להתחיל לשלב תמ"ל??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז כבר חודשיים וחצי שלמים אני מניקה הנקה מלאה!!!!! ומאושרת על כך, אך בכל פעם שאני רוצה להתאוורר או צריכה להעדר למספר שעות, אני נאלצת לשאוב ואני לא מתה על זה בלשון המעטה וגם אני אף פעם לא יודעת כמה ייצא....לפעמים יוצא הרבה ולפעמים אני צריכה 4 שאיבות שונות בשביל מנה אחת לבובה הקטנה שלי....שזה בהחלט מייאש את החיים....עכשיו אני רוצה קצת לחזור לסטודיו להתעמלות כדי להשטיח את הבטן שוב... ומבאס אותי לחשוב שאפילו בשביל לצאת לשעה וחצי אני אצטרך להכין מנת שאיבה כדי שאם ויקרה שהיא תהיה רעבה.....אז אני שוקלת לשלב בקבוק תמ"ל לזמנים האלה...
    מה אתן אומרות?
    איך מתחילים ? הבנתי שעדיף להתחיל עם 20 מ"ל אח"כ 40 ואז 60 כדי להרגיל אותה ולבדוק אם לא מפתחת אלרגיה???
    שמעתן על דבר כזה?
4 תגובות
עמוד 1
  • כשאני שילבתי הנקה עם מטרנה לא התחלתי עם כמויות קטנות, אלא מנה רגילה.
    אבל האמת אף פעם לא מזיק.
    יכול לקרות מצב שהיא לא תאהב את התחליף ואני מציאה לך לבדוק אם היא מקבלת את זה בצורה טובה לפני שאת משאירה מישהו איתה לבד ועם הבקבוק.
  • אצלי זה בדיוק היה ככה.. איך שאת מספרת . הנקתי ואז לקראת 3 חודשים כבר שילבתי תמ"ל.. פשוט נתתי מנה שמתאימה לחודש... 120.... והיא היתה שותה רק 70-90...... המשכתי ככה עד שהיא לאט לאט אכלה יותר.
    אגב, אני עדיין מניקה ובלילה תחליף...

• גם לי יש את אותה "בעיה".

אני שילבתי פעם בשבוע בקבוק סימילאק כשהייתי יוצאת ללימודים.

בהתחלה הכל היה בסדר, ואז יום אחד היא פשוט החליטה שהיא לא לוקחת וצרחה חצי שעה עד שאכלה בקושי 60CC.

כשחזרתי הביתה עשיתי בדיקה, כי חשבתי שהבעיה בבקבוק (שהיא לא רוצה בקבוק כי רגילה לציצי). נתתי לה ממש מעט חלב שהצלחתי לשאוב, כי גם לי הייתה בעיה בשאיבה ומסתבר שהבעיה שלה היא לא בבקבוק אלא בתמ"ל, היא לא אוהבת את הטעם שלו.

אז מה שאני הייתי מציעה לעשות זה כמה דברים:
    1. לנסות לתת מנה רגילה של תמ"ל (ולא שאת תתניף אלא מישהו אחר- זה חשוב) ולראות-אולי לא תהיה בעיה.

2.אם היא לא תאהב תמ"ל, אז לנסות בהדרגה כל פעם קצת להרגיל אותה (נגיד לתת ציצי, ו20-30CC בסוף תמ"ל).

3. באיזו משאבה את משתמשת? כי אני השתמשתי בספקטרה של יד שרה שלא שאבה לי כלום, וגם אחרי שלא הייתי מניקה 7-8 שעות בגלל שהייתי בלימודים, הייתי מצליחה לשאוב ממש מעט תוך כדי יצירת נמק בפטמה.
    עד שהחלפתי משאבה למדלה מיני אלקטריק ועכשיו אני שואבת בלי בעיה.
    אני נותנת בלילה כל הזמן את אותו צד של הציצי ובבוקר שואבת את הצד השני.
  • jenjen נשמע רעיון טוב!!! תודה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה