בשעה טובה-סיפור הלידה שלי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• סיפור הלידה שלי מתחיל ביום ראשון שעבר, קמתי בבוקר עם צירים לא כואבים במיוחד אבל סדירים, אחרי שהתיעצנו עם הרופא הגענו לבדיקה התברר שיש לי פתיחה של שלוש ס"מ מחיקה של 60 אחוז. נשארנו למעקב של שמונה שעות במהלכם אין כל התקדמות, בעשר בלילה בערך נעלמו לגמרי הצירים והוחלט לשחרר אותי.
    יום למחרת שוב אותו סיפור צירים מסודרים וחלשים ושוב אין התקדמות, לאור המצב הרופא עשה לי סטריפינג ונשארנו למעקב של כמה שעות ושום דבר לא זז. החלטנו להשאר לישון בבית של אמא שלי כי החשש היה שברגע שזה יתחיל לזוז זה יכול להיות מאוד מהיר, ורצינו שאם זה יקרה בלילה לא נצרך להתחיל לטלטל את התינוקת. כמובן ששום דבר לא קרה בלילה ההוא, למחרת בבוקר יצא לי הפקק הרירי, ובעקבותיו היה לי מעט דימום שוב חזרנו לרופא ושוב נשלחנו הביתה. בשלב זה החלטנו שעד שלא קורה משהוא דרמטי לא הולכים עוד פעם לבית חולים.
    ככה המצב נמשך עם צירים קטנים באים והולכים. ביום שני הרגשתי לחץ בבטן והתקשחיות לא כואבות אבל לא יחסתי לכך חשיבות, לקראת הצהרים היה נדמה לי שהעובר לא זז כמו שצריך, ללאחר התיעצות עם הרופא החלטתי ללכת למוקד אחרי שבעלי חוזר מהעבודה. בערך בתשע הוא חזר הלכנו למוקד עשו מוניטור ואולטראסאונד הראו לי שהעובר מרגיש מצויון והוסיפו דרך אגב יש לך צירים אך לא נראה שהם משמועתים במיוחד, אני לא הרגשת כלום אז חזרנו הביתה בעלי הלך להרדים את התניוקת, ואני ישבתי ושיחקתי במחשב שפתאום הרגשתי צירים והפעם כואבים התחלתי לתמן אותם כל שמונה דקות ציר של דקה, חיכתי לבעלי בנתיים המשכתי לשחק אמרתי לעצמי שאם אני מתרכזת במשחק זה בטח לא רציני. שהתינוקת נרדמה הם נהיו הרבה יותר כואבים אז אמרתי לבעלי בוא נתזמן ובנייתים נראה טלוויה. ישבנו וראינו תוכנית של 40 דקות כל שמונה דקות ציר כואב. החלטנו ללכת לבית החולים בדרך התשרנו לרופא להגיד לו שזה כנראה אזעקת אמת הפעם. בשתיים בלילה הגענו לקבלה וחיכינו לרופא בנייתם זה היה כל ארבע דקות ציר. שהוא מגיע הוא בודק פתיחה ואומר 8.5 ס"מ פתיחה, רצית ללדת בבית? מיד מעבירים אותי לחדר לידה שבדרך שואלים אותי איך הגעתי לכזו פתיחה בלי להרגיש, ואני צועקת שאני רוצה אפידורל. בהתחלה א רצו לתת לי אחרי שהתחננתי הרופא הסכים לתת לי אפידורל מאחר והמים עוד לא פקעו, מהרגע שקיבלתי אפידורל לא הרגשתי שום כאב היה נהדר נרדמתי לאיזה שעתים. והתעוררתי עם לחץ לדחוף צעקתי לבעלי להזעיק את הרופא, הוא מיד הגיע ותוך חצי שעה אחרי הילד המדהים שלי היה בחוץ. בסופו של דבר הייתה לי אחרי שבוע קשה הייתה לי חווית לידה מדהימה .

]

12 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב מאמי!!!!!!
    איזה כיף שעבר בקלות.
    הרבה אוש/ר שמחה ונחת.
    גידול קל

• המון המון מזל טוב.
    נשמע כי באמת היתה לך חויית לידה מדהימה.
    תגדלו אותו בנחת
    [

• מזל טוב!!!!!!!!
  • מזל טוב

• איזו לידההה 5555 המון מזל טוב והרבה נחת מהקטנים

• מזל טוב רוצים שם+תמונות

המון אושר ונחת
  • תודה רבה על האיחולים ]

• המון מזל טוב- יפה שעם פתיחה של שלוש לא ניסית עוד זירוזי לידה. אכן שבוע לא קל תיארת פה- אבל בשביל הסוף הנפלא הזה זה היה שווה בהחלט!!!
    תגדלו את הילדים בנחת!

• תדה רבה ]

• מזל טוב מותק על הנסיך הקטן

• סיפור לידה מקסים
    המון מזל טוב

• לידה מהספריםםםםם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה