אני כזאת פארשית... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצד אחד.
    מצד שני אני מבסוטה מעצמי.

היום כאמור סוף חודש - היום מתרכזים סך המכירות מכל החודש בעבודה שלי.
    לכל עובדת יש יעד חודשי שאמורה להגיע אליו.
    אם היא עוברת היא מקבלת בונוס (לא גבוה במיוחד אבל בסדר) ואם לא עוברת לא מקבלת. פשוטו כמשמעו.

אני מאז שנכנסתי לעבודה, לא הגעתי ליעד.
    גם בגלל שאני לא אוהבת לדחוף לאנשים דברים, אני משתדלת להיות הכי כנה ואמיתית עם כל לקוח.
    וגם כי נעדרתי מהעבודה במשך מספר ימים החודש.
    בכל אופן, יש לי חברה טובה שעובדת איתי - היא מפציצה ונחשבת טופ שבטופ, כל חודש עוברת את היעד בקלות.

אתמול היה היום האחרון שעבדה לחודש, ונשאר לה עוד 300 ש"ח להגיע ליעד (מ-18,000 ש"ח זה כלום)
    אז היה קטע לא יפה עם העובדת השלישית, שלא הכניסה לה סך מכירות שלה, והיא נתקעה עם 300 ש"ח בפור.

התקשרה אליי אתמול בעצבים. והאמת שהזדהיתי איתה לחלוטין - באסה שבבאסות

17 תגובות
עמוד 1
  • ואני דווקא חושבת שכל הכבוד לך!!!

לך זה גם ככה לא מעלה ולא מוריד, אז למה שלפחות היא לא תהנה?

מה שקרה כאן זה שאת לא היית אגואיסטית כמו אלו שאם לא להם- אז גם לא לאחר. את התעלית מעל עצמך ונתת לה למרות שלך לא היה.

בקיצור, את בסדר גמור, את אמורה להרגיש מצוין מצפונית, ואין לך ממה להתבאס.

כל הכבוד!

• נשמה תיהיי בטוחה שמי שלא רוצה לקנות לא ייקנה גם את ״תדחפי״ לו. תחשבי גם על עצמך ועל הפרנסה שלך... אגב במה את עובדת?

• אני אסביר לך מאיפה נובע התסכול שלי עכשיו,
    אפילו אם הייתי צריכה להוריד לה ממני ולתת לה - הייתי עושה את זה.

אל תקחו את זה כ-כל הכבוד
    תקחו את זה שאני חייבת לפעמים לחשוב על "עצמי".
    לפעמים אני מסוגלת להוריד כל כך הרבה עבור מישהו אחר אפילו אם זה אומר שאפסיד מזה
    כל חודש אני מוותרת לחברות שעובדות איתי על מכירות. לא עומדת על שלי.

עכשיו זאתי - מילא הייתה משתדלת גם עבורי.
    אבל כמה פעמים החודש ביקשתי להחליף איתה - ומשיקולים כספיים לא רצתה
    כמה פעמים רבה איתי על מכירות וויתרתי.
    ועכשיו פירגנתי לה, ובכיף, אני אדם שאוהב לפרגן מעל ומעבר.
    אבל כמו שהמנהלת שלי אמרה: היא לא הייתה עושה את זה בשבילך.

ואגב אצלי בחברה, כל שקל באמת קריטי. מקזזים לי את זה ליעד חודש הבא

• ליטלי את לא מבינה כמה כן!
    המנהלת מכירות מגיעה פעם בשבוע, מוציאה אנשים מהחנות עם ים כסף!
    זה ווואו לראות את זה

• האמת שגם אני חושבת כמו אחת ויחידה.
    זה מעשה מאד מתחשב ומראה על טוב לב שאין להרבה אנשים.
    הרוב יחשבו- אם אני לא, אז אף אחד לא....
    אבל את לא כזו ...
    כל הכבוד לך שעשית את זה. אני רק מקווה שהחברה מעריכה את זה לפחות... וכשאת תצטרכי עזרה- היא תעזור לך....(לאן דווקט בכסף)

• מיכלי החברה לא יודעת, ואם תדע יפתרו אותי.
    אסור לנו להעביר מכירות ובטח שלא עבור הבונוס שהיא אמורה לקבל.

• אז זה בכלל מראה שאת אדם מיוחד במינו.
    זה ממש "מתן בסתר". דרגה מאוד גבוהה שהמקבל לא יודע ממי קיבל. זה ממש מצוה אמיתית שלא על מנת לקבל שכר (בעולמנו כמובן..) ובמיוחד כשזה בא על חשבונך..

עזבי, זה שהיא אגואיסטית לכסף שלה זה היא, אבל את עשית את שלך בתור בנאדם עם מידות טובות. זה רווח שלך בתור אדם. כן כן.

ואני בתור לקוחה שונאת את אלו שדוחפות לי בכוח שהבגד יפה לי

• שונאת עבודות שיש בהן תחרותיות במכירות...

• את כזאת נשממממממממממממממההההההההההההה

• היי, אני דווקא חושבת אחרת מהבנות כאן.
    את מסכנת את מקום הפרנסה שלך ושל משפחתך.
    את לא חייבת לדחוף ללקוחות, וזה בסדר!
    אבל מכאן ועד לסכן את עצמך ועוד בשביל בחורה כזאת?
    אם זה היה בסדר עם מקום העבודה שלך, היית לפחות יכולה להגיד ״לא ידעתי שאסור...״
    זה לא מתן בסתר- הבחורה יודעת ממי היא קיבלה וכמה!
    לפחות היית נותנת לי

אבל אין ספק שאת מקסימה
  • חחחח בנות, אתן תמיד מרגשות אותי, תודה בכל זאת על כל המחמאות

• דווקא לדעתי יצאת ממש בסדר
    הכי חשוב מי את בתור אדם ולדעתי גם אני הייתי עושה את זה..
    הרי בכל מקרה לא תקבלי את הבונוס ואת אומרת שאתן חברות למה שהיא לא תתפנק.. גם אני בנאדם כזה ואני לויאלית לעצמי

• את לא פארשית בכלל...
    היתי נוהגת בדיוק כמוך

אני אוהבת אנשים כאלה
  • יש לך

• אני גם עבדתי במקום כזה.. וגם אנחנו היינו מקבלות בונוסים על מכירות (אגב, זה גם היה ברחובות אולי זה אותו מקום?!?!?!) ואני באמת חושבת, שאם כמה שזה מעיד על טוב לב ועל התחשבות בזולת לא היית צריכה לעשות זאת.

במיוחד אם את אומרת שאם מישהו יגלה את יכולה לאבד את העבודה שלך. שום דבר לא שוה את הפרנסה שלך שתורמת להכנסה הביתית ומעלה אוכל על השולחן ולפה של נהוראי.

אני בכוונה מקצינה אבל את חייבת להבין שעם כמה שהיינו שמחות לחיות בסוג של אוטופיה שאחד עושה למען השני אנחנו חייבות לזכור שאנחנו לא. במדינה כמו שלנו בה המחייה מאד יקרה חשוב לשמור על מקום העבודה ולצבור כל שקל.

אז מצד אחד- כל הכבוד לך!!! את באמת אדם מדהים אבל מצד שני- אם המצב היה הפוך אף אחד לא היה עוזר לך. לא נעים אבל נכון.

• את פשוט מדהימה מאמי
    תוספת מדהימה למשפחתנו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה