שאלה לבשלניות.... ובבקשה לא לצחוק עלי.... תודה. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • לא לצחוק בבקשה!
17 תגובות
עמוד 1
  • נסיכה או סלמון - בלי עצמות.

הכי פשוט - תבלינים, שום, בצל, פטרוזיליה - ולתנור.
  • אין דג בלי עצמות
  • תודה
  • אני חותכת בצל, מטגנת, מוסיפה 2-3 עגבניות חתוכות, גמבה, קצת גזר חתוך לעיגולים וחותכת פלפלים חריפים (לא חובה).
    מוסיפה פפריקה מתוקה, טיפונת כמון, שום כתוש, פפריקה חריפה לפי הטעם ותבלין גריל דג.
    מוסיפה כף גדושה של רסק עגבניות ומים - בערך 2-3 כוסות מים

נותנת לרוטב לרתוח טוב.

ורק אז שמה את הדג ברוטב - לרוב אני משתמשת בפילה נסיכת הנילוס, הכי טעים ובלי עצמות כמעט בכלל.

לאחר הוספת הדג מבשלת כרבע שעה וזהו, יוצא מעדן, כיף לניגוב עם חלה
  • טלטול נתנה לך מתכון דליקטס, יאמיי
  • תודה מאמי
  • את המתכון של טלטול אני מציעה לעשות עם נסיכה (למרות כל השמועות על הדג...).
    את הדג את מקבלת חתוך כבר מהמוכר. אני מעדיפה חתיכות די דקות זה יוצא הכי טעים.

הדג מגיע קפוא, אז תסדרי אותו לפני כן על צלחת או כלי שטוח ותסחטי עליו לימון "ושינוח" עם הלימון לאיזה חצי שעה (אפשר במקרר) - זה מעדן את הטעם.
    לפני שאת מוסיפה אותו לסיר את שוטפת ממנו את הלימון.

אני לקראת סוף הבישול של הדג מוסיפה מעל כל הדג והרוטב כוסברה חתוכה או קצוצה
    ובמקום גזר (או בנוסף) את יכולה להוסיף גרגירי חומוס (שהורתחו קודם או כאלו מקופסת שימורים).

עוד מנה חגיגית וטעימה זו מנה של דג אפוי בתנור.
    את קונה פילה דג אמנון בסופר (זה מגיע ארוז בשריות ואקום במקפיאים בסופר)
    מניחה כל פילה על מלבן של נייר כסף, ומוסיפה: גמבה חתוכה, כוסברה, חתיכות שום, חתיכה של לימון שחתכת דק אפשר עם הקליפה, פפריקה מתוקה, אפשר כמון, מלח ומעט שמן זית. את סוגרת עם הנייר כסף את הדג, מניחה את כל הדגים הארוזים בתבנית ומכניסה לתנור לאיזה 20 דקות...

"...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."
  • תודה רבה!
  • בהחלט אפשרי לפזר פטרוזיליה קצוצה מעל הדג בעת ההגשה, אני פשוט לא אוהבת את זה כל כך...

גם אני עושה דגים בתנור כמו ששיר כתבה לך
  • את רואה? לא צחקנו עלייך

• דג מרוקאי הכי טעים

• אני אוהבת דגי יפ דווקא, פילה על מחבת פסים עם רוטב לימון, שום , שמן זית אכותי. הביעה שזה פחות מתאים לארועים מעל 10 אנשים ..
    http://www.holdthatpic.com/
  • וואיייי עשיתן לי חשק לדג!!!!!
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!

• מאמי, אני מחשיבה את עצמי בשלנית

• חחחחח
  • גם אני פעם פחדתי לבשל דגים אבל... אחרי שמתחילם קשה להפסיק .
    הבנים שלי מאוד אוהבים דגים (וגם בעלי) אני מבשלת לפחות פעם בשבוע דג (באמצע שבוע) הבנים אפילו התרגלו לאכול אותו חריף
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה