עגלת Britax B-Agile - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות היי
    נדלקתי בטרוף על העגלה הזאת, ביינתיים זה רק וירטואלית עוד לא ראיתי אותה פיזית ולא הרגשתי אבל היא עונה לי על כל הדרישות שלי, היא גם קיבלה ציון גבוה.
    מי יודעת איפה ניתן לרכוש אותה ולראות אותה ?
    האם למישהי מכן יש אותה ? עם 3 או 4 גלגלים ? כמה היא עלתה ?
    קראתי המלצה של אבי ורון ( יועצי צרכנות וטכנולוגיה ) שהם ממליצים על אמבטיה שהיא גם סל קל לחודשים הראשונים
    נקראת SLEEPER, היא נחשבת מאוד בטיחותית !
    האם למישהי יש אותה או מישהי יודעת אם יש בארץ ?

אשמח לקבל תגובות על העגלה

תודה
    הלן
17 תגובות
עמוד 1
  • לי יש את העגלה הזו...

קניתי אמבטיה (לא זאת שאת מציינת- את הרגילה), טיולון כמובן וסל קל של ברייטקס תואם.

הכוונה הראשונית שלי הייתה לקנות את הבייבי גוגר סיטי מיני, ושניה לפני שלקחנו אותה מהחנות ראיתי את הברייטקס שהיא מאוד מאוד דומה לג'וגר, גם במשקל, גם בקיפול וגם ממש בצורה של העגלה, והיא גם 4 גלגלים, אז לקחנו אותה בסוף.

אני חייבת להגיש שאני מאוד מאוד מרוצה.. העגלה מאוד נוחה וקלה יחסית, הקיפול שלה מדהים, מתקפלת ונפתחת ביד אחת.

היציבות שלה ונוחות ההיגוי גם מדהימים...

אם את גרה קרוב למודיעין, את מוזמנת לבוא לראות!

קניתי את העגלה בחנות בייבי קלאב בפ"ת, עלה לי כולל האמבטיה והסלקל בסביבות 3500...
  • ג'ני תודה , גם אני רציתי את הבייבי גוגר עד שראיתי באינטרנט גם את זו
    ויש עליה ביקורות יותר טובות
    ואני כמובן מעדיפה את ה 4 גלגלים בגלל היציבות
    תודה על התגובה
  • אני חושבת שלמיכלי_פה יש אותה.. אני כמעט בטוחה...

רק אני לא יודעת אם היא יכולה להתחבר לכל עגלה...כי לברייטקס יש את האמבטיה שלה.

אשדוד זה לא כזה רחוק (אם את ניידת), ואם ממש תרצי, אין לי בעיה שניפגש בראשון או ברחובות...

בכל מקרה- בהצלחה!
  • מצאתי את הסל קל אמבטיה המדוברים
    הבנתי שזה כן מתחבר זה הומלץ ע"י אבי ורון
    במקום לרכוש סל קל ואמבטיה אפשר לרכוש רק את ה SLEEPER
    תודה מותק
  • אני לא נמצאת ברחובות... זה פשוט יחסית קרוב לי...
  • הלןןןןןןןןןןןןןןןןן איפה את עובדת?

• גם אני עובדת ברחובות
  • איפהההה?

• אני עובדת בקריית המדע ברחובות
    ליד לב הקונגרסים אם אתן מכירות ברחוב גולדה מאיר

ואתן ?
    נסיך קטן שלנו אבא ואמא מחכים לך
  • חחחח מכירות? עיר מולדתי היפה

• כן אני מנהלת מכירות
  • אוי אני ממש לא מנהלת, אפילו לא קרוב. עובדת זמנית עד שאסיים את הלימודים

• מה זה משנה העיקר שיש עבודה ופרנסה, איפה את עובדת ?
    מה את לומדת ?
  • לנו יש אותה, ובה טנחנו מרוצים.
    היא קלה יחסית לעגלות אחרות,והקיפול שלה קל ופשוט לתפעול. קנינו אותה בחנות שנקראת "בייבי שיק"
    קנינו אמבטיה+טיולון. , עם 3 גלגלים כי היא יותא קלה לניווט. האמבטיה די גדולה וזה מעולה. לבי הטיולון אני לא יודעת להגיד לך כי עדיין לא השתמשנו בו אבל אני משערת שהוא טוב.
    מה את מתכוונת אמבטיה שהיא גם סלקל? אם את מתכוונת לצורה של סלקל ממש אז אני יודעת שזה לא בריא לתינוק קטןלהיות הרבה זמן בתנוחה של הסלקל, הוא צריך לשכב ישר ולכן אמבטיה עדיפה.
    תכתבי בגוגל את השם של העגלה ותחפשי איפה אפשר לרכוש אותה בעוד מקומות בארץ...
  • היי אני קניתי את העגלה ברשת מוצצים בראשון לציון היא מגיעה בשני חלקים אמבטיה וטיולון המחיר שלה הוא 2100 אני חושבת שדיי סביר ראיתי שם עגלות ב-3500 4000 ןלא התרשמתי היא הכי הרשימה אותי...מקווה שאני אהיה מרוצה ממנה בהמשך אעדכן...
  • תןדה בנות
    מקסי הסל קל אמבטיה שאאני מדברת עליו נקרא סליפר את יכולה לראות באינטרנט
    בסל קל הזה היילד שוכב ןהוא מתחבר ברכב לרוחב ולא לאורך ונחשב מאוד בטיחותי

• תןדה בנות
    מקסי הסל קל אמבטיה שאאני מדברת עליו נקרא סליפר את יכולה לראות באינטרנט
    בסל קל הזה היילד שוכב ןהוא מתחבר ברכב לרוחב ולא לאורך ונחשב מאוד בטיחותי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה