היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
למי שלא יודעת אני אהיה פונדקאית.... וכנראה כבר בשבוע הבא לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
25 תגובות
עמוד 1
אין אנשים כמוך! מדהימה
המון המון בהצלחה!!!!!!
איזה יופי שיהיה בהצלחה
מחזיקה לך אלפי אצבעות את אישה גדולה מהחייםםםםםםםם אין עליך בעולם
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
כמה אניחושבת עלייך! שמחה שעדכנת פייס: ortal_hori
אין אנשים כמוך פשוט אישה מדהימה בגלל זה אני אוהבת אותך!! בע״ה שהחזרה תקלט בפעם הראשונה ושיעבור בקלות ובמהירות
מהממת בהצלחה
אורטלוש את מוזמנת להתקשר תמיד כי עד שאני נזכרת לעדכן לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
את מדהימה!!!!!!!! מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם! ------------------------------------------------------------------------------------------ לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.
-------------------------------------------------------------------------------- אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
הדסושששששששש לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
wow אני ללא מילים ..... פשוט ללא אויי איך תוכלי לתת אותו ? איך זה אפשרי בכלל את גדולה מי החיים זה מטורף פשוט למה תא עושה אתזה הם חברים שלך .?
איכשהו יש לי תחושה שפשוט כל המשפחה, חברים וכל מי שקרוב אליך לא ממש מופתע. פשוט כי הם יודעים שאת אדם מיוחד אז נראה שהם פשוט מקבלים את זה.. אני מתארת לעצמי שאדם שבאמת זה לא מתאים לו אז גם המשפחה תקבל את זה קשה יותר..פחות יתחברו לזה. בכל מקרה שיעבור בהצלחה
ואי ליטל אני מחזיקה אצבעות
לנו י' אותך נתן "רָנִּי וְשִׂמְחִי, בַּת-צִיּוֹן כִּי הִנְנִי-בָא וְשָׁכַנְתִּי בְתוֹכֵךְ, נְאֻם-יְהוָה"
ב"ה
את פשוט נדירה ביותר בהצלחה
מהממת אחת ונפלאה כבר אמרתי לך שאני גאה בך על ההחלטה והרצון לעשות זוג הורים מאושרים את פשוט מלאך שנשלח לעזור.
מאחלת לך מכל הלב שבע"ה בהזרקה הראשונה שתקלטי ושתעברי 9 חודשים משעממים ותקינים