היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז ככה .... בזמן שהמתוק הקטן יושב בחיכי , אני עדה לסיפור לידה קל (עד היום לא האמנתי שקיים כזה דבר) ואני אספר לפי תזמונים.....חחחחח 6 בבוקר - התעוררתי עם צירים, התכווציות בבטן שהיו במהלך השעתיים האחרונות של השינה, נכנסתי לשירותים וראיתי כי נפרדתי מהפקק......יש ! היום אני יולדת .... 6 וחצי בבוקר מתרוקנת כמו שצריך...ומחליטה שזה הזמן לארגן את הבית והכביסות כדי לצאת על נקי....לאחר עשרים דקות שבמהלך כל הזמן צירים מתוזמנים כל 10 דקות בהם אני בטוחה שיש לי זמן......פלאק- ירידת מים ....אמרתי לעצמי הכי גרוע לידה יבשה יש לי עוד מלא זמן אבל עדיף לנסוע לבדוק......אז יצאנו מהבית בסביבות שבע ועשרה אחרי מקלחת טובה. 7 וחצי קבלה בבית חולים, לחץ דם ושתן צירים כל חמש דקות , מכניסים אותי לבדוק פתיחה . המיילדת אומרת את פתיחה 4 את בלידה - התחלתי לבכות בטירוף..... מוניטור הכנה לעירוי את נכנסת לחדר לידה......נכנסתי לחדר לידה בשעה שמונה וחצי צירים כל 2 דקות מתחננת למרדים.....נכנס המרדים ואני כבר עם צירי לחץ לא מספרת רוצה את האפידורל....לאחר כמה דקות התעשתתי ואמרתי שאני עם צירי לחץ ואני בלידה....המיילדת בודקת אותי הראש בחוץ ....לא מוותרת רוצה הרגעה.... קיבלתי הרדמה ספינאלית ולא הזיז בשיט...2 לחיצות ו2 קרעים קטנים הבנדיט הקטן היה בחוץ בעשרה לתשע בדיוק......
פחות משלוש שעות והעולל הקטן הגיח לאויר העולם....הריוניות מדהימות זה מה שנקרא מתנה מהקדוש ברוך הוא..מודה אני.
מאחלת לכולן לידה קלה ומהירה והכי חשוב מלאה, כי אין על הרגע בו שומעים את הבכי. תודה בנות אהובות על האיחולים הרבים אתן מדהימות.
23 תגובות
עמוד 1
וואו בהחלט קצר וקולע בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!
שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!
באהבה, ליאת.
שיהיה לכם המון מזל טוב!!! כל הכבוד על הזריזות מאחלת לכולכם לידה כזאת מהירה
] ]
וואו!!! סיפור מהמם!!! גדלו אותו בקלות כפי שהוא יצא!!
תנו חיוך, הכל לטובה!!!! VIL
וואו איזה לידה!!!!!!!!!!! הלוואי על כולנו!!!!!!!!!!! מזל טוב מאמי מאושרת בשבילך!!! רק נחת מהעולל הקטן!!!
----------------------- בעזרת ה' נעשה ונצליח :)
איזה סיפור מקסים! מזל טוב, הרבה אושר ונחת מהגוזל
וואוו איזו לידה כמו שאמרת קצר וקולע! כן ירבו לידות כאלה!
שיהיה בשעה טובה והכי חשוב גדלי את הנסיך בנחת ובאהבה!