס שחרור ולא אמרו לה כלום!!!
את מה זה צודקת, גם אני גיליתי על הלשון הקשורה של ליאל שלי רק בבית! אחרי שעייינתי בטופס שחרור! גם לו היתה בעיית יניקה ולא הצלחתי להבין כל הזמן שהינו בבי"ח (והינו הרבה כי גם היתה לו צהבת על הדרך וקיבל טיפול בפוטו
אני גם שמעתי על זה מאחות של חברה שלי. היא גילתה את זה שבועיים אחרי שהשתחררה מבית החולים והיא לא הצליחה להניק והילד בכה ובכה והיא לא הבינה מה הולך אח"כ בטיפת חלב הסבירו לה מה זה וזה באמת ניתוח פשוט ומהיר ביותר...