אז לאחר 3.5 חודשים אני גאה להכריז ש... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התקלחתי פעם ראשונה כשאני לבד בבית עם גיא!!!!!!!

18 תגובות
עמוד 1
  • מזל טוב. זה באמת קשה כי מפחדים שהוא יבכה ואז מה עושים????????????
    גם אני התקלחתי פעם ראשונה כשהוא היה איתי לבד בבית בגיל חודשיים (המקלחת הכי מהירה שהייתה לי אי פעם)

• []
  • חחח חמודה

• אני עד עכשיו לא נכנסת להתקלח כשאני לבד איתם.
    רק כשבעלי היה במילואים ולא הייתה לי ברירה. אבל זה קרה בדיוק פעמיים והם היו בני ארבעה חודשים.

• סיוקוש וויקה - לכן יש 2 בבית... לא יודעת מה אני אעשה כשיהיו לי 2...

• גם אני עד גיל חצי שנה כמעט לא מתקלחת לבד אלא מחכה עד שבעלי יחזור, חוץ מפעם אחת שפשוט הכנסתי את שושי איתי לחדר האמבטיה בסל-קל, וכל שניה הצצתי אליה כדי לראות מה קורה איתה.

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • כל הכבוד
  • חחחחחחחחחחח הזכרת לי את עצמי...

אחותי תתרגלי כמעט ואין מקלחות ארוכות יותר הכול בזריז...
  • חחח

• חחחחחח תשמעי, אחרי 3.5 חודשים? שאפוווווו

• עוד מעט תכתבי התקלחנו ביחד

• האמת שלא יצא לי להתקלח כשהיא איתי לבד
    . אני די פוחדת מזה. מעדיפה להתקלח רק כשמישהו איתי. ולרוב בעלי איתי.

• אני התקלחתי פעם ראשונה שאוריה הייתה איתי לבד בבית שהיא הייתה בת 7 חודשים וברור שזאת הייתה המקלחת הכי זריזה בדיוק 2 דקות ושהלול שלה היה בידיוק ליד הדלת של המקלחת, ככה הייתי מציצה

• המקלחות שלי תמיד זריזות, אז זה לא משנה...

• מזל טוב! אני עדיין לא מתקלחת כשאני לבד עם הילדים (גם לא עם אחד). להזכירכן אני מאזור הדרום ופוחדת שתהיה זעקה. זה גם ככה מלחיץ לצאת מהר באצע מקלחת אז עוד להספיק להעביר אותם לממ"ד ? לא תודה.
  • וואו... אתן רציניות?!?

אני חייבת מקלחת בבוקר ובערב...
    בערב אני מתקלחת כשהיא כבר ישנה עמוק עמוק

ובבוקר אני מתקלחת 3 דקות מהר או כשהיא ישנה שנת בוקר או כשהיא ערה ומשחקת..

אחרת אני לא יכולה לתפקד
  • בשעה טובה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה