היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סקר תפוחי אדמה (טוב שבת מתקרבת חייבים לדסקס על אוכל).
איך אוהבים אצלכם את תפוחי האדמה? ז"א מהו מתכון הדגל שתמיד תחזרי אליו בסוף עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
29 תגובות
עמוד 1
קצת שמן במחבת פרוסות תפו"א דקות ראש שום שלום מקולף ופרוס מטגנים ביחד עם מלח ו...אוכלים חם עם קטשופ! מ-ע-ד-ן ! "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
שמה נייר כסף ולתנור כשהם רכים מורידה את הנייר כסף ונותנת להם להישרף לקריספי
יאמייייייי
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
שילגיה המתכון הזה של התפוחי אדמה במחבת עושה לי חשק לקום להכין ולאכול עכשיו עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
אני ותפוחי אדמה חברים טובים... לא אכפת לי איך מכינים אותם אבל הכי הולך אצלנו זה תפ"א עם פפריקה מתוקה כמון מלח פלפל שחור ולתנור. או שפרוסות דקות עם שמן זית מלח ופלפל שחור... את שניהם אני עושה קריספי בתנור... לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
חכי נדביק יהיו לך מלא מתכונים של תפוחי אדמה עד שבוע הבא
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
הכל חתוך התפו"א חתוך דק והשום לפרוסות לא עבות ולא דקות. זה מתכון רוסי עתיק "..ילדיכם אינם ילדיכם כי פרי געגועי החיים אל עצמם. באים הנה דרככם, אך לא מכם. חיים עמכם אך אינם שייכים לכם. תנו לילדיכם את אהבתכם, אך לא את מחשבותיכם. כי לא לכם הגיגיהם..."
מתוך "על הילדים"/חליל ג'ובראן
הדסוש - מצוינת עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
שילגי - למדתי את המתכון הזה מרוסיות שעבדתי איתן בעבר, מעולה! רק אצלנו הן היו שמות בצל חתוך דק דק דק לפני 5 דק' לפני שמורידים מהאש.
אצלי הבנות לא כ"כ אוהבות תפו"א
אני לא יודעת להכין צ'יפס עוד ילד יפה של אמא
תוספת מהממת למשפחה
ענבר פייס: ortal_hori
תפוחי אדמה מוקרמים, תפוחי אדמה בצ'ילי (הום פרייז), פירה
אני רק לא מבינה, באמת באמת למה שרשור זה צריך להיות בדביק
למה הדבקתן את הסקר
הוא הודבק כדיי לתת רעיונות לשבת הוא יהיה בדביק לזמן קצר ויורד ****
איך אפשר בלי תפו"א בנייר כסף בתנור הכי פשוט והכי טעים !!ואח"כ מלח ופלפל שילגי כבר נתנה לך את המתכון של תפו"א במחבת אבל לפעמיים כדי לעשות ארוחה מזה אני מוסיפה ביצה וסלט ליד ולא צריך כלום !! לפירה אני אוהבת להוסיף קצת אגוז מוסקט משדרג את הפירה !! וגם חותכים טבעות דקות דקות ומסדרים בתבנית ועליהן שמים מלח ופלפל ופפריקה וקצת רוזמרין ולתנור קודם עם נייר כסף ורבע שעה אחורנה על גריל שיהיה קריספי
בתאבון
צ' זה בדיוק הרגע לנסות להכין צ'יפס. זה באמת פשוט
ועוד - איך שכחתי
אחלה מתכונים, תודה
יאמי!
אה, וגם עוד אחד:
פורסים תפו"א שלמים לא גדולים לאורך, חותכים שומן כבש לקוביות בגודל של ס"מ וממליחים טוב טוב. מפזרים על התפו"א תבלינים ומלח (אני אוהבת תבלין לפיצה ושום), שמים את הקוביות של השומן על קיסמי שינים ותוקעים בתוך כל תפו"א. יוצאות מין "סירות" כאלה. מכניסים אותם לתנור ונותנים להם איזה 40 דקות. יוצאים קריספיים ושחומים מבחוץ וכמו חמאה מבפנים...
טוליקה - לא הבנתי מה הבעיה שזה בדביק. הפורום לא עמוס ב"דביקים" ובכלל לא ממש עמוס בהודעות, הדס כמנהלת החליטה שזה מתאים לדביק וזה הכל.
הבעיה שלי שכל פיפס מחליטים לשים בדביק... זה כן מעמיס על העמוד הראשי - 3 דביקים זה המון - 3/15 זה 20%!!!!)
מגרדים תפו"א בערך 5 בינוניים, מוסיפים 2 ביצים, מעט שמן, מלח, פלפל, וקמח בשביל לעבות את העיסה- לתבנית עם נייר אפיה ל-50 דק' בחום של 180-200 ויש יופי של קיגל לשבת.
אותה תערובת לטגן ללביבות ביחד עם שמנת חמוצה זה נפלא
מתכונים מעולים.
מי שרוצה את כל המתכונים בקוב. WORD שתגיד לי ואני אשלח לך.