אאאההההההה - גמילת לילה ! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • חברות יקרות , עצות יתקבלו בברכה ...
    התחלנו גמילת לילה (עם נדב) מיוזמתו , כי החיתול הפריע לו בטוסיק
15 תגובות
עמוד 1
  • תודה בנות , לא כולן יחד ....
  • בקשר לגמילת לילה - אין לי מושג מה לעשות, יובל עדיין עם חיתול בלילה כי היא עושה המון פיפי וממש אין לי כח וחשק בקור הזה להחליף לה 100 פעם בלילה, אנחנו מחכים שהיא תקום לפחות פעם אחת יבשה בשביל לחשוב על זה בכלל....
    ביום היא גמולה לחלוטין!
    כל הכבוד לנדב שנמאס לו מהחיתול על הטוסיק

• קודם כל, אני ממש שמחה שיש שיפור כ"כ גדול מבחינת דיבור

• קודם כל צריך המון סבלנות לגמילת לילה..
    זה באמת חתיכת תיק כל הכביסות אח"כ.. אבל אין מה לעשות.
    חוץ מזה אל תקחי אותו לשרותים בלילה - אז זה אומר שהאחריות על הפיפי עברה אליך ואת צריכה להעביר את האחריות אליו.

לפני השינה תלכו לשרותים. תגידי לו שיקרא לך שיש לו פיפי (שלא ילך לשרותים לבד )
    אל תתני לו לשתות בערך שעה לפני השינה (ובטח לא בלילה)
    ומה שאצלנו עבד הכי טוב - הפתעה בכל בוקר שהוא קם יבש
  • ת'אמת ידעתי שזה יהיה לא פשוט כי אני מודעת לכמויות הפיפי שהוא עושה .
    אבל בגלל שזה בא מיוזמתו והוא ממש מתעקש לישון בלי חיתול אני רוצה לתת לו את הקרדיט
  • את לא חייבת לחזור אחורה לטיטול.. את יכולה לשים לו פול אפס..
  • היינו כבר בחיתולי גמילה ... של כל החברות ... הוא טוען שזה כמו חיתול ושזה לא נוח לו.
    נוחיות זה דבר שאני משתדלת לתת להם לבחור בעצמם... אז נשארנו עם תחתוני כותנה ספוגים בפיפי
  • אנחנו גם באותה סירה. כל לילה היא בוכה היא לא רוצה תחתונים של לילה (פול אפס) ואנחנו מתעקשים או ששמים לה אחרי שהיא נרדמת.. ביום היא גמולה לחלוטין.
    אז ניקח את הזמן ויהיה בסדר

• איזה כיף שיש שיפור בשפה!!! אני ממש שמחה בשבילכם
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כל הכבוד לנדב על השיפור בדיבור

• איזה כיף לשמוע שהוא מתקדם אצל הקלינאית תקשורת
  • ברכות ואיחולים על השיפור בדיבור- איזה כייף לשמוע
  • אנחנו באותה סירה. גם אצלנו שחר ביקש להוריד לבד וגם אצלנו פספוסים על ימין ועל שמאל. אני חושבת שאם תציעי לו שוב ושוב להחזיר פול אפס או חיתול את רק משדרת שוב ושוב שאת לא מאמינה בו. ילה הילד אמר את דברו והוא רוצה לישון עם תחתונים אז תזרמי וזהו. אני לא הולכת להציע לשחר לחזור לפול אפס בשום אופן.
    אני גם כל בוקר מכניסה מכונה. אין מה לעשות. ואצלנו אגב אין שום קשר לאם שתה לפני או לא ואם הלך לשירותים לפני או לא וכד'. הילד פשוט ישן חזק בטירוף. לא מרגיש אם בורח ויכול לישון ככה עד הבוקר.
    אני די מיואשת למען האמת. אני מחכה לגיל 5 להתחיל טיפול שהבנתי שמגיל 5 מסופסד מקופ"ח. ואולי אתייאש לפני כן ואחליט לשלם. לא יודעת. בנתיים אני מכבסת.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה