עזבתי את הבית... עדכון... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום לקחתי חלק מהדברים שלי ושל אושרי ובהמשך הערב אני הולכת לקחת את שאר הדברים אחרי שש שנים של זוגיות ושנה של נישואין ושלוש וחצי שנים של מגורים משותפים הפיצוץ הגיע ועזבתייייייי

38 תגובות
עמוד 1

• תוספת מדהימה למשפחתנו!

• אני לא יודעת מה להגיד....

נראה לי שאת ממהרת מידי. לפני כמה חודשים רק ילדת והמצב הכלכלי בטוח לא עוזר למצב. אולי תמתיני לפני שאת מחליטה? קחי פסק זמן אצל אמא שלך, אבל בלי החלטות נמהרות.

תאמיני לי שגם לנו קשה. ומלא בנות בפורום יאשרו שאחרי הלידה הזוגיות נעשית בלתי נסבלת לפעמים. זה קשה! אבל אני מחכה כי לא זורקים זוגיות של שנים בגלל כמה חודשים קשים.

• אוי מתןקה עצוב לשמוע
    מקווה שעשית את הצעד הנכון

• אוווי מאמי אני מצטערת לשמוע....
    מקווה שזה רק משבר ויהיה בסדר
    שולחת לך מליוני

• נשמה שלי

• וואו :(

עצוב לשמוע - תראי כל זוג חווה משבר לאחר לידת הילד הראשון, מערכת היחסים משתנה מאוד וזה שאתם לא עובדים רק גורם לזה להחמיר.
    תדברו ותנסו להשלים בין הפערים - כל עוד יש לכם כבוד ואהבה זה יצליח
    מה שלא יהיה העיקר שתהיי מאושרת
  • אין לי כ"כ מה להגיד...

אף אחת לא מכירה את המצב יותר ממך ורק את יודעת מה נכון...

אנחנו כאן בשבילך
  • שולחת לך מיליוון

• אין לי מילים

• בחיים צריך לדעת להסתכל על חצי הכוס המלאה - תמיד!!!!!

שיהיה יום מקסים לכולם!!!!!

באהבה, ליאת.

• מצטרפת לניקול בכל מילה.
    וכמובן -
  • שולחת לך אינספור
  • שולחת לך
  • וואו איך היה לי עצוב לקרוא..אבל מצד שני מעריצה אותך על האומץ לקום וללכת כדי שיהיה לך טוב.. אני מקווה מאוד מאוד שהדברים יסתדרו בדיוק איך שאת רוצה שהם יסתדרו!

ואם את צריכה איזשהי וג של תמיכה, לדבר עם מישהו להתייעץ.. אני כאן ובפייסבוק tali netanel

• יפה שליייי!!!!!
    שלחתי לך הודעה, תקראי!!!
    מקווה שזה כלום ותחזרי במהרה הבית!!
    מחבקת ומחזקת בלי סוף

• מתוקה.. נראה שהמצב מאוד קשה.
    את יודעת הכי טוב מה קורה..
    נאחלת לך שתגיע תקופה יותר טובה בקרוב!!
    אמן

• היי

קודם כל-

• היי מתוקה...
    טוב, אין לי דרך אחרת להסביר את עצמי, אז אני פשוט אשתף אותך,
    כששליו היה בן גילו של הנסיך שלך, אני התגרשתי מבעלי, לאחר המון ויכוחים, מצבי רוח ועצבים, גם אני ממש כמוך לקחתי את הדברים שלי ועזבתי... היום , כמעט 4 שנים אחרי, בנישואים שניים ומאושרים ועם נסיך חדש בדרך, הפרספקטיבה קצת אחרת... ואני אסביר:
    הבעיה העיקרית אצלי הייתה שבעלי הראשון ואני לא יצאנו תקופה ממושכת , היינו יחד סכ"ה כמה חודשים לפני שהחלטנו להתחתן ונכנסנו מיד להריון, לצערי הבסיס ביננו לא היה מספיק חזק לשרוד את מה שהימים הביאו איתם- מצב כלכלי קשה, תינוק חדש, דיכאון אחרי לידה לא מאובחן...אצלנו הכתובת די הייתה על הקיר,
    במקרה שלך, אני מבינה שאת ובן זוגך כבר כמה שנים ביחד, אני מניחה שהבסיס קיים ויציב,
    אולי את צריכה כרגע איזשהו פרק זמן לבד, כדי להבין שאתם חזקים ותוכלו להמשיך הלאה,או שטוב לך לבד, קחי אותו, אל תהיי פזיזה,
    אבל בקשה אחת לי אלייך- תבדקי את עצמך ותעני לעצמך בכנות:
    אם יש לך מצבי רוח קשים ואת מוצאת את עצמך מוציאה עליו תסכולים רבים??
    אם הוא פתאום לא נראה לך כפי שהוא נראה לך מקודם?
    אם כל דבר שהוא אומר או עושה מוציא אותך מדעתך??
    אם את מרגישה שיש בדברים שלי משהו, דעי לך שהרבה מזה נובע מהלידה ומהשינוי הדרסטי שהבית שלכם עובר מאז בואו של הנסיך...לצערי אני מדברת מניסיון,חלילה שלא יבינו אותי לא נכון- למען הסר ספק- אני לא מצטערת שהתגרשתי, עבורי זה היה הצעד הנכון, וגם אני התרחקתי לפרק זמן מסוים לפני שהחלטתי סופית על גירושין , היום אני נשואה באושר, אבל אני חושבת שההחלטה להתגרש- בעיקר כשיש ילדים(...) היא עצומה וצריך לשקול אותה בכובד ראש..
    יקירתי, סורי על החפירה הארוכה ( תחושת ההזדהות השתלטה עליי...)
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=43499656.jpg]
    [url=http://www.fastup.co.il/v.php?file=63983314.jpg]
    [URL=http://www.glittertextlive.com]
  • קודם כל שולחת לך מלא מלא מלא
  • משבר הילד הראשון הוא הכי קשה

• באמת קשה

• שוב שולחת לך
  • אני לא מכירה אותך ולא מכירה את הסיפור, מקווה מאוד שאת עושה את ההחלטה הנכונה. לפעמים נראה כאילו הדשא של השכן ירוק יותר ובחוץ יהיה יותר טוב, אבל בחוץ לא יותר טוב, מצבכם הכלכלי לא ישתפר מזה שתחיו בנפרד, הילדים תמיד סובלים מזה ולמצוא פרק ב' עם ילדים קטנים גם כן משימה לא פשוטה..

אני מסכימה לחלוטין עם יוליה: אם הוא באמת היה רוצה שתעזבי, הוא לא היה שם בחדר שינה שלכם את התמונות.. נראה כאילו הוא מרגיש שטיפסתם על עץ גבוה מדי וקשה לרדת ממנו, אז אולי הוא מנסה לעורר בך משהו.. להזכיר לך למה אתם שם מלכתחילה..

אני גם מסכימה עם כל מה שנאמר לגבי משבר הילד הראשון והמצב הכלכלי. המצב הכלכלי הכללי במשק לא מטיב עם אף אחד, למרות שיש כאלה שמרגישים את זה פחות. זה קשה לך כי את לא יכולה לעזור וצריך להצטמצם, זה קשה לו מאותה הסיבה ובנוסף לזה הכבוד הנרמס (הוא לא מצליח לפרנס את המשפחה).. אתם לא מיוחדים בקטע הזה בכלל. כל זוג שמגיע לרגעי קושי חווה קשיים גם בתוך הזוגיות. השאלה היא האם עדיין נשאר הכבוד ההדדי, האהבה והרצון להיות ביחד (לא ברגעי כעס, אלא בכלל, בגדול..).
    בכל אופן, ומה שלא תחליטי אני מאחלת לכם בהצלחה. ואני מעריצה אותך על האומץ לקום וללכת..
    ואולי מרחוק יהיה יותר לראות את התמונה בכללותה, רק אל תעשו דברים שאין חזרה מהם..

בינתיים

• נשמה שלי שלחי לי מייל דחוף - [email protected]

• ממי אני לא חושבת שבצורה כזאת אוכל לייעץ לך או לעודד
    אני בטוחה שאת לוקחת את השיקולים שלך טוב טוב
    אוכל רק לומר לך בקטנה שכשלהב נולדה כסף לסימילאק לא היה לנו, היה נגד בעלי צו מעצר בגין חוב, היינו חייבים 300000 שח לנושים, בעלי לא עבד, רדפו אחרינו מהוצאה לפועל ובכל זאת שרדנו
    אז מה שלא יהיה המצב הכלכלי תדעי לך שאפשר להתאושש ולהתרומם מהכל (בזוג או בנפרד)
    ושאני מאמינה שלרוב הזוגות, גם לנו, יש את משבר הילד הראשון, וזה משבר קשה מאוד - 2 הידיים אל יספיקו לי לספור את כמות הפעמים שדיברנו על להתגרש והתחרטנו כי בפנים האהבה היתה קיימת.
    אשמח מאוד לדבר איתך אחד לאחד, לשתף להשתתף, לנסות לייעץ והכי חשוב לעודד.
    אני בפייסבוק sivan werner
    במייל [email protected]

ועוד משהו - טיפול זוגי זה לא בושה, ההיפך אני חושבת שזה דבר נהדר

• נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • אני ממש מקווה שבורא עולם יעשה ביניכם שלום בית!
    מחזקת אותך המון!!!
  • הלוואי והייתה לי דרך לייעץ לך כניראה שהזמן מרפא את הכאב

• וואו רק עכשיו קראתי.. עצוב לשמוע.. תראי לפי מה שאת מספרת היתה לכם זוגיות ארוכה.. וזה דבר מעולה. תדעי לך שאני ובעלי ברוך ה' ממש משתדלים לכבד אחד את השני ובוודאי שזה מתבטא בזוגיות הכללית שלנו.
    אחרי הלידה היתה לנו תקופה מאודדדדדדד יפה אבל גם מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד לא רגילה לקח ולוקח (שנה וחצי) זמן להתרגל במיוחד שנכנסתי להריון אחרי תקופה של כמעט שנתיים .
    אין ספק זה לפעמים קשה. החכמה זה לדעת להתגבר , לוותר והכי חשוב להישאר!!!!!!!!!!!!!!! גם לי לפעמים היה בא לברוח..(ואצלינו זה לא נהוג ולא מקובל בכלל) אפילו שיש לי בעל מקסים.
    אז בהתחלה לא תמיד היתה הבנה אבל שנינו נשארנו! וברוך ה' עם הזמן למדנו להסתדר גם במצב הזה .
    לפי מה שסיפרת בעלך שם תמונות וכו' ואת -עולה בך רגש כלשהוא כשאת רואה אותו.. וקשה לשניכם.. משמע- אתם זוג שאמור לחיות יחד לגדל את הילד יחד!!!
    תשבו באיזה מסעדה תתארגני כמו לדייט תדברו בכבוד אחד אל השני תלבנו דברים.
    אל תמהרי להתגרש לשלושתיכם זה לא המצב האידיאלי.
    אני מתפללת בשבילך שתחיו את בעלך והנסיכי באושר ועושר...וכמובן שולחת
  • מאמי - מחזקת אותך ומאמינה שלא משנה מה יקרה, העיקר שתחליטי בלב שלם שזה מה שהכי נכון לך ולאושרי הקטן.

• מורן יקרה שלי...
    אני מקווה שהכל יסתדר לך לטובה.. על הצד הטוב ביותר...
    גם אם זה נראה רע עכשיו.. לפעמים פרידה היא הפתרון הטוב לכולם גם אם קצת קשה.... אני בטוחה שתעמתי על הרגליים - אבא שבשמיים לא מעמיד אותנו במבחנים שאנו לא יכולות לעמוד בהם.
    שיהיה לך בהצלחה....
    באהבה...

בולי בלבולי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה