היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הדס אוכלת לפני השינה 180 סימילאק וגם עוד קצת ממני. האם יש מצב שלא מספיק לה ואני צריכה להגדיל ל 240????? היא רזונת כזו שפתאום 240 זה נשמע לא הגיוני.... ועוד שאלה - אני בשלב של לנסות הכל מבחינת השינה שלה. אז יכול להיות שאם אנסה תחליף אחר כמו מטרנה - זה יהיה יותר טוב??? כי אולי סימילאק כבד לה בבטן??? השאלה אם בכלל לנסות... ואם זה יעשה לה כאבי בטן....אני לא רוצה לעשות לה דווקא... מצד שני - אולי זה יעזור... מה הייתן עושות?
9 תגובות
עמוד 1
היי מיכל כל פעם שאני קוראת את ההודעות שלך אני מרגישה הזדהות כי כנראה בשל הגילאים הקרובים אנחנו חוות דברים דומים
אני מציעה לך להתקשר ליועצי הת**** של מטרנה, לשאול בנוגע לכמות האכלה בלילה ובמקביל לבקש מהם לשלוח לך דוגמיות של מטרנה (עדיף לדעתי אקסטרה) ושל דייסות. שמואל אוכל 200 בלילה והוא ישן בין 10 ל12 שעות. גליה אוכלת 150 וישנה גם כן בסביבות 12 שעות. כל ילד והכמות שנדרשת בעבורו בכמות ייחודית וללא השוואה לתינוקות אחרים!
היי מיכלי
אני חושבת שכדאי קודם להניק ואז לתת את הבקבוק 240 ותראי כמה היא אוכלת, לפי מה שישאר בבקבוק וככה תדעי פחות או יותר לכמה היא זקוקה, עדיף להציע יותר מקסימום לזרוק שאריות.... לגבי סימילאק/מטרנה תלכי לפי האינסטינקטים שלך... אם מרגיש לך שכדאי לעבור למטרנה תעברי בלי לחשוב יותר מדי תמיד אפשר לחזור לסימילאק...
תודה בנות. אנסה בשישי לתת מטרנה במקום סימילאק. ( כדי שאם יהיו בעיוצ לפחות זה שבת)
שירה מאמי תודה - יש לי דוגמיות של מטרנה... לגבי הסימילאק כןןןןןןן באמת חבל. אני רוצה לבוא לקחתתתת. מחר בסביבות 5 את בבית?
חחחחח מחר אני עובדת ערב
יפפפההה- יודעת את הזמנים שלי חחחח ביום חמישי אני ישנה בבוקר עוד קצת אירי שבעלי לןקח את הדס למעון. מה שגם אין לי אוטו. ככה שאם את רוצה לקפוץ- בכיףףףף...אבל הדס לא תיהיה כמובן....
האמת שזה באמת היום שינה שלי
מיכלי, את לא מתיאשת, הא? כל הכבוד לך על הנחישות. הדבר הטוב שיצא לך מהפורום הזה זה כשהדס תלך לבית ספר ולא תקום בזמן, את תקראי את ההודעות האלה ותצחקי