סימני מתיחה ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• היי תגידו למישהי במהלך ההריון נוצרו סימני מתיחה ולאחריו הם נעלמו או פחות בולטים???? אני מזה מבואסת כי הגוף שלי ממש חשוב לי ואני כולה בת 24 ורזונת ופתאום החלו לצוץ להם הסימנים המכוערים האלה בצדדים ובבטן ומחודש רביעי אני שמה כל יום פעמיים ביום את השמנים האלה !! מבאס

====
    אגב איך עושים חתימה יפה כזאת עם שבוע העובר?? שיר
8 תגובות
עמוד 1
  • לגבי החתימה כבר נטלי תטפל בך..אם לא אז דברי איתי בפייס.
    לגבי סימני המתיחה... שלי היו סגולים.. כיום הם ורודים..אני 9 חודשים אחרי לידה.
    עם הזמן הם יהפכו ללבנים אבל לא יעלמו לגמרי.. זה המחיר שעלינו לשלם עבור האוצרות הקטנטנים שלנו:)

להוסיף לפייסבוק
  • מצטרפת!
    אצלי סימני המתיחה הם בציצי, והם בכמות פשוט מזעזעת.
    גם אצלי הם בצבע סגול.

יש לי סימני מתיחה גם בירכיים מתקופה שהשמנתי ואז רזיתי ממש מהר, והיום אני יכולה להגיד שהם לגמרי לבנים ובקושי רואים אותם.
    פתחתי על זה שרשור אתמול, ובאמת, אם זה מה שצריך לעבור בשביל האוצרות שלנו, אז זה מה שיהיה
  • ואי זה כל כך מתסכלללל !! אני רק חושבת איך שמים בקיני קיץ הבא ... את הקיץ הזה פספסתי גם ככה !!
    והשמנים האלה בכלל לא עוזרים....
  • אני לא דואגת לבקיני..הם הופכים בסוף ללבנים ואז כמעט ולא רואים אותם.
    אם את יכולה להרשות לעצמך בקיני תהיי בטוחה שאף אחד לא יסתכל על הפסים האלו שכמעט ולא רואים גם ככה.

להוסיף לפייסבוק
  • נראה לי שגם אני נפרדת מהבקיני
    כככככלללל הבטן שלי עם סימנים סגולים מגעילים
    זה עובר???
    הם על כל הבטן...

• אני הבנתי שזה עניין גנטי!!!

וגם יש כאלה שאצלן זה נעלם עם הזמן לגמרי.

אז או שיהיו ויעלמו או שלא יהיו בכלל או שישארו ויהיו לבנים
  • אני לא מאמינה שזה גנטי.
    לאמא שלי ואחותי אין ולו סימן מתיחה אחד...
    ולא משנה באיזה צבע
  • מצטערת לבשר לך שזה לא עובר..

]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה