היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יאללה מי מרימה את הכפפה ובא לה להיפגש שבוע הבא בבית קפה?
35 תגובות
עמוד 1
תלוי איזה יום, איזו שעה ואיזו עיר מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אם זה לא שני או חמישי אני בפנים
שלישי בערב מתאים לי!!!!
אני בדיוק באותו עשור לא יכולה
לי מאד בא... אבל מאד תלוי איפה... בגדול, אני לא יכולה בשני וברביעי, חמישי וראשון פחות נוח לי, אז זה משאיר את שלישי... אבל באמת, אם קובעים באיזור חולון-ראשל"צ-בת ים, אז גם בשלישי אני מוותרת... (בקיצור: בואו נקבע בנתניה בשלישי בערב! )
אניייייייייייייייייייייייייייייי
בכייף.. בבוקר בערב...
יום שלישי מתאים לי למיטב זכרוני
הכיוון כרגיל זה עזריאלי, אלא אם למישהי יש רעיון אחר - לי אישית אין בעיה עם מפגש בבית של אחת מאיתנו וכל אחת תכין משהו, אבל לא יכולה לנדב את ביתי מהסיבה שאין לי
אהה וענבר, באמת???? לא תבואי למפגש???? איזו הפתעה!!!
על אילו שעות מדובר? בוקר, צהריים או ערב?
מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
אם מתאים לכם ברחובות אין לי בעיה אצלי בבית
אני כרגיל זורמת (רק עם בנות פייס: ortal_hori
גם לי מתאים שלישי רק תסגרו איפה למה ואיך
אצלי שלישי קצת קשה כי זה יום קניות אבל כל יום אחר אין בעייה ואם מילנוש וליטל יבואו גם אני שוב בעניינים. תא באמת כבר נמאס אבל לי אין איך להגיע למקומות אחרים אלא אם כן סיוויקוש תבוא. ילא כמו ששרוני אמרה כולם באות לנתניה
אולי נעשה בפ"ת?
שלישי אצלי אין מצב...
והפעם גם אני באה!!!!!!
ג'ולי נראה לך שישי בוקר??? אין מצב להוציא את האף מהבית!!!
פוס! פוס! פוס! שוברים את הכלים, לא משחקים... שכחתי שירון בכלל בחו"ל... אני לא אוכל להגיע ביום שלישי לשומקום... אז תיפגשו לכן בלעדי... (נ.ב., אני אשב לי בחושך... לבד...)
מתי ירון שלך חוזר? פייס: ortal_hori
חוזר ביום רביעי, אבל אנ'לא יכולה כי אני לומדת ביום רביעי. אבל יכול מאד להיות שאוכל ביום רביעי הבא. עוד צ'כה לברר.
לאאא בשלישי!!! שלישי ארז בלימודים, עד שהוא מגיע הבייתה כבר 22:00
תודיעו לי שתחליטו
אורטל כשכתבת את ההודעה הייתי בחדר לידה
איזה קטע, אה? פייס: ortal_hori
מה הוחלט
יאללה בואו נקבע
יום רביעי 1.2.12 בשעה 21:00 בעזריאלי
האפשרויות למסעדות כשרות הן או יטבתה או פאפאגיו או קפה ג'ו (נדמה לי שהם כשרים)
יש גם בקניון הזהב כמה כשרות טובות
איפי
לקניון הזהב רוב הבנות לא יגיעו, חלק באות ברכבת, חלק לא כל כך מכירות אז מפחדות לנהוג עד שם... לי אין בעיה, אבל לחלק מהבנות כן
בואו נלך על קפה גו
עזריאלי יום רביעי מגניב
רוצה אבל הבנתי רביעי הבא מה נסגר מתי החלטתם תישלחי לי סיווני בפייס את הנייד שלך: שרית פביס אפק