היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אוריקי מקנא בו. כל דבר הוא מאשים אותו. דוגמא: אורי הפליץ ושאלתי אותו "מי עשה פוקי?" הוא חושב חושב חושב מתחיל לצחקק ואומר לי "אבא. פוייייי".
נראה לי הוא מתחיל להבין מה תפקידו של בעלולי והוא מקנא. אוריקי רוצה להיות הגבר שלי. רואה שאביב מחבק ומנשק אותי כשהוא חוזר מהעבודה. אז עכשיו כשאביב נכנס הביתה אורי עוזב הכל וטס "לתפוס אותי" מנשק ומחבק אותי ואומר לאבא "אמא שלי אין מקום". במיטה הוא יושן צמוווווווד אלי (כשהוא מתגנב באמצע הלילה אלינו) על הכרית שלי, והוא תמיד מציע לי את המוצץ שלו בבוקר. הקיצר....... יש לי מאהב צעיר חולה עליו מתה עליו חיים שלי אוויר שלי אויש אויש אויש [
20 תגובות
עמוד 1
אין על הקטנים המטריפים האלה
אוי ואבוי למי שיתעסק עם הדיקטטור
חכי חכי, הטורנדו תתפוס את בעלך וביי ביי לזמן איכות עם הבעל
כפרה עליו איזה נסיכי מהממממממם.. תהני מזה! איזה כיף!!!!!
אוייייייי לאכול אותו!!!!!!!! הייתי מוכנה למאהב כזה!!!
חחחח גם אצלנו זה היה ככה פעם, היום היא המאהבת של בעלי
חחחחחחחחחח איזה מתוק []
חחח...........
דייייייייייייייייייי איזה מתוק!
זה נקרא תסביך אדיפוס
חמוד!!!!!!!!!!!!
איזה כיף זה!!!!!!!!!!!!!
ידוע שבנים קטנים רוצים להתחתן עם אמא
חחחחחחח
איזה חמוד. מזכיר לי את הבן שלי,הוא רוצה שרק אני אשכיב אותו לישון ואקרא לו סיפור. הוא טוען שכשיגדל הוא ימצא לו אשה עם השם שלי בדיוק..אז בעלי בצחוק שואל: איפה אתה תמצא אותה? אז הוא ענה: במיטה חחחחחחח נקראנו מצחוק.
איזה נסיייייך
איזה חמוד
האל חשב וחשב, איך אוכל להשביח את האישה? איך אוכל לגרום לה להיות עוד יותר טובה? בדק האל -הוסיף לה חולשה לילדים מתוקים, הוסיף לה כוח לוותר לאחרים. הוסיף לה את היכולת להמשיך גם כשרע, הוסיף לה את האומץ לבלוע צעקה, הוסיף לה חשיבה עמוקה ועין חדה, הוסיף לה רגש למחר ורגש למשפחתה, הוסיף לה אהבה ויהי מה, וכשסיים מלאכתו
חחח טוב נו, הוא בדיוק בגיל המתאים! זה מתחיל בסביבות הגיל הזה.
אבל את יודעת מה ההמשך של התסביך הזה? למדתי את זה הוא מקנא מאבא אך מפחד ממנו במקביל. הוא מפחד מפחד הסירוס (יענו שאבא שלו יסרס אותו) אז הוא כועס עליו אך עם זאת מכבד.