תאירוש עושה לי בית ספר :-) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב נתחיל במשהו טוב קודם..
    אני מקלחת אותה בצהריים כי קר מידי בבית בערב
    אבל היא עשתה קקי אחרי שקילחתי אותה ונזל לרגליים לכל מקום

25 תגובות
עמוד 1
  • תני לה להתפתח בשקט
  • ללכת לפיזיוטרפיה ממי - תאמיני לי אני אביא לך תמונה של נועם מרימה את הראש את לא תאמיני
    היום היתה כמעט שעה על הבטן זה לא להאמין בכלל

ולגבי המקלחת הרסת אותי אני רק מתארת את הצעקה בא לי לטרוף אותה - איך הם אוהבים מקלחת

• שחר המלך- איך התגעגעתי

• שחר המלך אבל פיזיוטרפיה לא תזיק זה ממש מהנה

• סיוני תודה אני ינסה לבקש דרך הטלפון

• אנחנו ב"ה בסדר. הקטנטן נדבק ממני בCMV אז עכשיו מתחילים סדרת בדיקות לראות שהכל בסדר
  • מדהים כמה שהם אוהבים מקלחת, גם שלנו מטורפת על זה, משפריצה עם הידיים לכל עבר וצוחקת מזה
  • מאמי באמת אומרים שידי החורף מתפתחים יותר לאט וזה בגלל המיליון שכבות ופחות שמים על הריצפה.
    אצלי הם גם לא אהבו להיות על הבטן אבל ישבתי איתם על שמיכה על הריצפה ושיחקתי ביחד איתן עם צעצועים וככה לאט לאט הן למדו לאהוב להיות על הבטן והיום הן ממש משחקות יפה מושיטות ידייים למשחקים.
    תנסי לשחק איתה על הריצפה ואולי ככה היא תלמד חהעסיק את עצמה

• מתוקה

• איזה בונבונה
  • שחר המלך- קודם כל אני מקווה שכל הבדיקות יהיו תקינות

• אני לא אמרתי שהילדה שלך לא מתאימה לפיזיותרפיה. אני אמרתי שילד שלא מתהפך בגיל חמישה חודשים צריך לרוץ איתו לבדיקות. בעיקר כשהאמא ממש אומרת שקשה לה לאפשר תנועה בגלל הקור שבבית.

• נסיכה אמיתית

• לא אמרתי שאמרת שנועם לא מתאימה

• שחר המלך, קודם כל
  • בנות קודם תודה לכולן
    חשוב לי לציין שתאיר נמצאת כל היום על המזרן פעילות פרט לזמנים שהיא ישנה אז אני שמה אותה בלול בגלל זה אני לחוצה כי אני כן משחקת איתה וכן שמה על הבטן וכשהיא נרדמת מיד הופכת על הבטן על מנת שתתרגל!
    סיון - אני יודעת בוודאות ששרירי הגב הרבה יותר חזקים משרירי הבטן רואים את זה

• ממי אין מה להילחץ
    ובטח אין לי כוונה להלחיץ
    אני ריאלית אומרת תכלס מה אני חושבת שאת צריכה לעשות
    וגם אצל נועם שרירי הגב חזקים בגלל זה היא מקשיחה אותו ומתעגלת אחורה במקום קדימה

• דיברתי על זה עם בעלי והוא מתעצבן עלי ואומר לי לתת לה לגדול בשקט שתתפתח לבד
    איזה עצבים הוא לא מבין שזה יכול להיות קריטי

• מצטערת אבל אני עדיין בגישה שהיום על כל פיפס מפנים לרופא מומחה ומלחיצים. אותי הפנתה רופאת ילדים לפיזיו עם טל ואמרה שהוא היפרטוני (טונוס גבוה) אני בבדיקה בבית לא הרגשתי שום היפרטוניה הטונוס הרגיש תקין לגמרי אבל אני לא מתמחה בילדים והלכתי למקום שאני מכירה (האמת יותר כדי לפגוש את הצוות
  • שחר המלך

• תשבי איתה תני לה צעצועים שימי מוסיקה לאט לאט היא תאריך את השהות שלה על הבטן ויותר מזה - היא ממש תאהב את זה. הבן שלי הגדול שהתהפך בגיל 7 חודשים זה פשוט היה נראה שהוא לא יודע שהוא יכול. ברגע שהוא התהפך פעם אחת הוא פתאום קלט את העניין והתהפך כל הזמן! ומאז כל שבועיים הוא השיג אבן דרך אחרת עד שבגיל שנה וכמעט חודשיים כבר הלך.
    חוץ מזה שהיא חכמה ויודעת שהבכי שלה מנגן טוב טוב אצל אמא בלב - אל תצחקי היא באמת יודעת את זה ולכן היא בוכה. תדברי איתה כשהיא בוכה תרגיעי ותשחקי אחרי כמה פעמים שהיא תראה שהבכי לא עובד אולי היא תתפנה גם לשחק קצת
  • שחר- כל מה שכתבת כרגע אני עושה אגב שכחתי להגיד שאני שמה אותה על הבטן שהיא ישנה רק בשביל ההרגל אני יודעת שזה לא תורם לכלום
    בכל יום אני מ****ה שעה בבוקר ושעה בערב בשביל לשחק איתה
    כשהיא שוכבת על הבטן היא מרימה את הראש ממש יפה אבל מתעייפת מהר ואז מתרגזת..
    אני שרה לה רוקדת לה משחקת איתה עם בועות סבון שהיא נורא אוהבת,צעצועים,צעצועים מנגנים ומה לא גם משכיבה אותה על הגב לכמה רגעים כדי שתירגע ואז מחזירה על הבטן כל יום חוזרת על זה..
    לגבי ההתהפכות היא הייתה מתהפכת כל רגע כששמתי אותה על הבטן זה לא קרה פעם או פעמיים אז מה היא פתאום שכחה איך לעשות את זה??
    עזבי אני ממש בנאדם לחוץ וחוץ מזה יש איזה מישהי מעצבנת "חברה" שלנו שכל פעם כשהיא באה מתחילה בהשוואות ונמאס לי ממנה יום אחד היא תחטוף סטירה

• אני בעד הסטירה
  • רוב התינוקות לא אוהבים להיות יותר מדי על הבטן בחודשים הראשונים אבל עם הזמן כשהם מתחזקים הם מתחילים לאהוב יותר...
    אם היא מתעייפת לך על הבטן, את יכולה לגלגל מגבת קטנה ולשים לה מתחת לבית החזה כדי שיהיה לה נוח יותר להשען.
    ובלי קשר - הנה סרטון שמצאתי לכמה דברים שגם אני הייתי עושה עם אריאנה כדי לעודד אותה להיות על הבטן...

עידוד שהייה על הבטן
  • שחר האמת שגם אני חשבתי שזה מעט ועוד במהלך השעתיים האלה היא גם על הגב
    הבעיה שאני עדיין מנסה להרגיל אותה להעסיק את עצמה ובקצב הזה חח לא יודעת מה יהיה כי כשהיא על הבטן אני חייבת להעסיק אותה
    BJuled-תודה מאמי על הטיפ בהחלט אנסה את הקישור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה