היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מה רק אני מוכנה לעשות סקס ולגלות שאני בהריון??? האמת..... גם אני עושה לבעלי בית ספר והדרך הכי טובה זה לייבש אותו בלי סקס.
אני עייפה , קר לי ואני פולנייה
האמת שהוא מפחד כי כשהיינו חברים ואיחר לי המחזור אז עשיתי לו גיהנום לכן הוא כבר מעדיף לחכות עוד שבוע בלי כל הטררם מסביב
פולניה? גלי??? אולי באף, לא מעבר לזה פייס: ortal_hori
באמת בהריון הכי כייף
הרגתן אותי סופית
לא תשכחו לי את הפוסטינור אה??????
[ [
נוגע - אני ואת יודעות בדיוק איפה הן פייס: ortal_hori
מישהו קרא לי?
סליחה על הבורות אבל מה הסיפור ההזוי של צ'???
[
[ [
שגיליתי על ההריון בסוף חודש רביעי
[ [
אני עדיין מרגישה הריונית טריה מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
גם לי מספיק 2 בינתיים
ולגבי ה...זה.... אין זמן
מעבר לזה שבעלי עבר ניתוח בקע בטבור שהסתבך אז לא ממש היתה אפשרות בשבועות האחרונים.....
אני קצת מבואסת ממשהו אחר, ולא בא לי לפרט
אני התקנתי שער מתכת וכולי תקווה שהוא יעשה עבודתו נאמנה... "...אם פעם אראה אתכם לרגע נעצבים, בכל כוחי אדאג שתהיו שוב מאושרים. ליבי מונח בידכם, אתם רק צריכים לקחת, מקצה עולם אגיע להיות איתכם ביחד..."